|
![]() |
#31 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
ae mi recite kakav je mx610??? Ozbiljno mi je zapeo za oko... |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
izgleda da budem ipak uzeo 518, razlika u cijeni je stvarno mala. A recite mi vi koji imate taj miš, jel igrate na 1600 ili manjoj rezi? i čuo sam da je na ljemu scroll malo manjeg otpora, pa prokomentirajte i to |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Guest
|
pametno, uzmi 518, najbolji miš. bolji i od g5 i g7 i coperheada. bar meni. jedino ovaj novi revolution mi se čini ok. ja igram na 1600, rekao sam to već negdje, prešao sam sa 800/veći sens na 1600/manji sens(nadam se da kužiš, 800/veći sens i 1600/manji sens=ista brzina kursora/nišana) i fakat je bolje, preciznije, kursor/nišan ne ide onak po kvadratićima po ekranu, ful čisto klizi.... a ne slažem se s super unkown. izjavom da je već 400 dosta. nikako, tek tada ide po kvadratićima.... možda je dovoljno za tipa unreal quake i tak pucačine di nema preciznog nišanjenja al meni u codu2 sa karom kad ciljam daleko fakat dobro dođe... |
![]() |
![]() |
#35 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
a ima(i to samo sa snajpom, kojeg se ne često koristi) dok u codu2 svako oružje ima aim i gotovo stalno trebaš aimat... i stripi, vots fani? |
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
ček scroll je ovaj točak kaj ne ![]() filing skrolanja materijal izbočenost sve 5 samo je malo tvrd stisak, al nie ono jako navikneš se meni je sad baš ok... zapravo ja imam samo jednu primjedbu na miša.... brzo se vidi zaprljanost od masnih ruku i ostaju otisci, i volio bi da je od hrapave plastike ko g5 il od gume ko ono sastrane od revolutiona... |
![]() |
![]() |
#39 |
a-wAnnaBe
Datum registracije: Feb 2005
|
tvoja izjava. i u svezi aima u codu naspram quakea, i u svezi vaznosti dpia. Hz je like 10x presudniji od toga. A i usotalom pogledaj si svoje uzore u codu, i koje misheve koriste, tj na koliko dpia, tj na koliko hz drze, te kako su se rjeshavali neg accela itd itd itd. No posto sam siguran da se tebe nemoze uvjerit ovak, slobodno citaj malo okolo i doci cesh do istog zakljucka. ja sam covjeku dao savjet, a uvjeravat necu nikog. nhf
![]() |
#40 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
ja nabavil prije cca 2 tjedna logitehovog G1 miša i one xurface podloge ... nemam zamjerke ni na jedno od kupljenog ...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Guest
|
ma kakvi uzori u codu.... meni mogu konkurirat samo maks buljo i zule, al nikako uzori ![]() ovo za hz neznam, ja između 125 i 250 sam primjetio nikakvu razliku. dobro iskreno moooožda je malo al malo bolje sa 250 naspram 125 al 800 i 1600dpi se osjeti i to dost... i da pantera kad kupiš miša prebaci si te herce na 250, ne više može bit problema... mouserate switcher, guglaj... |
![]() |
![]() |
#42 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Guest
|
ovako... ovo me fakat muči.... pri svojoj tvrdnji sam 100% fakat mrzim ispadat glup, što u ovom slučaju ispadam ak su hz bitniji.... ali... kakvh hz jako bitni majka mu stara?? ako je tako ajde probaj mx518 na 800dpi/250hz i na 1600dpi/125hz(fair igra-tvoi hz se povećaju u prvom slučaju duplo dok u drugom moi dpi duplo) namjesti u drugom slučaju da se isto nišan miče obzirom pokrete miša ko u prvom slučaju(lol dobro objašnjeno: bonker : )i probaj kaj ti je bolje uzmi karu u codu i nišani neš daleko i probaj onak polagano micat nišan u kojem slučaju ide manje po kvadratićima(a u tom i je bit preciznosti miševa kaj ne, da što manje ide po tim kvadratićima neznam kak bi se drugačije izrazio, opisao preciznost ![]() ja to probo prie pisanja ovog posta i pogodi čija tvrdnja drži vodu ![]() i ovo hahahah moja tvrdnja da u codu ima više finog nišanjenja neg u ut? kaj nie istina da se u codu ima više aimanja neg u utu i quakeu? pa u codu stalno aimaš majka mu stara dok u utu i quakeu rjetko.... samim tim u codu je bitnija preciznost miša... sphx....možda za tebe najkorištenije ![]() ![]() edit: eo jedan primjer di mi 1600 dpi pomaže, al skužit će only iskusni igrači coda.... toujane, british spawn i kreneš nadesno.... dođe ti njemac iza onog kamiona čučne i gađa me kroz onaj ful mali razmak između kamiona i kutija.... sa 800 dpi nisam ga mogo pogodit naciljat jednostavno bi mi preskočio nišan taj mali razmak dok sa 1600 uopće nema hodanja po kvadratićima, uvijek mogu naciljat taj razmak.... Zadnje izmijenjeno od: trpi. 06.11.2006. u 02:07. |
![]() |
![]() |
#45 |
Guest
|
pa tak tak su namjestili u mišu. iako ne vjerujem baš ovo da genius koristi istu optiku ko g5, di to pouzdano piše...? a kako se mjenja kod geniusa? inače kod g5 moš namjesiti u softveru na kolko dpi da ti se mjenja, moš 400/800/2000, 800/1600/1800, kak god oš.... |
![]() |
![]() |
#47 |
Lost soul still wondering
Datum registracije: Nov 2004
|
Ako ne trebaš dodatne tipke uzmi si G1. Odličan miš za te pare. Ima optiku od mx 510 i jako je lagan. Preporuka.
![]() |
#49 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Guest
|
dodatne tipke pogotovo back forward jaaako dobro dođu i puno brži je rad s kompom folderima surfanjem itd znaš kak meni sad jadno kad odem kod starog a on fura onog običnog logitecha bijelog.... |
![]() |
![]() |
#51 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() P.S. MX510 je sa tehničke strane odličan - precizan i izdržljiv - već više od 2 godine ga vozim po hrapavom stolu : goood : |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Guest
|
ma daj kakvu to šapu imaš ak nemoš dohvatit tipke na logiju i nie ti ergonomski : lol2 : |
![]() |
![]() |
#54 |
a-wAnnaBe
Datum registracije: Feb 2005
|
ko je pricao o samo 250hz, postoje i vece psotavke( i da je stabilno). igram pucacine kojih 8god sad, i u dobar dio tog vremena vishe nego aktivno. ponovit cu ti. u codu nije potrebnija veca preciznost, no vjerujem da iz tvoje perspektive i iskustava igranja da to mozesh mistlit. ja te josh jednom molim da budesh malo open minded jer ne bljazguram bezveze. da se vratim na dpi, po toj logici vecina progamera igra sa handicapom i glupi su. (ne, ne smatram sebe progamerom, ali ih znam poprilicno, iz svih zanrova igra). te kao i sphx, eod od mene na ovu temu jer jedini nacin da se razuvjerish je da sam istrazish malo dublje.
![]() |
#55 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
jaooooooo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Guest
|
odličan izbor... sjećam se kad sam ja svog uzeo otpakiro stavio na stol i onak issss koi miš bio oduševljen izgledom ležanjem u ruci i klizanjem po stolu... svakih par sati ga briso: bonker : ![]() ono razlika između običnog logija i 518 mnogo ogromna ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Guest
|
bez... ne koristim one điđa miđe tipa programiranja dpi kolko oš, stalno ga držim na 1600 i super je.... jedino kaj bi sa driverima dobio je ova tipka iza za mjenjanje aplikacija, al to i ovak nebih koristio, koristim alt+tab... |
![]() |
![]() |
#60 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Ja ozbiljno razmisljam o G1, jbga, mis ima masineriju od MX510, samo mu fali onaj brijacki look i par tipki ![]() I kupio bih ga da nisam morao pljunut lovu za USB stick... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|