|
![]() |
#31 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#32 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#35 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
to zbog cijene mislis da ima minus pa spada na to mjesto ili sto? ja zaista ne vidim minusa na kucistu... no sto ljudi sto cudi ![]()
![]() |
#37 |
Registered User
|
ha cuj, osobna stvar. ja sam ga jednom pregledavao u linksu i zakljucio da je kuciste za te pare katastrofa, imas puno tema vec o TT kucistima pa pogledaj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Slagao sam nedavno jednu konfu gdje su pare bile najmanji problem (skoro 30 000k). Mlađahni dečko, jelte ![]() I tako ja njemu za kućište pokažem mog p180, LianLi, sto čuda (mog antišu čovek popljuvo do bola - od dizajna pa nadalje; da nisam na toj konfi zaradio tiliko para koliko jesam prebio bih ga ko vola u kupusu). I na kraju balade - pogodite u što sam bio prisiljen slagati komponente vrijedne 20-ak tisuča kn????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
sto je katastrofa ako mozes bit malo tocniji? kad vec tako ostro napadas TT. mislim, ja nemam apsolutno nista od toga jel on sad uzme kandalfa ili ne, ne prodajem ih i nemam tu nikakve koristi... samo velim da sam ja prezadovoljan. i kako to da je topic otisao u krivo? bila je dvojba izmedju Kandalfa i Stackera, da bi se poceli nametati neki 3. 4. i 5. izbori... a naslov je prilicno jasan ![]() kao da netko pita jel bolje uzet merc 330 ili bmw 328, pa onda uleti ekipa sa savjetima uzmi lamborghinia ili ferraria... mogu oni i biti bolji, ali to on nije pitao ![]()
![]() |
![]() |
#40 |
Registered User
|
kao sto rekoh, vec je bilo tema u kojima sam se adekvatno izrazio. ali za primjer, recimo da je sramota da kuciste koje tolko kosta ima naprijed onu katastrofu od vratasca koja škripe ko luda (isprobano na tri komada) a otprilike su jednako korisna kao Vida Guerra u Blue Oysteru |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 | |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
EDIT: Forum malo šteka...valjda. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Registered User
|
EDIT:zasto mi se McG-ev post pojavio minutu nakon sto je pisalo na neprocitanim porukama da je postao :? |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
i abnormalno šugava obrada prednje maske... silverstone je svjetlosnim godinama ispred u svim idejama oko htpc kejsa. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|