|
![]() |
#31 | |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
mega, eventualno na prijelazu pjesama malo skoci ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | ||
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
' |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Šta baš mene citiraš s tim resursima kad sam ja ovdje JEDINA koja ima pravo reći da itekako osjeća uzimanje resursa? :confused: Jadna NASA ako ima kompove ko moj... |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
a eto, da se ne bi osjećala zapostavljenom... ![]() čuješ, prije 15godina... nisu bili puno snažniji... ![]() meni su priče o trošenju resursa smiješne, kao da mi je bitno oće mi glazbeni player trošit 10 ili 15mb rama... ajde, da ih imam 32 ukupno, ili tako nešto malo, ali na cijelu 1024Mb, apsolutno nebitno...... sad sam gledao, winamp troši prosječno 20mb rama... big deal.. media monkey bliiže 30... da ne bi bilo zabune, to je fullscren, sa enkih 150ak pjesama u playlisti, i to sam namjerno stavio toliko... kad se miimiziraju troše 3-5-6mb... a kad se pauzira minimized, 2mb... pa ako je to puno, onda ne znam stvarno, nemate argumente u potrošnji rama nikakve... a morph, molim te, zašto bi netko pobogu imao 6000 pjesama u playlisti??!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
*
|
Eto ja naprimjer imam. Plugin foo_browser automatski kod startanja foobara radi playlistu sa svim stvarima koje se nalaze u media libraryu.: hello2 : inace kod mediamonkeya ovo (ne)prikazivanje covera - odes na auto tag from amazon, kada ti nadje album kvacicu stavis kod covera i "save image to tag (if possible)" mislim da bi to trebalo rijesiti stvar |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
![]() ![]() ma ja sam mislio da istovremeno gledaš u popis 6000pjesama u playlisti... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
*
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
ja nemam takav stil... i još ti je mutna slika.... : roller : |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Kakvo je u foobaru nalazenje pjesma??Meni npr u foobaru zna umjesto izvodača pokazat naziv pjesme.
![]() |
#42 | |
*
|
Citiraj:
Ako se radi o albumima onda ih nije problem automatski urediti, ako su solo pjesme onda to ide puno teze. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
amarok
... ili "kako sam zavolio KDE i shvatio da neke stvari jednostavo bolje rade pod linuxom" 01.png (~230kB) | 02.png (~220kB) | 03.png (~300kB) | 04.png (~230kB) | 05.png (~230kB) | 06.png (~230kB) | 07.png (~195kB) | 08.png (~230kB) | 09.png (~730kB) ... i aj pliz više dosta s glupim "što trenutno slušate" shemama... postoji daleko ljepši i pametniji način za praćenje toga http://www.last.fm/user/horzadome
![]() |
#45 |
Čovjek
Datum registracije: Oct 2006
|
Media Monkey ima super sistem za sređivanje tagova kolekcije + rename po tagovima i obrnuto...uglavnom, u par dana sam si sredio velik dio kolekcije, sad je sav upickan i s front / back coverom, a kod ploča i A / B stranom. Ful dobra stvar. Sami "tag from Amazon" mi je beskoristan, budući da 99% glazbe koju slušam nema na Amazonu, ali zato postoji puno bolja stvar za Media Monkey: Web Sources Tagger. Predobra stvar, možeš birati između nekoliko baza podataka: All Music Guide, Discogs (Discogs Artist + Discogs Release), Darktown, MusicBrainz, Walmart etc.), a ako ste skloniji prčkanju po kodu, uz relativan napor možete ubaciti i neku svoju bazu (tipa Juno, koji npr. ima velike skenove itd.). Za analno pedantne kolekcionare dušu dalo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Djembe playa
Datum registracije: Feb 2006
|
Ja koristim Jet Audio i to je najbolji player na koji sam do sada naišao. Nije kompliciran, a opet pruža više nego Winamp, lijepše izgleda po defaul-tu, ima odlične skinove, bolji sound, otvara sve živo i neživo (i audio i video), ima konverter (i audio i video), stabilniji od Winampa, ....
![]() |
#47 | |
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
kako se lista kompletna "osvježava" u media monkey? ona gore podjela na artist, album, genre, bla bla.. tamo mi uopće ne pokazuje izvođače ni albume koje imam na disku, samo ih par izvuče ili po samo jednu pjesmu od pojedinog izvođača... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Čovjek
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
Web Sources Tagger A što se tiče same baze podataka - znači prvo moraš skenirati disk, kako bi se napunio library, a zatim bi bilo dobro da u opcijama namjestiš da MM registrira i promjene koje su nastale izvan njega (znači kad preimenuješ datoteke, ili seliš albume iz foldera u folder u npr. win exploreru ili tot comanderu, po defaultu MM ne registrira te promjene, tako da pripazi na to). MM je moćan player (u biti manje player, više alat za baratanje kolekcijom), iako mu treba još peglanja, kako front end, tako back end (npr. sučelje nije baš nešto lijepo, ni po defaultu ni s onim kvazi iTunes skinom, ima još bugova, jako malo skinova, mogao bi se i bolje optimizirati s obzirom na resurse itd.) Obavezno prošvrljaj po njegovom forumu i pogledaj kakve sve skripte postoje za njega, ima korisnih stvari. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Premium
|
![]() |
#52 |
*
|
Nisam siguran da razumijem pitanje? Konkretno na toj playlisti su pjesme razvrstane po albumima, onako kako ih imam sortirane na disku. A sortirane su abecednim redom po izvodjacu, ovako : ![]() Na tom album listu imam sve sortirano, a ako zelim bas search playliste napraviti za to imam odgovarajuci button, koji otvara search (plugin foo_uie_quicksearch.dll) |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
*
|
Ne znam kakav komentar mislis ubacivati, pogledaj u gorlukov post u ovom topicu (par postova iznad). Nisam bas previse prckao po njemu, ali mislim da Web source tagger ima opciju preuzimanja komentara (tj. reviewa) sa allmusic.com |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
![]() |
#57 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
![]()
![]() |
#58 |
Adrenaline junkie
|
Moze li mi neko reci kako da sacuvam (backupujem) playliste iz Winampa? Idem u reinstall windowsa pa bi bilo bobro da ih nekako sacuvam. EDIT: Skonto sam.: lol2 :: bonker2
Lenovo ThinkPad W530 - Core i7 3840QM, 32 GB RAM, SSD Samsung 512 GB, nVidia Quadro K1000M 2 GB, 15.6" 1920x1080 IPS, baterija 9 ćelija Zadnje izmijenjeno od: Milentije. 10.11.2006. u 09:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#60 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
prednosti Foobara - opcija - čim se pokrene počne svirati tamo gdje je stao - neka pjesma svira, označite drugu pjesmu i poslije kad prva završi svira ta druga - teoretski bezbroj playlista nedostatak Foobara - jedino to što nema gotove equalizere nego ih treba složiti i onda saveati btw koristim Foobar v0.83 jer se mi kasnija serija ne sviđa
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|