![]() |
Net u skoli - adsl
Evo prije nekoliko dana svi ucenici koji imaju adsl vezu kod T-COM-a (naglasavam jer samo oni mogu) mogu dobiti besplatni promet. Najmanje sto vam profesor moze dodjeliti je 256mb. Radi se na tom principu kao i do sada sto smo imali od carneta za dail up. Kada potrosite dodjeljeni promet tek onda pocinjete trosit onaj koji ste potpisali u ugovoru.
Evo ovako to izgleda kod mene: http://img475.imageshack.us/img475/1003/promethk3.jpg Znaci za sada ne moram nista platit tek kada prijedim ovih 3GB. :) |
wow nice :)
sutra odma kod ravnatelja ak treba :D:D:D |
moze malo vise informacija?? dali te skole moraju biti neke clanice ili nesto???
|
E sada nisam siguran jel moraju biti clanice ali vecina skola je. Najbolje da se raspitate kod ravnatelja.
|
toga nema za studente? :(
|
Provjerit cu sutra pa ti javim.
|
Daj neki link na za rpijavnicu il tak nekej
|
Yippeeee :)
A ja baš bio pito profesora dal zna kaj o tome da li će biti za nas DSL korisnike besplatni promet, a on meni gad reko "Ne" :fuming: |
Besplatne minute i besplatni MAXadsl paketi
Zagreb, 3. studenoga 2006. -Učenici u sklopu "Neta u školi" mogu primiti besplatne minute za surfanje putem dial-up ili ISDN internet konekcije od kuće, odnosno, izvan škole. No, od početka studenog 2006. godine učenici koji posjeduju MAXadsl priključak moći će primiti i donaciju besplatnog internet prometa! I minute i promet se dodjeljuju iz zajedničke količine besplatne upotrebe interneta koja je na raspolaganju svakoj školi u Republici Hrvatskoj za podjelu učenicima. Pri tome je 30 minuta surfanja ekvivalentno 256 MB prometa i čini jedan paket - najmanju jedinicu koju učenik može primiti. Besplatne pakete učenicima pridjeljuju osobe koje su i u prošloj školskoj godini u školama bile zadužene za podjelu besplatnih minuta. Besplatni paketi dijele se putem standardnog korisničkog sučelja, koje je za tu priliku dorađeno i poboljšano. http://www.t.ht.hr/netuskoli/cestapitanja.html |
Prijavnice mozete dobiti samo u skoli.
|
|
Šta sve treba napravit za besplatni net?!
|
Sam trebaš reći profesoru da ti da taj neki papir/dokument s potvrdom nekom, koji ti starci potpišu, username MaxADSL-a mu daš i to je to.
|
jer to samo za osnovne ili i za srednje skole vrijedi?
|
jel to svaki mjesec moraš ponovo zatražiti ili vrijedi za cijelu godinu, ček jel to profesor odredi koliko ćeš prometa dobiti?
5GB besplatno :D dobra fora čovječe, ajd vald će sutra nama počet dijeliti |
Citiraj:
Citiraj:
Barem kod mojeg profesora :clap: |
jao kad se sjetim prije cca 2 godine koliko sam dobio minuta ...ajme...
mogao bih sada otići do bivše škole po koji gb...:) dora je to stvar: cheers2 |
a mogli bi i nama jadnim studentima to udijeliti:)
|
hmmm kod nas su dijelili samo onima koji su prošli s 5 koliko sam ja skuzio. vi koji ste dobili te minute dali ste prosli s odlicnim uspjehom?
|
ma dak lol ja pito profa iz informatike on kaže da on nije nikad čuo NOOB i lik meni htio uvalit prijavnicu za carnet jel imate kakav dokaz da mu pokažem da to postoji
|
pa evo ti kao dokaz sam pochetak threada
|
ma koda će to toj njubini neš značit
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Dobro ako je to problem pa neka se vas nekoliko udruzi i odite ravno kod ravnatelja. To je jedino rjesenje. Pa bit je ta da se svakom uceniku mora omoguciti pristup besplatnom prometu. Na vama je sada da se izborite za to pravo.
|
Citiraj:
|
idem u Ruđer i kako da tražim taj besplatni promet?Odem do ravnateljic i kaj da kežm??Može cijela procedura..
|
Jesi prvo pitao profesora iz informatike?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:12. |