![]() |
Samsung 940N
E pa kakve sam ja srece to nisu istine. Ili jednostavno nasi uvoze smeca od komponenti. Evo nema niti 5 dana da mi je stigao, vec ga moram slati nazad.
Na tamno sivoj i plavoj podlozi se vide 2 okomite sjene, desna pogotovo. I to od vrha do dna. Je li itko imao slicnih problema? : suicide |
toncek - a da se ti vratis na CRT? ;)
šalu na stranu, a da ti to nije backlight bleeding, iliti probijanje svjtlosti, koje se može pojaviti bilo gdje na ekranu... |
A ja bas mislio pitati valja li to sta, ima li tko kakva iskustva...
|
ja sam ga kupio prije nekih 2 (3?) mjeseca i za sada mi je super. samo mi je glupo sto nejde preko 1280*1024 rezolucije. DVI mi ne fali...
|
Pa nemam iskustava s LCDima, ali meni bi vise falio DVI nego veca reza. Ni sada na Samsungu 959NF nista ne vrtim na vecoj rezi od 1280x1024
|
Citiraj:
|
..i moj 913N je "probijao" u gornjem dijelu,svaki ima neku manu,pomiri se s tim...
|
Citiraj:
|
Hehehe moj LG nema niti 1% probijanja, i to kad je stavljeno max. contrast i svjetlina, crna podloga i potpuno zamracena soba...
Sto se toga tice monitor ostavlja iza sebe i visestruko skuplje :D |
Citiraj:
Pa nemres preko nativne, ubit ces ga pobogu.... : bonker : |
pa znam zato i je na toj rezi. samo kazem da me smeta sto nije sposoban za vise.
|
Citiraj:
Kazem, meni ne smeta to lagano probijanje u vrhu monitora, ionako se rijetko kad vidi.... al mi sjena ide na zivce....sad da li je to povezano sa ovim gore ne znam..... |
..a cuj,tu sjenu iskreno nisam jos vidio pa bi mozda i ja reagirao poput tebe,ali znam da samsung u donjem segmentu lcd monitora oko + - 2000kn ne nudi nista vise od konkurencije,dapace ja sam "izgubio" oci na bivsem 913N i preporodio se sa sadasnjim hyundai-em koji me dosao 2000kn ali je slika neusporedivo bolja i "laksa" za oci,mana mu je lagano probijanje sa desne i lijeve strane... no samsung no more,preskupo a nista posebno...da ne govorim o jeftinoj plastici koja krcka na svaki laksi pomak monitora :rambo:
|
To je kod svih 913N modela mana koliko sam citao.
Evo ja sam prvo bio uzeo lg widescreen pa sam ga vratio jer sam sutradan morao stavljati kapi za oci dok mi je slika na ovom samsungu fenomenalna.....ko ce ga vise znati.....Napravio sam gresku veliku i izvukao pouku - nikad kupovati monitor na nevidjeno..... U ponedjeljak saljem samsunga nazad pa cemo vidit sta ce biti.... |
joolka - koji model Benq-a imaš? tnx
ja i danas bio u potrazi za monitorom, lagano eliminiram razne modele... |
On ti ima Hyundai
|
Citiraj:
nego, daj mi reci, koji ti je draži format bio, 19" wide ili 19" regular? zaboravimo sad probleme koje si imao sa wide-om :) nego čisto format ekrana... |
za igre bolji wide, za sve ostalo ovaj "regular".
|
e yeb ga sad, ja sam mislio da je kontra baš... da na 19" wide ima više "mjesta"... sranje u boji.... :(
|
Citiraj:
|
Citiraj:
recimo pes odlicno izgleda u wide-u zbog sirine...... a widescreen mi je prenizak za rad u win-u, pogotovo internet.....kad mi rasiri forume......uzas..... |
Evo zvali me iz m-san servisa u vezi monitora. Lik mi kaze u vezi sjena da je to screen door effect, da backlight ne prolazi kroz folije. I da to ne ulazi po garanciju. Je li imao tko slicna iskustva?
|
Nitko nikad od vas nije cuo za screen door effect?
|
daj covjece jesi normalan bureke ti prodaju odi tamo i napravi sranje i ***i kevu dok ne dobijes sto i zasluzujes - novi monitor
|
u msanu mos raditi sto oces ako su rekli nema zamjene nema ..... greda.
|
Koji je bolji 940N ili 931BF, treba mi hitno jer si idem kupiti.
|
Nemaš šta razmišljati uzimaj 931BF!
|
Tocno to, 931BF od ta dva svakako.
Citiraj:
Baci malo look ovdje --> http://en.wikipedia.org/wiki/Screen_door_effect |
Ma pogledao sam vec to......al eto lik iz m-sana je moj slucaj nazvao screen door effect.......danas stigao monitor pa cu sutra probat slikati i uploadati..... Ma stvarno ovo nema veze s vezom sto oni pricaju i ne znam vise sto bi..... Postoji sve veca mogucnost da cu osobno doci gore kod njih sa monitorom.....a to nece biti dobro:(
|
Morati ces, tvoji su novci.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:53. |