|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
a jel zna neko jel mi mogu sta rec zbog tzv iskona a ne tcoma i jel neko zna kolko bude nastavnicima prometa raspolozivo mjesecno? |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
BIND SOFT d.o.o.
|
Evo koliko znam nastavnicima je raspolozivo 30GB. Zahtjev ce biti pravovaljan jedino ako si u T-comu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Piše ti na netu http://www.t.ht.hr/netuskoli/infobox2006.html Ubiti, ja sam pital profesoricu i kao to se nedaje "običnim" učenicima i neda mi.
![]() |
#37 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
je ja sam isto prito profu iz računalstva i ona sve isprintala i odnesla ravantelju a on reko da ce bit za oko 2mj....kao treba jos puno stvari sredit.........damn....dotad cu vec ionak flat imat
![]() |
#40 |
BIND SOFT d.o.o.
|
Vis to je sada veza. ![]() Sto se tice ovoga da ne zeli pojedinim ucenicima dodijelit, neka napisu dopis ministru Primorcu. Navedite Lijepo prof i ravnatelja skole koji su toliko bezobrazni. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Pih, nama su u skoli rekli da nista od toga. Kao ima dosta toga za pisati svaki mjesec (valjda korisnicka imena i passworde), a nitko to ne zeli (besplatno) raditi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
koliko ja znam jedino što profesori moraju poslati su oni zahtjevi koje vam roditelji potpišu i svaki mjesec vam profa kroz web sučenje jednostavno doda par GB. Budem ja baš pitao svog profesora kak to točno ide pa cu vam znati točno reći... |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Guest
|
jeli to vrijedi i za korisnike iskonova dsl-a |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Registered User
|
Dobio sam 1gb ..doh al ajd bolje ista nego nista, to mi je jedan dan bespla interneta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Moderator
Datum registracije: Jul 2004
|
Škola od 150 učenika dobije na raspolaganje 75 paketa (2250 minuta) od 12./2006. do 6./2007. Ne znam dobije li toliko svaki mjesec ili za cijelo to razdoblje. Ako je čak i toliko svaki mjesec, to je jedan paket od 256MB na dva učenika. Sve to doduše ne vrijedi puno kad u tom selu nema ADSL-a, ali... Zato ne kukajte previše ako imate ADSL i dobijete "samo" 4 paketa. :-)
![]() |
#52 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
![]() |
#55 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
evo meni je profa koja vodi to obecala da ce do Bozica rjesit. meni, naravno, rekla da ce mi prvom dat jer zna kad sam bio na modemu da sam najvise trosio (cirka 50 besplatnih sati=))
![]() |
#57 |
Premium
|
ja dobio 10 GB ![]() http://img111.imageshack.us/my.php?i...epromet5yx.jpg treba sad to potrošit do kraja mjeseca ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
csx.evolution dobar si. kaj u školi samo treba pitat profu jel se može dobit besplatnog i to je to ili treba nekaj ispunjavat |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
trebaš nekaj ispuniti ![]() |
![]() |
![]() |
|
|