|
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
evo, da ne otvaram novu temu zanima me ima li neko ili zna kakav je thermaltake soprano prvenstveno me zanima koliko buke proizvode svi ti pusti ventilatori ![]() i, ako neko ima bolju soluciju za maks. 600kn, nek slobodno kaže, dapače ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34 |
Premium
|
ne treba mi prostora, veličnimo je sličan ovom mom starom midi toweru estetski je i meni puno bollji od konkurencije ![]() a sd kad kažeš da je i buka minimalna, sve bliže sam kupnji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Old school
|
buka je relativan pojam... naravno da nije nečujno, tjs ne čuje se zvuk zujanja ventova nego strujanja zraka i to je duplo tiše od zujalice na nf4 čipsetu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
|
haha ma, to je ok |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Takoder razmisljan o kupovini P180 ili stacker,pa me zanima imaju li kakve filtere za prasinu ,a ako nemaju jeli imaju prostor kod upuha predviđen za stavljanje filtera npr. kod ovog kucista sta ga sad iman naprid iman tocno odijeljen prostor di mogu ugurat filter |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
antec p180 ima troslojne stranice pa bi prema tome trebalo biti tise. i raspored unutar kucista je izvrstan, bar meni. nemam ni jedno ni drugo al sam vidio oba. stacker je za ljude koji imaju puno prostora u sobi, pa zato ima i puno prostora za uredaje i ventove, a antec ljepse izgleda. cijena im je takoreci ista, dakle na tebi je da odredis sto ces uzeti...
![]() |
#40 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Jeli ko koristo ovog Thermaltake big tower Kandalf.Imam ga ali ga jos ne mogu probat dok napajanje ne kupim. Jeli dovoljan njegov 1x1200mm naprijed za usisavanje vazduha ili da dodam jos 1 ili 2x120mm vent..malo tisa. Zadnje izmijenjeno od: rega. 05.11.2006. u 20:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Pečurka
Datum registracije: Oct 2003
|
Gdje se i po kojoj cijeni može nabaviti taj Antec 180? EDIT: Našao, preskupo. Koje bi mi kučište preporučili za cca 600-700 max kuna?
ECS Z77H2-A2X Deluxe I5 3350P G-Skill 16 GB DDR3 2133MHz Gainward Phantom GTX760 250 GB Samsung Evo Basic SSD XFX XTR 650W Silencio 650 Zadnje izmijenjeno od: Zvijerko. 06.11.2006. u 14:51. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|