![]() |
Antec P180B+PSU
Dakle trebo sam uzet sljedeći tjedan kombinaciju 2 anteca:P180B i phantoma 500W dok nisam čuo da tamo di trebam uzet je već riknilo par komada i čak jedno eksplodiralo:eek: : nono : .Koliko got mi se to phantom napajanje sviđalo ne bi volio da nešt eksplodira pa eto ak može neka preporuka za tak neko tiho napajanje u cijenovnom rangu ko i taj antec?Bacio sam oko na Zeus ST75ZF samo kontam da je to preeeeviše struje za mene jer sam uvjeren da bi fortron 400W držao konfiguraciju iz siga bez beda a kamoli ovaj zeus,al stvar je u tome da zbog kućišta P180B treba bit vent po horizontali,upravo onakav kak ima antec phantom ili taj zeus(još uvijek razmatram dal da riskiram sa tim antecom jer koliko sam vidio svi koji su kupili u zadnje vrijeme osim blekija nisu imali problema)....Dakle najbitnije da ima neki 80mm i da je jakoo uber tiho i da ne cvrči:D
|
Možda Antec NeoHE 550W iz Optimuma za 636kn...
|
Antec NeoHE?
edit: moj post je bio prijedlog Lihtu, ne pitanje na Razerov prijedlog, gad me preduhitrio. :D :beer: |
Silverstone Element 500W, ili ako se hoćeš istrošiti - Seasonic S12 500W (iako bi za tu konfiguraciju i 380W bio dovoljan).
|
Citiraj:
|
volio bi tog anteca NeoHE samo kad bi ga mogao kupit negdje,ono u optimumu nema,bilo je već govora o tome,jer inače dođe preko 1000kn 550W...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sto se phantoma tice, to je u pitanju losa serija, ali ni jedan od ovih phantoma nije povukao nista drugo sa sobom. Dok je NeoHE 550W, u kojem su neke komponente eksplodirale, povukao sa sobom sve sto je mogao u vjecna lovista. Drugi Neo 550W koji se umro, samo se ugasio i nije nista drugo otislo. |
Zasto nuzno u horizontalnom polozaju? Ako se ne varam u tom kucistu je otvor za napajanje napravljen tako da se napajanja sa 12cm ventilatorom usarafe obrnuto, tj. tako da je ventilator okrenut prema vrhu napajanja, sto je vidljivo iz slike (obrati pozornost na simetricnost rupa):
http://img314.imageshack.us/img314/8...0363hj1.th.jpg Ako bas zelis napajanje sa takvim rasporedom ventilatora, moja preporuka je Tagan i-Xeye 420W :beer: |
Obrati pozornost da nema rupe gore za vent od napajanja...
http://img293.imageshack.us/img293/4...80bigo2.th.jpg |
Koliko ja vidim ima (i dolje i gore) :D
http://img150.imageshack.us/img150/8...0378xs8.th.jpghttp://img155.imageshack.us/img155/5...0554zg2.th.jpg A uvijek se moze otvoriti i ovaj poklopac koji odijeljuje komore, makar to nema bas smisla ako je postignut protok zraka u donjoj komori :) |
Ima, ali pogledaj koliko je to :D Mislim da se slazemo da je bolje ipak ostaviti napajanje horizontalim usisom :)
|
Citiraj:
|
i šta sad na kraju da riskiram sa phantomom ili možda da uzmem zeusa(pa da mogu napajat nuklearnu elektranu:D)?
|
A sto ti bi sa ovim iz siga??
|
njega sam već riješio za nekih 550kn
|
A iskreno da ti kazem, ne znam za tisa napajanja sa 8cm ventom (ne mislim da ne postoje, nego jednostavno ja nemam iskutsva), a sad ako ti se riskira sa 12cm...a jesi pogledao onog pasivnog Fortrona od 400W, po svim recenzijama koje sam gledao, cini se poprilicno dobar izbor...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Zašto misliš da ga nebi bilo? Evo ga u Linksu
|
U biti tog tagana bi baš mogao ubost onda mi ostane para i za vodeno:D...nego valjda će bit onda dost jako to jer mislim ubost još R600 početkom sljedeće godine
|
A bit ce ti dosta za R600, samo ce raditi onda pri punim opterecenju dosta vremena -> vece zagrijavanje -> buka....
|
Citiraj:
wolverine@ šta ti kažeš na to sve,šta uzet? |
Citiraj:
|
Ma R600 naprema X1900 ce trositi ko 3-4 takve...eto, samo zbog graficke, ako je vec rekao da ide na R600...nista drugo...
|
Citiraj:
|
Pa mislim da je dovoljan samo broj tranzistora koji se krece oko 680 milja, ako se dobro sjecam, dok X1900 ima 387....you do the math...
Pogledaj jos u topicu o R600, imas u ATI podforumu.... |
dobro onda ko dvije x1900:D...
Šta je sa 2force serijama od tagana jel to bučno šta? |
Mislim da je zadnja dobra serija tagana bila i-Xeye....
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:10. |