|
![]() |
#1 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Struja - T-com - izvanzemaljci .. bla bla bla
Ljepo se ja šečem sad navečer s curom vani kad odjenput nestane struje .. cela Krapina vu mraku ... i tak pol vure bilo .. dojdem doma . palim komp ocu na net .. nemrem .. nema protoka podataka ![]() .. dal zna ko kaj se je to dogodilo ?
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
I u Sl. Brodu je bio neki udar.....al samo na kratko. Sve se ugasilo-upalilo u sekundi. Telka je ostala sumiti 10 min, al DSL-a nije bilo dobrih 20 minuta... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Kod mene lagano zatitralo, bio sam na nekom serveru i samo je igrace pocelo bacat van. Komp ok, tv ok, samo lagano zatitralo...
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Magister Mundi sum!
|
samo mi nije jasno kak to da je kod nekih samo titralo a pri meni je totalno nestalo ( mislim kuzim da je Krapina h vriti ali ipak ![]() .. a i opet .. lowpings serveri nisu na području balkana a kolko sam videl dosta ih se je bilo pogasilo ![]()
![]() |
#6 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
hehehe,ja taman čisto komp kad sam primjenio da se dogodio ko neki pad napona...al u osijeku je to trajalo možda 1sec...
![]() |
#8 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
net nije delao jel su im se vjerojatno serveri pogasili.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
Kod mene je samo zatitralo i onda je nestalo 1. i 2 program HTV-a. Srušio se ADSL, ali se je konektiral na centralu. Od tuda niti makac nekih par minuta jer kak veli Isus vjerojatno su im serveri pali.
![]() |
#10 |
Magister Mundi sum!
|
kak sam več napisal vu drugom jenom topicu ... uz cjenu koju njim plačamo za njihove usluge su si mogli nabaviti par agregata ... .. nego mi nije jasno kak to da su i lowpings serveri bili pali ... jer po tome izgleda da se to nije dogodilo samo kod nas nego i u drugim državama ..:confused:
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Kod mene je samo na dvije sekunde pao napon, žarulje svjetlile "na pol" Komp i DSL uredno nastavili šljakati. Od važnijih kućanskih uređaja sam samo provjerio škrinju i frić, baš me briga za ostalo... ![]()
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
ja sam bio na wcu i odjednom se svjetlo gotovo ugasi, i nakon toga ponovo upali ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ja gledao film i ništa nije bilo. :confused:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
http://img242.imageshack.us/img242/415/bezimenatz0.jpg To bi bilo to. Dobro ih protreslo kad se i kod nas drmalo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
monitor mi se bio zgasio pa odmah upalio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
![]() |
#25 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Njemačka, Francuska, dio Italije...ako nisi znao mi uvozimo struju iz EU, tako da to nije ništa za čuditi se. "SUBOTNJA večer je prisjela milijunima ljudi širom Europe nakon što je ispadanje dva njemačka dalekovoda dovela do prestanka isporuke eleketrične energije u Njemačkoj i susjednim državama. Pretpostavlja se da je razlog padu elektroenergetskog sustava bilo u povećanoj uporabi grijalica zbog naglog pogoršanja vremena i zahlađenja. Najteže je bila pogođena Francuska gdje je bez struje ostalo 5 milijuna ljudi, uglavnom u istočnom dijelu zemlje i dijelovima Pariza. "Nismo bili daleko od zamračenja cijele Europe", izjavio je Pierre Bognard, direktor francuske elektroenergetske tvrtke RTE. Iskapčanja struje su zabilježena i u Austriji, Belgiji i Španjolskoj. Većina potrošača je struju natrag dobila nakon dva sata. Nisu zabilježene nikakve ozljede, ali su širom Francuske policija i vatrogasci morali reagirati zbog tisuća ljudi zaglavljenih u liftovima." Još smo dobro i prošli.
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Ma ja sam bio vani pa nisam ni vidio,ni osjetio nestanak struje... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas