|
![]() |
#32 |
N/A
Datum registracije: Jul 2005
|
ni u Operi ne radi kak spada kod scrollanja, ak brzo odvrtim wheel, stranica se pomakne samo za par reda, isto kao da ga odvrnem za samo jedan stupanj. dok zgasim mouseelf sve je ok, al onda izgubim dodatne tipke: nono : |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#35 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
ja evo taman dođe iz Linksa, reklamirao Geniusa, nemaju drugog na stanju niti će ubrzo dobivati, pa sam doplatio 100kn za Logitech MX400! najviše sam ga uzeo jer ima tilt wheel.. Još ga nisam ni spojio, idem sad pa napišem dojmove... |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Lika u mom srcu
|
evo prvi dojmovi. Miš mi odlično leži u ruci, sviđa mi se što je lagan, trebam ga još podesit kako mi odogvara speed i scroll speed,,, kvaliteta izrade, hmm, baš i nije na nivou... kotačić ako brže skrolaš struže grdo... veliki MINUS... tilt wheel, radi dobro, ali mi jemalo čudan klik... |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
prezadovoljan! -->
samo jedna stvar......to što je dva odapelo na isti naćin.....nemora znaćiti da miševi generalno rikavaju........svi znamo da se sve proizvodi u više klasa.........pa su u našim trgovinama vjerojatno završili lošije kvalitete, nego recimo u Americi......a i naši dobavljači puno puta namjerno nabavljaju nižu klasu robe...(jer njih izađe jeftinije), a prodaju je pod cijenu "A1" klase!!
Ovo nepišem napamet, nego sam puno puta vidio na svoje oči...... Pozdrav!....inaće...kupio frend tog mišonju i koristi ga dva mjeseca za AutoCad--> prezadovoljan! |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
bolje bi ti bilo da si skupio jos malo novac i uzeo mx518
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Lika u mom srcu
|
zašto? mogao sam ga kupiti, skoro i jesam, imao sam lovu, ali smatram glupošću dati za miša skoro 400kn... a iskreno, razlika između mog starog Logija koji je nov koštao 100kn prije 5 godina, Geniusa od prije mjesec dana i 175kn, i sada ovog Logija od 270kn... Igram se svake prijestupne, a za rad u windozama bi poslužio i miš od 20kn.... ovaj je odličan i na njega je pravagnula činjenica da ima tilt wheel, tj., mogućnost vodoravnog scrolanja... Ovaj mi bolje paše u ruci nago 518... i laganiji mi je, što volim, a ne da guram ciglu po stolu... znaš što ću ti reć... Još mi je najbolji onaj najstariji... samo mi fale tipke back/forvard na njemu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Evo i moj crko,PSMTR: finger : ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Banned
Datum registracije: Oct 2006
|
Moj mis i dalje radi, bez drivera instaliranih mis i dalje radi uredno i u cod2 baca drzi bombu u ruci na svakom serveru ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
oce tko napisat neku pozitivnu stranu tog geinusa ja bi si ga uzeo za drugi komp, izgleda mi dobro za te novce al ja vise vjerujem nekom iz prve ruke. Koliko sam skuzio malo škripi i crkavaju, to je lose a dobre strane, ajde pls nek netko napise? |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Premium
|
Jesi ti kak treba ![]() I još vidim da ga u Linksu više nema a meni se nijedan u tom cjenovnom rangu otamo ne sviđa a nadoplačivati 100-200kn za neki emikx518 mi ne pada na pamet,jooj,kakav dan.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Premium
|
Citiraj:
A što da napišem,dok je radio bio je mrak,sve super al kažem ti bolje nemoj uzimati,kod nas je došla neka žnj serija i očito masovno krepavaju. Bolje si uzmi neki polovni MX510 ili 518. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Premium
|
Citiraj:
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Banned
|
MX ima tipke sa strane i odlican je mis....imam ja jednog doma samo mu je crka kabel onaj USB sta ide u mis kontatki su crkli treba samo kabel promijeniti...neznam koliko dodje budem ga i prodao, ak napravim to... |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
toliko o tome. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Banned
|
: sweating Ja ga kupio prije 3 dana..živ i zdrav jupi...iocentre imam od software-a...: sweating Sad do kad će bit koristan ne znam..pa ne čini se tako loš joj..hihi..štakor.. ![]() Šteta da krepava,2000dpi,6.4 mpx/s...za 160kn...teško dobavljivo...morala je biti kvaka negdje..očito ima neka škart pošiljka... |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Premium
|
e ljudi ovako ja sam svoga uspio popravit ![]() Prvo sam spojio 2 misa jedan na ps2, a drugi na usb i krenio instalirat proge prvo onaj standardni pa i iocenre pa sam opet deinstaliro i opet instaliro i sve je pocelo raditi po starom ![]() ps. kada krene radit mis poslje instalacije programa obavezno resetiraj i probaj |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Premium
|
pozdrav. Evo ja jučer kupio dotični miš pa da ne otvaram novu temu...vidim da je duuugo prošlo od zadnjeg posta... jel neko našo rješenje za dodatne tipke?? Naime one se ne mogu koristiti bez drivera a kad ga se i instalira tipke se ne prepoznaju u igrama. Na primjer uvijek mi je "reload" u CSS-u ili COD-u bio postavljen na jednoj od tih dodatnih tipki, a sada ih uopće ne prepoznaje. Sve je ovo jedan VELIKI minus i sada ne vidim drugo rješenje nego se riješit tog miša. Počinje mi ići na živce. Zadnji miš je bio Microsoftov i dodatne tipke su bile po defaultu super namještene i bez drivera. Neki prijedlog? Jel postoji mogućnost vraćanja u ADM-u ili samo nadoplata za neki dugi? Može neka preporuka za drugi miš ali da nije neki zvjerski jel kakti nisam gamer ali želim da bar sve radi. Neka ima te proklete dodatne tipke ali da ne trebaju nikakvi hebeni driveri da bi radio osnovne stvari EDIT: i kak se riješit hebenih titlova?? kad god stisnem u vindovzima dodatnu tipku pokaže mi se ogromnim zelenim slovima što sam stisnuo ko nekom degeneriku...izgleda ko kada se stišava zvuk preko tipkovnice pa se pokaže ona skala na dnu monitora...jaaaako debilno!!! Zadnje izmijenjeno od: prljavi Heri. 24.02.2009. u 20:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
pozz. imam dotični mis od jucer i nikako ne mogu upogonit skrolanje. nece i nece. kad kliknem kotačićem pojavi se onaj okrugli kursor i ona skrolam pomicanjem cijelog misa. na kotačić ni da bi... i ne mogu nigdi naredit to, driveri su srednja zalost, jedva instalirani i jedva pokrenuti program.jel moguće da ne valja scroll na kotaču? |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
e da ga ja sada malo pohvalim ![]() a tipke možeš riještiti tako da u njegovom programu prebasiš sa opcije koje su po defaultu na keystroke i samo klikneš onda na taj određeni gumbić na izborniku u igri. znam jer sam ih i sam optimizirao u codu. a zelene titlove imam samo u visti u xp-u ih nisam imao. mada je prijatelj koji je nedavno kupio mišonju negdje to ugasio ali ga nisam pitao jer meni osobno ne smeta ![]() i sa driverima nisam nikada imao problema, niti sa starim u xp niti sa ovom novom varijantom u visti. a scrolanje po linijama povećat u driverima? ja sam ih povećao malo jer mi je po defaultu bilo presporo. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|