|
|
Rezultati ankete: Ispravnost HGSpot ankete | |||
Nije mi bilo ispravno slozeno računalo |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Imao sam neispravnih komponenti u računalu |
0 | 0% |
Kupio sam u 2002 jednu neispravnu komponent u HGSpotu |
11 | 61.11% |
Kupio sam u 2002 više neispravni komponenti u HGSpotu |
7 | 38.89% |
Glasači: 18. Ne možete glasati na ovoj anketi |
![]() |
|
Uređivanje |
![]() |
#31 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
HDD IBM. Naravno nakon mjesec dana je izašlo na vidjelo da su rađeni u Mađarskoj i da nisu predviđeni za rad duži od 9 sati, a HG Spot je to znao. Memorija Samsung. Također su znali da je u pošiljci bilo oko 50% neispravnih jer su u tvornici imali sa tom serijom problem oko pročistača zraka, ali su ju kupili full jeftino i prodavali po normalnoj cjeni, a ako se neko žali bez problema su ju zamjenili jer je to bilo jeftinije nego svaki slot isprobavati.
![]() |
#32 |
Moderator
|
Ali da bi netko bio na dobrom glasu nije bitna marka niti cjena već kvaliteta i samo kvaliteta.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
ibm je u svoje aptive stavljao diskove drugih proizvodjaca jer su im njihovi krepavali... deckima u ibm-u hrvatska crkavali ko blesavi...stoga izjava da je hgspot kriv je jednaka tome da si ti idiot...bey vrijedanja samo usporedujem izjave 2)kako ti znas da je to serija i od kud ti ta informacija da su to znali? i od kud ti informacija s prociscivacem zraka? ako je cuo sam od tipa u nekom drugom ducanu il reko mi frend (koji nema veze s hgspotom direkt) onda to napisi na rolu toalet papira,sjedni na skoljku i pocni ga koristiti... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
..
|
isto tako svi koji su kupovali komponente od svercera 95% je sansa da su to djelovi iz hg-a...svi osim dd-a nabavljaju sve od njih...znaci divhr,vedran,lule i sl... druga zanimljiva stvar koju isto tako ne pljujete je da hgspot nabavlja 50-80% od msan-a..stoga kupili kod jednih ili kod drugih istu stvar jednaka je sansa da krepa... to sto oni imaju u cijeniku srot komponente ne znaci da oni kupuju one dobre samo losije kvalitete..naime ibm je vise manje u cijelom svijetu isti,procevi isto tako...i sve ostalo... a to sto na cijeniku drze matsonic koji je u cijelom svijetu srot je druga prica...samo sto niko nemoze na nasem trzistu opstati prodajuci skupe i jako kvalitetne stvari...jer naime po tome bi formel s corsairom zaradivao milijarde a bas ih nema puno ljudi tu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Obojica ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
..
|
Citiraj:
a inace links uzima sve iz hgspota...vrlo vidljivo po asortimanu... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Moderator
|
MSVRTANE neznam zašto ja uopće raspravljam s tobom o robi iz HG Spota:confused: :confused: Po tvom pisanju izgleda kao da radiš kod njih ili te plaćaju, jer ne razumijem kako možeš braniti nekoga tko zna da ima šrot memoriju i svjesno ju prodaje jer im je neisplativo ispitivati svaki slot. Ne preferiram Vemil jer ima i drugih trgovina u Zagrebu gdje možeš kupiti kvalitetnu robu, ali od kad kod njih ne kupujem robu mirno spavam. I na kraju meni nije bitno da li ću platiti neku komponentu do 50 kuna skuplje, ali kad dođem doma znam da to radi. P.S. Malo se skuliraj i odi na ![]()
![]() |
#39 | |
..
|
Citiraj:
i ne radim kod njih niti za njih...samo linc nema smisla |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2002
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Moderator
|
Sorry stari digo si mi živac. Nije da pljujem po njima niti da imam nešto protiv njih niti da pozivam na linč nego sam samo opisao svoje dogodovštine sa njima dok u drugim trgovinama nisam imao tih problema. Živimo u demokraciji i svako neka kupuje gdje hoće, osim što smo malo u banani. Bez ljutnje, ali to su moja iskustva sa njima, a i takva je anketa. Živio ti meni sto godina. ![]()
![]() |
#42 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#44 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() 9800PRO... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#46 | |
..
|
Citiraj:
1)nikad niko ne komentira kad mu nesto radi dobro...uvjek samo kad ne radi... 2)ako prodaju 20x vise robe nego vemil ili sl onda naravno da ih 20x vise ljudi mrzi jer je jednaka sansa da imaju problema... naime ako vemil proda 10 diskova od kojih jedan rikne onda ces cuti na forumu kako je vemil bla bla bla... kad hgspot proda 100 diskova i 5 ih ne radi odmah je linc 5x veci...a zapravo hgspot ima bolji prosjek... slazes se s tim? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#48 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Meni sve kaj sam kupio u HGspotu-dela. Ploča je iz Nobilisa Prža i memorija iz Ve-mila Stari proc i mem HGspot Napajanje Nobilis HD jedan HGspot,drugi Fenix Grafulja Kvark TV-kartica-Formel Itd...dovukao sam komponente sa svih strana... Jedino sam imao TV-karticu iz Zole koja ili je bila krepana,ili je krepala čim sam je stavio u komp...treba iz računovodstva je bila super kulturna-kad je vidjela da pošiljka nebude brzo došla vratila mi je lovu i sve ok... Čak mogu i pohvaliti i Melcomp,bili su super brzi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Premium
|
Ja sam svoje komponente isto kupio u jedno 4-5 trgovina. I sve radi osim grafulje koju sam zamjenio
![]() |
#50 |
..
|
AMD XP TbredB 2100+ @ 11x200 (1.8V) -vemil TT V7+ - vemil Glacialtech Igloo 2500 PRO - vemil Epox 8RDA+ nF2 -vemil 2x256 DDR400 Samsung 7-3-3-2.5 (2.9V) -frend/hgspot Manli R8500LE 250/230 @ 260/246 -svercer Hyundai F790D 1280x1024@85Hz -nobilis WD800JB 80gb,8Mb Cachea,7200RPM -king Hitachi 180GXP 180gb,8Mb Cachea,7200RPM -hgspot LiteON 48/24/48 -frend/hgspot Codegen 9002 MiniServer feniks Enermax Whisper 350W -nobilis MS Natural Keyboard -tehnomax MS Wireless IntelliExplorer -frend/hgspot Promise 133TX2 -lab2000 Pinnacle PCTV Rave -ipercoop/formel napa pa26-infocor -epox ja sjebo i bez problema servisirana (poslije otkrio svoju gresku... ![]() -hyundai otisao /bez problema servis..derao se i dobio za 5 minuta drugi monitor..svaka cast nobilisu... -napa 26 crkla...zamijenio sa pa28 nakon tjedan dana zezanja oko cekanja npve posiljke i sl.. nikakvi problemi oko servisa i sl frendu je crko disk i hgspot mnu ga nije htio yamijeniti jer je imao komad plastike ptrgan..nakon dva mjeseca natjeravanja su ga zamijenili...naime frend im je poslao ljude iz ministarstva financija...sad ga je frka uopce uci u hgspot... ali kao sto je rekao i kova...ako disk ima ogrebotinu nista od garancije...a to sam cuo i od drugih ljudi..stoga nije hgspot kriv... hgspot servis je koma...kupio za firmu komp kod njih koji je od 6 mjeseci jedva tri radio i bio kod njih 3-4 puta na servisu... tako da vam tvrdim da imaju nesposobne ljude a ne losu robu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Registered User
Datum registracije: May 2003
|
Mislim da su to sve gluposti!!Imam frenda koji radi u HGspotu u servisu!Šta se tiče mene imaju pet puta bolji servis od Vemila.Uostalom računalo kupljeno u HG spotu prolazi detaljan test,tako da je sve manje sjebanih računala!A muljaže ima svugdje,i u zadnje vrijeme je sve više neispravne robe koja mnogi puta zna biti podvaljena nesretnim kupcima.Osobno sam više puta imao reklamacije i mogu reči da da mi se najviše zamjerio Vemil!Svako ima svoj stav,mnogi se neslažu samnom.Nije ni čudo što se ljudi žale na HGspot kad prodaju ogromne količine računala,normalno da je i puno reklamacija! |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
..
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() u HG-u sam prije nekih god. dana čak i manje kupio 128 mb pc 133 rama...2 puta sam išao nazad jer keks jednostavno nije radio...lik mi kaže da je možda problem u ploči....probam od frenda isti taj keks i radi ma ko iz pič...pipice.... naravno zel sam si lovu nazat.... ![]() jedino kaj za sad valja i radi jest Enermaxovo napajnje i 2 coolera za kučište... ![]() ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|