|
![]() |
#31 |
member
Datum registracije: Jan 2003
|
Vidit cemo sutra, prvo cu ih nazvati...... Evo jos stoji zapakiran na krevetu, radim na starom 17' crt-u jer mi te sjene hebeno idu na zivce........1800 kn u vjetar bojim se...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
member
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
a ja pizdim na vemil zbog povrata 300kn ispavne robe : lol2 : Odi tam i zatuci ih monitorom. pa to sljepcu bi smetalo, a ne covjeku koj vidi : bonker2 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
member
|
ne mogu bolju sliku napravit, zeza me kamera na mobitelu a nemam fotoaparat. Evo na sto obratite paznju: ![]() i ja isto mislim da je kvar u pozadinskom osvjetljenju..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
member
|
U servisu za monitore u m-sanu su mi rekli da to ne ide pod garanciju..... Nista, morat cu skokunut do zg-a, nema druge.......thx ljudi na pomoci ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
member
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
member
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#42 |
member
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
klanfa
Datum registracije: Apr 2007
|
Frend je kupio 940n prije tjedan dana i ima problema s driverima za monitor.Meni je to apsurdno da mora drivere instalirat.Primjer ja sam svog asusa piknuo na grafiku i radi ko urica već godinu dana,nikad problema s njim.Ako znate rješit frendov problem napišite kakav savjet.btw dobio je drivere s njim,skinuo nove s neta ali uvijek isti problem. Unaprijed hvala |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|