![]() |
Hardwer ban
Evo kupio sam disk od 250 giga za 300kn ali na njemu se nalazi hardwer ban( a to sam skužio tek kada sam ga donio doma) i nemrem igrati igre preko neta! e sada me zanima di je taj ban pohranjen na disku? dali je u master boot recordu ili negdje drugdje na disku ili ćak na nekom čipu? i koje je rješenje za micanje toga? molim pomoć
|
Znaci - igrao si neku igru, i zato sto si koristio cheateve dobio si PB ban?
Formatirao si i ocekivao da ces moci ponovno zaigrati, po mogucnosti sa cheatevima? Preporucam novi disk + fair igru. PS. Progooglaj pa vidi kako PB radi. |
Imaš na Wikipediji člančić o hardware banu. Pročitaj sve.
|
Odlična stvar :)
Šteta što ipak ima načina da se ban ukloni. Cheateri, spameri, programeri virusa i spywarea su šljam svijeta i trebaju goriti u paklu za sve vjekove! :smoke: |
ne bi li obicno mijenjanje serijskog broja trebalo sve srediti? Javi ako moze,saljem ti programcic.
Citiraj:
|
Nemremo znati da li je on cheatao ili nije, tako da nemamo pravo nikog optuzivati, zato mozda je kupio HDD kojem je serijski broj promjenjen.
|
Haha, uskoro bi mogli prodavati serijale od hardvera.
Evo, ja prodam svoj serial od harda, pošto se ne igram nema šanse da je bannan. |
Kupio sam disk star 2 i pol mjeseca i ima garanciju za 300kn kaj mi se činilo sasvim ok cjena jer novi je 580 ali sada mi ne dopušta igranje a taj mi disk sada ionak niš ne znaći pa bu najbolje da ga prodam ako nemrem to maknuti. a i mislim da ću j**** majku onome liku koji mi ga je prodo
|
pa ako ne koristis ćiteve nemas se cega bojati... to su debili koji neznaju drugacije...
|
koji je to hard?
|
Segate Baracuda 7200,9 sata
|
Citiraj:
sig ti je pola metra, ili to samo meni tako? |
Citiraj:
|
Citiraj:
"You can go to www.mpcdownloads.com to get a hardware ban spoofer which spoofs (modifiys) your harddrives serial number so you are not banned. Retrieved from "http://en.wikipedia.org/wiki/Punkbuster_Hardware_Ban" Probaj najprije ovdje prošnjofati http://www.mpcdownloads.com/ Eh, da...onoj grupi spamera, cheatera, stvaratelja računalnih virusa i spywarea sam zaboravio dodati najniži oblik života. T-scumovce :D |
budem probo! ak nejde vidio sam u servisu kada sam bio na praksi da raptoru na motoru se kratko spoje one vanjski vodovi i tak se spali disk da se ne vidi a nemoguće ga je popraviti! funkcionira li to i za ovaj disk?
|
Citiraj:
T-scum je daleko najteze podnijeti od svega nabrojanog. Ovo ostalo se takoder moze rijesiti raznim programima protiv toga, ali t-scum nemos:rambo: |
Citiraj:
|
Pa i nije... :D
|
Citiraj:
|
spalio bi disk radi igre?..valjda da ga odnese na garanciju.....i onda kaže da nije varao.....
|
Ma je*bo sig, sta se to dogadja, neko mi hakira acc...
A, bolje je ovako bez siga |
Pa to sam vidio da rade u servisu jer kada ima bed sectore oni naprave full erase i oni se nakon nekog vremena vrate a ovak ga skure i moraju dobiti novi.
imam ja disk od 160 giga i externi od 200 ali ovaj mi je trebo da mi stane video kada s kamere prebacujem i montiram a glupo mi je to ukapčat i iskapčat kada oću igrat igru! |
Ma ne mozes bilivit kakve sve nesrece mogu nekog zadesit, cuj kupio disk za hardware ban-om, veliki LOL :D (mada je ovo ruzno od mene, smijat se tudzoj nesreci, ali fakat je smijesno)
|
jesi razbio taj disk? bil ga mozda prodao? :)
|
|
Citiraj:
Perodot ako zelis jos uvijek ti mogu poslati tool za mijenjanje hw-id pa mozes probat deblokirat. |
Citiraj:
|
ja prvi put čujem za hardware ban.. ?
koja glupost.. ne možeš ni jednu igru igrat prekoneta? kao to već funkcionira? meni to graniči sa zakonom. |
Citiraj:
Ja mislim da ne mozes igrat igre koje se igraju preko odredjene grupacije koja omoguchava net gaming. Recimo ako dobijes ban od Steam-a ,ne mozes igrat nijednu steamovu igru. U ovom slucaju je izgleda Punkbuster i koliko znam on je jedini koji na ovaj nacin BAN-a nekog glupog,idiotskog,neinteligentnog bedaka aka CHEATER-a. |
:) vidjeti cemo
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:10. |