|
![]() |
#31 |
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
mali OT, izbrisat ću ako smeta, no da upozorim sve koji možda pomišljaju na skidanje HS-a sa Core 2 Dua. nek i ne pokušavaju!!: nono : , jer je HS "zavaren" za jezgru/e, i treba proc zagrijati na 80 stupnjeva kako bi se odvojio, a i tada je jako velika vjerojanost, tj gotovo sigurno da čete proc poslati u vječna lovišta: flyingey da ne dužim, link: http://www.legitreviews.com/article/402/2/
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
teta Mraz
|
pod kakvim su opterečenjem jezgre, tj jel su ravnomjerno opterečene ili? nije baš normalno no vidim dole u taskbaru da je opterečen proc, hmmm?!
![]() |
#34 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Koji drek. Ja sam mislio da su meni razlike u temperaturi (istina, do 4°C, nije kao kod tebe 10°) jer nije nekaj sa pastom dobro. A pošto je to kod tebe i bez HS-a još jače izraženo, stvarno nemam pojma. Mada opterećenje po task manageru nije baš 100%, sumnjam da je do toga... Ko će znati, pošalji mail AMD-u...
![]() |
#35 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
![]() |
#36 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
13C dobitka na temperaturi? Strava... Btw, s čime si skidao HS i koliko ide? |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
http://www.overclockersclub.com/guid...hs-removal.php Ide 3030 stabilno ko i prije na 1.47V, čini mi se da koči ploča, trebao bih bubnuti 350X8 pa da budem siguran, jer mi na 31xx neće butati.
![]() |
#38 |
.
|
Na 1,47v?? Ček, jel 1.4v def.? |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
.
|
OMG, brutalno, odličan primjerak ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
*ebate 13°C razlike, nema dileme, moj Diego će biti gol također ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
.
|
Vjerujem da bi SuperBond napravio dobar posao u tom slučaju ![]() Par kapi po rubovima one razrezane gume i to je to... |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
.
|
EDIT: krivo sam te shvatio, da, paste između jezgre i ihs-a Zadnje izmijenjeno od: Razer. 07.06.2007. u 19:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
.
|
Malo sam te krivo shvatio, mislio sam da pitaš jel treba ljepila između proca i ihs-a ![]() A ako prodajes - naravno.. staviš par kapi na tu gumu (ili što li već), a između jezgre i ihs-a staviš termalne paste... |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
ma stisne se ona na milimetar-dva (inaće spužva je od matićne ploće što dođe u kutiji) |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Ja sam jučer skinuo IHS sa 3000+ 939. Operacija je tak jednostavna da nisam trebal čak ni otići po očale. Staračka dioptrija ![]() Nisam još stigao testirati ali očekujem da bu dobro, to je inače proc od Bude-a, on je isfurao cpu-z na 3200mhz na zraku sa IHS-om. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Nis, u ponedeljak skidam i ja IHS sa e6300 pa javim dojmove, do tada mi dodje i Sonic T. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | ||
prcknedl
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
PizzoZder
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
I imat ćeš novi privjesak ![]() Ako ga baš očajno želiš skinuti, prvo odrežeš gumu koja drži HS, zatim zagriješ HS do nekih 85°C, i pokušavaj ga pomicati lijevo-desno (ne u vis, tako ćeš iščupati jezgru!). Ako ne uspije domah, opet zagrij i tako ponavljaj sve dok se ne uspije otkinuti s jezgre. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
PizzoZder
|
Javim u svakom slucaju...btw idem posudit brener ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
jao, šta beskrajno more napravi od čovjeka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
teta Mraz
|
hmm znajuc da C2D ne trpi tempe vece od 65C (ili 60 cak)ne znam bash kako ce mu se svidit 85 ili cak vise, sa brenerom ![]() ![]() btw, jel sa AM2 ista procedura kao i sa S939 procevima, imam jedan 3500+ pa mislim da ga malo istestishem, moram samo neku plocu nabavit, na netu i nema bas materijala sa am2, aj neko ak zna dosadno mi je ![]()
![]() |
#59 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#60 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
@Mljac: javi rezultate jer i ja mislim skidat na svom 3500+ ![]() |
![]() |