|
![]() |
#31 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Hehe, one time offer: Tagan EasyCon 430W, još u celofanu, sa 28 mjeseci garancije iz Binga, za 500 kuna. Gdje: kod Ferengija. Ako to nije best buy, ja ne znam što je. Atha, što čekaš? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
Atha, jel baš mora svijetliti?!: sweating
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Graphics Lunatic
Datum registracije: Jun 2006
|
Moj buraz ima HIPER-a Type R 530 W i zbilja je napajanje ok... a sad samo je pitanje cijene a ako hoces nesto jeftinije ond ti bas i nije on najpovoljniji tj kosta oko 800 i nesto ćuna ![]()
![]() |
![]() |
#35 |
The Man
Datum registracije: Sep 2003
|
mene moj ocz fenomenalno služi, max oscilacija na 12v railu koju sam uočio je 0.03v... (istina bog nisam baš precizno ni pratio, ali nisam imao ni zašto precizno pratiti)... nisam požalio što sam ga uzeo...
![]() |
#36 |
Guest
|
istina istina ocz 450w lijepo izgleda kvalitetan nije glasan(a ni nečujan) ni skup, modularan samo primjedba n kablove, prekruti su i teško se savijaju.... i malo bez ovo za dva raila, but who cares. |
![]() |
![]() |
#37 | |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Prvo ocz je rebrandirano tagan daklem sto dovodi do zakljucka ocz je smece tagan je smece? Sto opet mene dovodi do zakljucka da neznas o cem pricas. Osim ak nemas konkretne dokaze molio bi te da se suzdrzis takvih nabacivanja ![]() Sto se tice modularnih ja bi radje uzeo ocza nego hypera jer je sigurno bolji ![]() ![]() uglavnom po meni best buy je ocz
![]() |
![]() |
#39 |
bycod
|
a kakav je to gubitak ? po meni nije skoro pa nikakav jer vecina ima na dva rejla isto kao i ocz na jednome.... tak da imho to je nedostatak ali ne da to napajanje nebi bilo JE/ENI best buy....
Zadnje izmijenjeno od: Codiac. 12.09.2006. u 13:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
i @atha koje uzimas nakraju napajanje,mislim da bu oba bolje od codegona,ma koji god od ova dva uzeo ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#42 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
aj hvala bogu napokon uzimas posteno napajanje pa se nemoras vise brinuti ![]()
![]() |
#43 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
True, true. Inace, nije me Codegen iznevjerio jos, ali ne zelim da se to dogodi, ipak svako malo nesto novo prikljucujem u kantu pa da nebi bilo - cak, i sve ode. ![]()
![]() |
#45 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
![]() |
#46 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
A da si ti malo bolje informiran onda bi znao da dva rejla NISU za sve situacije bolji izbor od jednog jakog, a posebno da nisu nužna za normalni PC... : suicide
![]() |
#47 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Yep, evo nazvao ih - kaze da nemaju, samo 520W bas kao i Links. Damn... @Matesonik Ne znam sto cu sa njime, ali sam previse truda i vremena ulozio u njega da bih ga dao od sebe. ![]() @yedwy Zato nisam zelio niti pocinjati raspravu, jer je tu po forumu uvrijezeno reci "ima dva raila, wow", a pitanje zasto ili koja je prijednost dovodi do situacije potpune zbunjenosti ili pak googlanja, sto dovodi do jos vece zbunjenosti. Kako bilo, pricekati cu da neki IT Shop dobije OCZa.
![]() |
#48 | |
the luda ribetna
|
Citiraj:
ovo bi bilo krivo...naime ocz,tagan i kompaniju radi top power...ilitiga niej ocz tagana ni tangan ocz...vec svak za sebe...nadalje modstream je srednja klasa trenutno...dok je powerstream visa...nakon kolko god i pol???mislim da sam sve reko time o kvaliteti... isto tako nemojte podcjenjivat hipera...hiper jos nema ime...i to je sve...to ti je bivsa(doduse sad imaju novi tim) coolermasterova xtrema power serija napajanja...glavni inzinjeri osli i osnovali hiper...uglavnom to je jakooo solidno napajanje za tu lovu ak ti ne treba ko meni 500w odna slobodno zemi ocz-a cim dode...(citaj uz moju konfu imam 2 pelta na hiperu i god i pol radi KO BEBA): hello2 : @atha ak imas problem s dostavom javi na pm |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
evo i jednog linka o napajanjima i proizvođačima: http://www.hardwaresecrets.com/article/370 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
the luda ribetna
|
a sto ja rekose?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Beskorisna bitanga...
|
Citiraj:
Pametno... I ja sam ga mislio kupit ali sam se predomislio, bar za sad... Ovaj SmartBox je sasvim pristojno napanjanje (začudo) i mada neću ulazit u to kolko wati ima u stvarnosti ili nema za mene ih ima dovoljno... ![]() I da ima 2 rejla... ![]()
![]() |
![]() |
#52 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Ne znam, stari, na SmartBox ne bi priključio zidni sat sa buvljaka, kamoli komp... Što se tiče dva raila, najkraće je reći da moderni kompjuteri uglavnom troše 12V struju, dok su 3.3 i 5V railovi daleko manje opterećeni nego prije. Zato se u ATX 2.0 specifikaciji smanjila snaga dotičnih railova, a 12V rail razdvojen u dva da bi se izbjegle međusobne smetnje koju proizvode diskovi/optički pogoni i procesor/grafička kartica/matična ploča. Eto, to je cijela mudrost o dva raila, bar ono što treba običan korisnik treba znati... |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |||
Beskorisna bitanga...
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Citiraj:
Bolji PSU sa singlerailom ili dualrailom je isti drek, zapravo samo oni lošiji su stvarno osjetljivi na to - oni PSU-i na kojima jako fluktuira napon kada drajvovi povuku, ali sad nije bitno... Ali ako ti nije poanta molex grafa nego brdo hardova onda će ti pametniji izbor biti singlerail PSU sa što većim peak (over)loadom, a ni u kojem slučaju neće dual rail imati toliki overload prostor kao singlerail iste amperaže jer overload ovisi o rezervi namotaja na sekundaru i ispravljačkog sklopa i ako je ovaj napravljen za 15A to što su u pitanju 2x15A nije isto kao ono što je na sklopu od 30A... Srećom pa se taj problem rijetko pojavljuje u home mašinama a i može se zaobići ako se pazi što se radi kad se pika kablove po uređajima... Edit: Eh da zaboravih, za SLI/Crossfire sisteme - naravno dual rail je must have, jerbo IMHO nebi preživjelo to sve zajedno i bilo stabilno i to jak dual rail... ![]()
-- Have a nice day... Zadnje izmijenjeno od: yedwy. 13.09.2006. u 21:15. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
bycod
|
Citiraj:
![]() ![]() Oko Hypera nebi ulazio u raspravu ali imho to napajanje nije u rangu sa seasonicom, oczom i taganom ![]()
![]() |
![]() |
#55 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
the luda ribetna
|
Citiraj:
a gle da i nemogu konkurirat i vise nego solidno napajanje za te pare ili? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Imam Hypera i mogu reci da je ok, plavi je. Hyper ti ima bolje rješene kable za modularnost. Konektor je BNC i nema šanse da se slučajno potegne i iskopča. Svaki kabel ti je malo duži od drugoga tak da imaš pokriveno cijelo kučište. Uz to još imaš male djeliće sa moleksima. Dok sam ga kupoval početkom godine sam se premišljal(naravno zbog cijene) sad mi ni lipe nije žal. Malo OT ali ne puno. Bili smo u lanu i nekaj sa strujom nije valjalo oko 2 ili 3 u noći i svakih sat je znal napon dosta pasti i svi kompovi su se ugasili osim mojeg i frenda koji ima OCZ Power Stream 420W. Čak i bratu koji ima Fortrona od 350W se ugasil. Ali nije to bil mali pad napona, imali smo kebeni disko tu noć. Evo bum poslal par slika napajanja. Aha nisam rekel za koga glasam, Hyper ![]()
![]() |
#60 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|