|
![]() |
#32 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
ROTFL Dule ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
The Man
Datum registracije: Sep 2003
|
moj komp nije ni žmirknuo, samo svi ostali aparati u kuči, jedno je problem što čini mi se da mi je riknuo wlan dsl router, jel još nemrem na net prek njega, nego se spajam na suseda... ![]()
![]() |
#36 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Evo i kod nas u Popovači, ja igram belu na Playtoy-u s frendom, vidim zatitraju žarulje jednom modem se zgasi, napajanje izduralo i nakon dve sekunde totalni blackout. J.ebemu a falilo nam je 200 da izađemo van a imao sam 50 zvanja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
The Man
Datum registracije: Sep 2003
|
![]() |
#39 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
localhost
Datum registracije: May 2006
|
Eh ja bio u dnevnom prico sa ukucanima kad odjednom ono ko da je netko potencio metrom zagasnuo žarulju i ponovno pojacao i na tvu nestalo slike... Prvo otrcih u svoju sobu na katu da vidim komp sve ok radi ali download nejde i nije se htio ponovno spojiti... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#42 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
bio je mali EMP... ma nista strasno, po vijestima sta se desilo stvarno je cudo da smo uopce imali struje... kod mene su u kvartu samo 4 lampe bile zgasene 10min i onda je sve normalno bilo... a doma starom upaljen komp, nista, meni komp zgasen (ak se celer400 moze nazvat kompom ![]()
![]() |
#43 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Meni je jucer otislo jedno napajanje...Jedini komp koji ima srot napajanje (ms) nije izdrzao pad napona...ostali sa chieftekicima jos veselo rade :P... sad moram provjeriti da li su ostale komponente uredu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Premium moderator
|
__________________ Zadnje izmijenjeno od: Swarm dude. 05.11.2006. u 16:49. Razlog: tipfeler ;) |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
schwere panzerspitze
Datum registracije: Jun 2005
|
to su prednosti ujedinjenog europskog elektroenergetskog sustava...:clap: navodno su iz sustava ispala 2 glavna rwe-ova transformatora/čvorišta pa je pola europe skiknulo. to je prouzrokovalo preopterećenje pa je kod nas ispalo par ts, ali nekim čudom hep je bio brz... biti će zanimljivo dogodine kad vršna potrošnja eu prestigne proizvodnju...: suicide moraću prošvrljat po vojnom otpadu i kupit kakav jna agregat.. edit: rwe i e.on se sad međusobno optužuju tko je kriv... izgleda da je e.on glavni i odgovorni :"The power cuts were caused by disruptions in northern Germany's grid operated by E.ON and were felt in the North-Rhine Westphalian regions of Greater Cologne, the Ruhr Area, Sauerland and parts of the state of Rhineland-Palatinate" Zadnje izmijenjeno od: malba. 05.11.2006. u 17:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |||
Premium moderator
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]()
__________________ |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Moj Cuftek je izdrzao, ali stvarno sam se uplasio za njega. Imao sam osjecaj da vrijeme staje....cudan zvuk je bio, ko u filmovima....lol Hmmmmm citao sam ugovor......t-com se obavezuje da ce 95% godine DSL biti dostupan. Ovih par dana se stvarno zaredala s*anja. Koliko jos do tih 5%, tj. 18 dana. Mogli bi im roknuti kolektivnu tuzbu ![]() ![]() Samo neznam sta rade ljudi kojima posao ovisi o j*b*nom net-u. Kako su se oni snalazili ovih dana ??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Nestalo struje i u Broadway Tkalči za vrijeme Borata, ali samo na nekih 20-tak sekundi... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|