Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Storage > Diskovi SSD/HDD
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 08.09.2006., 15:22   #31
atha
Moderator
Moj komp

atha's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
ja prvi put čujem za hardware ban.. ?

koja glupost.. ne možeš ni jednu igru igrat prekoneta? kao to već funkcionira?

meni to graniči sa zakonom.
Gabre, PunkBuster - zasto bi bila glupost i kakve veze ima sa zakonom?
Jednom cheater uvijek cheater. Zna se da cheatovi ne spadaju u fair igru,
i po meni je ovo sasvim u redu. Drugi puta ces si dobro razmisliti dali ces upaliti Wallhack i slicne pri spajanju na neki server sa PB-om.
atha je offline   Reply With Quote
Staro 08.09.2006., 15:26   #32
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
ok, ima u tome nešto, ali po meni nije baš u redu.

ja ću danas nešto zaigrati, i recimo koristit ću neki cheat. i za godinu dana se opametim, i više ne želim ni čut za cheateve, ali ne mogu igrat, jer mi je HARD onesposobljen? WTF?

po meni IDIOTARIJA.
Gabre je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 08.09.2006., 23:48   #33
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
ok, ima u tome nešto, ali po meni nije baš u redu.

ja ću danas nešto zaigrati, i recimo koristit ću neki cheat. i za godinu dana se opametim, i više ne želim ni čut za cheateve, ali ne mogu igrat, jer mi je HARD onesposobljen? WTF?

po meni IDIOTARIJA.
Pravila su tu da se krse. Mozes se i zalit ,mozda ti dopuste.
Imam jes jednu zamisao. Posto se HW-ID kreira prilikom stvaranja particije ,ne znam da li se svaki put kreira isti ID ili ne. Ako ne,evo jos jednog nacina zaobilazenja.
spawn je offline   Reply With Quote
Staro 09.09.2006., 13:08   #34
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

opet ja tazmišljam...
pa meni to graniči sa zdravim razumom.
HERDVERSKI onemogućiti igranje? s***u mi disk zbog jedne glupe igre ili cheata?

i onda nijednu više igu sa PB-om ne mogu igrati.. debilizam samo takav. mislim da se to baš ne bi smjelo.

gdje im je zakonska osnova za tako nešto?
Staro 09.09.2006., 15:16   #35
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
opet ja tazmišljam...
pa meni to graniči sa zdravim razumom.
HERDVERSKI onemogućiti igranje? s***u mi disk zbog jedne glupe igre ili cheata?

i onda nijednu više igu sa PB-om ne mogu igrati.. debilizam samo takav. mislim da se to baš ne bi smjelo.

gdje im je zakonska osnova za tako nešto?
Za prvi dio posta. Nista oni ne shebu disk, to ti je ovako. Dodjes u birc, napravis sranje, izbace te van. Ovi na ulazu te zapamte i vise te ne pustaju unutra.

Za drugi dio posta. Zakonska osnova. Ne budi smijesan. To sto ljudi ne citaju ono sto pise prilikom instalacije igre je njihov problem. Lijepo pise mislim da ako te ulove da varas da ce ti zabraniti igranje svih naslova gdje je PB ukljucen. Varanje u tom slucaju nije upisivanje sifri neko su to hackovi, a kao takvi teoretski bi te mogli i poslati u zatvor ili fino oglobiti ako bi se znalo da si to ti igrao!
  Reply With Quote
Staro 09.09.2006., 23:06   #36
Ivan_1
Premium

Datum registracije: May 2004
jel postoji kakva oznaka na disku koji ima tu sposobnost? tak da ga ne kupim....
inace to ej cista bezvezarija, kud bas na hard, trebali bi to ugradivati u graficke .
Ivan_1 je offline   Reply With Quote
Staro 10.09.2006., 01:08   #37
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

i dalje se ne slažem sa ovim.

jednostavno mi to nekako ne sjeda. nije u redu. ko ih ***e kad ne mogu napraviti igre a da se ne mogu hackati, ili što ne mogu napraviti PunkBuster koji ne može otkriti hackove, cheateve...
a ne, oni fino zabloksaju komp, umjesto da te jednostavno izbaci iz igre kad prepozna hack. a znadu da koristiš hack, ako ti zbog toga blokiraju hard...
Staro 10.09.2006., 02:36   #38
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
i dalje se ne slažem sa ovim.

jednostavno mi to nekako ne sjeda. nije u redu. ko ih ***e kad ne mogu napraviti igre a da se ne mogu hackati, ili što ne mogu napraviti PunkBuster koji ne može otkriti hackove, cheateve...
a ne, oni fino zabloksaju komp, umjesto da te jednostavno izbaci iz igre kad prepozna hack. a znadu da koristiš hack, ako ti zbog toga blokiraju hard...
Pa o cemu ti pricas lol. Ko ti blokira komp. Udjes u igri i kicka te van samo. kakvo blokiranje?

A tvoj stav zasto ne naprave igre koje se ne mogu hacknut je oprosti na izrazu glup. Zasto ljudi zaboravljaju tko je krivac. Ako ti imas pistolj i ubijes nekog jel kriv taj sto u ulazu na autobusni kolodvor Bedekovcina nije stavio na ulaz metal detektor ili ti koji si ubio nekog.
  Reply With Quote
Staro 10.09.2006., 12:06   #39
Gabre
Lika u mom srcu
Moj komp

Gabre's Avatar

možda sam se krivo izrazio, ali po meni je blesavo što ti spreme ID harda, pa onda više nitko i nijednu igru ne može igrati sa tog harda.

ok, ali po meni bi bilo u redu da te jednostavno izbaciva sa servera kad PB prepozna da koristiš nekakav cheat ili hack.
a ne da ti onda trajno ubije mogućnost igranja na netu.

kužiš?
Staro 10.09.2006., 12:28   #40
robert7
Premium
Moj komp

robert7's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
ma sta ti je,do treba ban cijele konfe i struju mu treba bannat.

ne mislim na ovog decka,nego opcenito na citera.jednom citeru uvijek citer,probas citeve,citer si.

sramota za online gaming,takve ljude treba javno kamenovat
Oglas

Oglas
Staro 10.09.2006., 14:41   #41
Mad_Duke
Guest

Citiraj:
možda sam se krivo izrazio, ali po meni je blesavo što ti spreme ID harda, pa onda više nitko i nijednu igru ne može igrati sa tog harda.

ok, ali po meni bi bilo u redu da te jednostavno izbaciva sa servera kad PB prepozna da koristiš nekakav cheat ili hack.
a ne da ti onda trajno ubije mogućnost igranja na netu.

kužiš?
Ti zaboravljas da na kraju krajeva online gaming kao i bilo kakav gaming vec odavno ima sponzore za klanove, velika natjecanja s puno novaca, lan turnire s vise bogatim ili manje nagradama. U jedndom ekstremu i da ti igras u finalu reci da ne bi htio razbiti gubicu da te netko dobije a da znas da je varao.

A to da je esktremno tebi nikog ne boli briga, a jos manje proizvodjaca igre. On ti je lijepo napisao pravila kojih se moras pridrzavati ako zelis igrati njegovu igru, ako ti se ne svidjaju, ne moras kupiti tu igru. uostalom, mozes igrati na serverima koji nemaju PB, a ako vec ides igrati na serveru koji ga ima i na serveru klana, udruge, tvrtke nije vazno koji ga je postavio, onda si ti gost, a ako oni imaju alat koji detektira varanje od nekog onda bi netko pomislio da cak ne zeli da im dolazi ekipa s hackovima na server.

A to da se zauvijek bana, da bog da taj netko igrao u klanu i s***ao cijeli klan pa da mu netko dodje doma razbiti gubicu i pokaze sto se radi s takvima!

Fed up with cheaters?
http://www.youtube.com/watch?v=glGQj5i4SqU
  Reply With Quote
Staro 10.09.2006., 16:07   #42
Arthas
Premium
Moj komp

Arthas's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Meni je to stvarno dobra stvar sto su napravili. Ako si citer nemoj igrati na serverima s PB-om i to je to... kao da te netko tjera da igras a znas da ces dobiti HW ban ili jos bolje da neznas... tvoja stvar, a mi ostali koji se zelimo pristojno zabaviti u nekoj igri barem mozemo na miru igati premda sam vec vidjao citere i na takvim serverima ali sve manje i manje. Sto se mene tice pohvalno od strane PB-a.
4) AMD Athlon 950Mhz on MSI K7T Turbo2 with 768MB SDRAM
5) PIII 600E on Procomp BVC2B with 384MB PC100 Win98
6) PIII Celeron 1300 on Asus TUEP2-M with 384MB PC100 Linux
Arthas je offline   Reply With Quote
Staro 16.09.2006., 16:47   #43
Rijecanin
Premium

Rijecanin's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
@Gabre

Otkud tebi zakonska osnova da cheataš i ubijaš drugima pravo na fair igru, da se mene pita [i da opcija nije čisti science fiction] ja bi ima ja bi im u utičnicu isporučio koji kilovolt umjesto 230 standardnih da se malo opamete. Nema boljeg sredstva za izbijanje čiterskih ideja od zadimljene kante koja je nekad bila tvoja uber gamerska konfiguracija. Zanimljivo kako nitko nikada nije uhvaćen u varanju, uvijek je to brat, prijatelj, tetka, sestra, stranac, Bin Laden, debeli bully iz susjedstva... ma svi su varali na tom kompu osim tebe.... yeah wright, varanje je u RL svijetu = doping, a za to se dobiva suspenzija 2 god za prvi, i doživotna za drugi prekršaj.... pa se vi vidite što je glupost a što nije...

Nesretni dječače s početka priče, ako je tvoja priča istinita, u što čisto sumnjam, smola.... bad luck... prodaj disk dalje i kupi novi.... i mani se ćorava posla (varanja)...

Svi drugi koji mu sugeriraju kako zaobići hardware ban... ne radite ništa drugo nego potičete varalice...
Rijecanin je offline   Reply With Quote
Staro 16.09.2006., 18:13   #44
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor Rijecanin Pregled postova
Svi drugi koji mu sugeriraju kako zaobići hardware ban... ne radite ništa drugo nego potičete varalice...
Tu si potpuno u pravu i povlacim sve ideje i mogucnost pomaganja da se zaobidje HW ban.
spawn je offline   Reply With Quote
Staro 16.09.2006., 19:04   #45
GoGzS
Premium

GoGzS's Avatar

Datum registracije: Jul 2005
Citiraj:
Autor Rijecanin Pregled postova
@Gabre

Otkud tebi zakonska osnova da cheataš i ubijaš drugima pravo na fair igru, da se mene pita [i da opcija nije čisti science fiction] ja bi ima ja bi im u utičnicu isporučio koji kilovolt umjesto 230 standardnih da se malo opamete. Nema boljeg sredstva za izbijanje čiterskih ideja od zadimljene kante koja je nekad bila tvoja uber gamerska konfiguracija. Zanimljivo kako nitko nikada nije uhvaćen u varanju, uvijek je to brat, prijatelj, tetka, sestra, stranac, Bin Laden, debeli bully iz susjedstva... ma svi su varali na tom kompu osim tebe.... yeah wright, varanje je u RL svijetu = doping, a za to se dobiva suspenzija 2 god za prvi, i doživotna za drugi prekršaj.... pa se vi vidite što je glupost a što nije...

Nesretni dječače s početka priče, ako je tvoja priča istinita, u što čisto sumnjam, smola.... bad luck... prodaj disk dalje i kupi novi.... i mani se ćorava posla (varanja)...

Ma poznam ja perodota, a i sam igram AA, i fakat mi ide na k***c čitanje...al za njega mogu reć da nije čitao...kupovao je polovne stvari i kupio disk kojem je PB blokirao igranje (zanji vlasnik očito sranja radio)...perodot igra, išteka disk kad oće igrat i amen...ali eto, oće da riješi taj problem...ako ko ima riješenje problema nek napiše, a priče o "zapali peru nasred trga" ostavite za razgovore u lokalnim birtijama i slična okupljanja

P.S. a i prenesposoban je on za čitanje
GoGzS je offline   Reply With Quote
Staro 16.09.2006., 19:37   #46
Rijecanin
Premium

Rijecanin's Avatar

Nesretni perodot je podosta smotan (npr. dugujem mu 100 kuna i on već 6 mjeseci ne nalazi potrebu poslati mi valjani broj računa da to uplatim) i fakat je moguće da je i kupio disk s pb liste.... ali to opet nije razlog sa ikakvo pomaganje.... Kupio si disk, ***i ga, prodaj ga dalje (postoji more ljudi koji se ne igraju online i dotični nedostatak neće osjetiti) i kupi novi, diskovi su barem jeftini danas...

Imam 1500 sati u AA i ako nešto prezirem, prezirem čitere svih vrsta i oblika... spike "samo sam probao; igrala je tetka/brat/strina/zLi susjed" ne pušim i uopće mi nije zabavno kada se na ovakvim javnim forumuma svoj čiterskoj gamadi olakšava život nakoć što su uhvaćeni sa rukom u kantici meda...

PS. "Zapali peru nasred trga priča" će se preseliti u birtiju onoga trenutka kada pero počne trčati pobirtiji i cviliti da ima pb_ban.... Ako se ne varam, "pero" je "cvilio" ovdje, i stoga mu ovdje odgovaram...

PPS. Pero, no hard feelings...
Staro 17.09.2006., 14:14   #47
GoGzS
Premium

GoGzS's Avatar

Ma i ja mrzim čitere, svako normalni ih mrzi...i da, gledam poznat mi avatar, si ti možda [Ri051]_B051LjKo (vidio isti avatar na forumu LuDi klana...)..
Vidimo se kad ugrabim 2.7 verziju...
GoGzS aka Pod]CRO[vlje ... najveći n00b na PoliKlinici
GoGzS je offline   Reply With Quote
Staro 17.09.2006., 16:24   #48
Arthas
Premium
Moj komp

Arthas's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Ma sta se uzrujavate, sve dok se rade igre i nekakvi anticheaterski alati i sta ja znam bit ce i citera, pa prema tome ako netko hoce zaobici hw ban dovoljno je da kojih pet minuta malo progugla i rjesena stvar... na zalost...
Ps vidim ima nas dosta AAovaca ovdje hehe( ja [MN]_--=firefly=--), pa kad uleti citer samo promjenis server, a u zadnje vrijeme vidim da i citeri sami brzo odlaze kad ih se skuzi
Pozdrav
4) AMD Athlon 950Mhz on MSI K7T Turbo2 with 768MB SDRAM
5) PIII 600E on Procomp BVC2B with 384MB PC100 Win98
6) PIII Celeron 1300 on Asus TUEP2-M with 384MB PC100 Linux
Arthas je offline   Reply With Quote
Staro 17.09.2006., 16:27   #49
Hrconja
Premium
Moj komp

Hrconja's Avatar

lol a najbolje je to kaj je vjerovatno sa free AA igro i dobio HW ban

a kad sa original cod2 dobiješ hw ban e to već je zayeb
Staro 17.09.2006., 16:28   #50
Mad_Duke
Guest

Jos cu samo jednom ponoviti
http://www.youtube.com/watch?v=glGQj5i4SqU

Bas je bila zgoda u codu2, spojio se lik na server i rekao kako ga svugdje zovu cheaterom, te kako konacno moze normalno igrati. 30 sekundi poslije ga izbacilo van zbog multihacka lolololol
  Reply With Quote
Staro 17.09.2006., 16:35   #51
Rijecanin
Premium

Rijecanin's Avatar

@GogzS

B051LjKo it is.... hehe, kako je svijet mali...
Staro 21.09.2006., 22:19   #52
FERRYS
AutoCad & Allplan expert
Moj komp

FERRYS's Avatar

poz AA ekipi
pa ti igraj protiv nekog ko ovako igra;
http://video.google.com/videoplay?do...s+Army&pl=true
Oglas

Oglas