|
![]() |
#31 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
..ne bi bilo lose da provjetite je li vam stane grafa u kuciste s obzirom kolika je i sto je jos bitnije posjedjuje dual slot hladjenje...no ak vam ne stane saljite meni u sibenik,ja cu je vec nekako ugurati ![]()
![]() |
#32 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
tko je prvi donese doma , mora ovdje se javiti . |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Killing monsters
Datum registracije: Nov 2005
|
Oukej, oukej...ja opet krechem u OT ali jednostavno moram dodati malo reputationa cijenjenoj sugradjanki koja zna shto je - dobra kartica (i...sarkazam)!! ![]() Pa eto, nek se nadje. Dapache, ovaj "shovinistichki" chin chinim samo i iskljuchivo u cilju privlachenja josh pokoje 'chlanice' (shto bi Herr Flick rekao: women of the opposite sex) na dragi nam forum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Flajing super šiiiip
|
Ajde lala drmni koji 3dmark i malo overclocka da vidimo kako se ponasa ![]()
![]() |
#36 |
Guest
Datum registracije: May 2006
|
Ajde da čujemo tko je sve uzeo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
|
Ma uz ovaj proc koji imam 3dmark ne zelim niti probati, a kamoli rez objaviti(da, pomalo sam tasta ![]() Sto se tice curka, ja iz 1. ruke znam neke koje redovito posjecuju forum, ali iz nekog nepoznatog razloga ne postaju... @Zaramoth thanx na dizanju reputationa ![]() Pa sta je ovo, zar bas nitko osim mene nije bio toliko hrabar i odlucio se za prodaju neceg(npr. felgi) kako bi kupio ovu grafu? Da, da prodavat ce se ko kuglice sladoleda... |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Prečupavi mod
|
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Cura i clockerica ![]() Obavezno reze nabaci kad sklopis novu masinu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
nisam stigo neka cura iz rijeke je kupila zadnju,tik prije mene. ![]() šalu na stranui ionako ne ide na moju konfu .nego gledam nije pala cijena 7600 gt agp i dalje je oko 1300 kn,a za 100 kn više dobijem puno bolju grafu,zašto 7600 gt agp:mad: :mad: nisu cijenu skinuli na jedno 900 kn. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
evo da i ja bacim dojmove: stock hlađenje, temp OC (zatvoreno kuciste, solidan propuh) - idle/load 40/60, cooler - 2d/3d 40%/100%, taktovi - 650/1500, driveri - zadnji beta 3dmark05 - 10300 FEAR sve na max - 91fps toliko za sad, slike ce biti kad uspijem jos malo kloknuti memoriju (radit ce dzubre i na 1600mhz... oce, oce). jezgra je odmah sjela na 650mhz, ali memoriju sam "pokrenuo" (i to jedva : sweating) tek s atitool-om, ni riva ni coolbitsi ni expertool nisu dozvoljavali oc meme niti za 10mhz : finger : sto jos reci osim da sam zadovoljan grafom: pristojno je brza, ne grije se puno, ne buci puno i sto je najbitnije ne kosta puno ![]() a i 512mb dobro dodje. napokon GRAW s texturama na high... : goood : |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Lala - oš je udat za mene? : hello2 : Kak to mene čudi, koju god curu pitas bilo kaj u vezi kompova sve se za glavu primaju :mad: Ajd postaj reze da vidimo kak ide |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | ||||
Prečupavi mod
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() ![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
nautic expert
Datum registracije: Feb 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Spužva Bob Skockani.. :XD
|
@ Satara & SuperUnknown...: Pa šta sam ja jedini kojem buči...ono... : stoopid Pa mislim ja nisam imao tu 7600GT i njen stock,nego Zalmana dosad na 5volta,i nisam freak ono na 0dB,ali ovo buči brate mili,pa poje(b)de mi uši... : lol2 : Inače u 2D je vent. na 60% i 3D na 100%,clockao nešto sitno,na 550 i 1400mhz sa expertoolom;ATITool mi ne radi,stara verzija,nego samo radi od njega još ovaj Artefact Scanning,RivaTuner ista stvar,i njega moram zamijenit... ![]() Ali SuperNepoznati čovječe,nije mi jasno još nešto - Everest Ultimate 2006 - imaš ga ti,imam ga ja,tebi fino isčitava info o GPU a meni znopra... : bonker : Inače,planiram sa Zalmanom i nadolazećim Strider 56F PSU da naclockam grafu josh,iskreno se nadam da bu mi išla 650/1600 kako si rekao Unknown da bi trebala mema na 1600... ![]() I da,grafa je iovako stroj,samo po sebi. Dojmovi su sljedeći : 1. Performanse u svim! igrama,dovoljne i predovoljne za rezolucije do 1280x1024 i AA/AF sve na max. te detalji na High/Very il' Ultra High... ![]() 2. Performanse 3DČmar ekipno prvenstvo ![]() 3. Dual-slot hlađenje...malo preglomazno a nedovoljno efktivno?...u svakom slučaju prebučno,hebiga,zuja je zuja ma koliko ti nju spustio,4cm ni ženama nije dosta,jel... ![]() ![]()
Athlon64 X2 5400BE Brisbane @3000Mhz + KATANA 2 + AirTunel@2x Xilence 120mm Gigabyte GA-MA78G-DS3H @F4 Mushkin Redline @1000Mhz 5-5-5 XFX 9600GSO @680/1700 || 2000Mhz Seagate Gonzales 250GB & 320GB && Spinpoint F1 500GB Coolermaster Elite Power RS460; Sharkoon Silvation; LG GH22NP20/LG GH20NS10/Pioneer DVR107D/Pioneer 216DBK/ Samsung SH-S223F; Logitech MX518; Philips 190P7ES 19" LCD |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
@^SuperUnknown^ ajd molim te probaj dal se da otključat, zanima me nekaj pitam zato jer za sada znam samo za jednu 7900GS uspješno otključanu (BFG 7900GS) pa ono da vidim ko zna možda hoće dakle samo u Rivi probaj dal nakon rebootanja bude 20 ili 24 pix shadera
![]() |
#49 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Prečupavi mod
|
@svima: sad krecem na koncert jos malo pa ne stignem nista reply-at, ali cim dodjem doma ako budem u stanju (u sto prilicno sumnjam) cu probat otkljucat i podgovarat pojedinacno ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Banned
Datum registracije: Oct 2006
|
Bit ce good ako se da otkljucat, ajd SU pokusaj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Moderator
|
Citiraj:
http://forums.techpowerup.com/attach...9&d=1164260645 a početni screen je ovo http://loader.sc0rian.com/users/publ...0pipesc208.jpg uoći da jedan quad ne radi tj disabled je kao i jedan vertex shader. dok u gornjem slučaju sve je enabled to se sredi tak da samo pikneš kvačicu pored tog quada ili vertex shadera a do tog djela u Rivi dođeš: Customize-low level sys tweaks klik na install pod graphics processor configuration odeš na custom i klikneš customize i onda dobiš onaj prozor di možeš probat otključat pipove
''Of all the things I've lost I miss my mind the most'' Mark Twain Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 05.12.2006. u 11:48. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
jao daj ne bacaj ljudima krafne u oci neces sutra biti u stanju doci na posao pa necu s kim imati na kavu ![]() malo mi je bed kaj nisam grafu ubo ali nemam novaca i to bi sada bila prevelika investicija za mene..mislim da cu dogledno vrijeme biti "sretan" sa svojom 6600gt |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
se moze sta shebat ako to otkljucam i probam zavrtit 3dmark05? imam 256mb verziju. btw koja je razlika izmedu golden sample i one koja to nije. ja sam je kupio u ve milu i oni su mi slozili komp i nisu mi dali kutiju od grafe pa neznam da li je imala tu zlatnu naljepnicu ili ne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Ne može ti se ništa shebati, dobiješ artefakte i onda ponovno zaključaš cjevovode ![]() Golden Sample su kartice od Gainwarda i one su već tvornički oc-ane. Pogledaj na računu, valjda ti piše negdje Golden Sample. Ili ti misliš na sam čip 7900GS, koji nema veze sa Golden Sampleom ![]() Ljudi, dobra investicija. U ovakvim trenutcima mi je žao što imam AGP ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Moderator
|
@hmmm nakon otključavanja imaš tri različita moguća ishoda 1. piše ti 24pp 8vp i sve radi kako treba -> dakle imaš otključanu grafu sa ispravnim pipovima 2. piše ti 24pp 8vp ali imaš artefakte -> uspješno si otključao grafu ali imaš peh jer pipovi nisu ispravni 3. nakon restarta ostaju kvačice ali ostaje napisano 20pp 7vp -> GPU nije otključan tj ne može se softwareski otključati a GS naziv ti u biti znaći kao Extreme kod Leadteka, XXX kod XFX-a ili KO verzije kod eVGA (dakle za malo navijenije modele)
![]() |
#58 |
Premium
|
@ozy - stavi vent u 2d na 25% i bit ce puno tisi. meni je u 2d na defaultnih 40% i ne buci, mislim cuje se ali to definitivno nije buka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Prečupavi mod
|
Wolv, evo probao maloprije i izgleda da nis od tog ![]() ![]() Pa sam onda ovdje kliknuo ovu kvacicu na vrhu (probao samo s njom, a probao i sa njom+onom dolje za vp): ![]() Rivatuner nakon restarta svejedno pokazuje 20pp,7vp ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Moderator
|
|
|
Oglas
|
|