|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ja sam sebi uzeo p180b i seasonic M12 i 100% ti ga preporucam. u zadnji cas sam odustao od phantoma500 i uzeo ovo cudo. radi ne cujno a puno je kvalitetnije od phantoma. Sto se tice ventilatora, kuciste je napravljeno da mozes staviti napajanja sa vertikalnim ventovima bez beda. A protok zraka ionako nije savrsen jer filter i vrata nisu najbolje izvedena po mom misljenju. npr. kad maknem filter i otovorim vrata od istog temp u kucistu padnu par stupnjeva. znaci to su ti sitnice kojima ne moras razbijati glafu |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
ma kontam vodeno ubacit unutra....dolje zrak a gore voda ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
eto kul al sto se tice napajanje def mislim da ti je bolje uzeti seasonic. pogotovo ako ciljas na tisinu, ovu moju elektranu nis ne cujes ![]() anyway javi sta si napravio pa postaj slikice da vidim kako si kablove sredio ![]() eeee da ... kablovi na phantomu bi ti mogli biti problem, zguglaj malo pas viditi koja za***ancija |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
ma kablovi nisu problema,tak nešt sam savladao pa znam večinom trikove kak šta treba ići,ak bude zagustilo imam domy-ja ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|