|
![]() |
#31 |
Bot Maker
Datum registracije: Dec 2005
|
mozda bi trebali peticiju pisat da ljudi dodju s paradajzom i jajima pred njihove tcentre i pocnu bacat to na zgradu, to bi bilo pametnije pa bi mozda i tcom i drzava uvidjela da narod ipak niej toliko glup i da ipak ima oci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
prosvjed bi bio bolji i zabavniji. to bi bila vijest koja bi zavrsila na TVu a oni bi morali nekako odgovoriti na to... naravno mislim na neki civilizirani(koliko toliko) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
junior
Datum registracije: Aug 2005
|
Ovisi tko sto smatra civiliziranim.... Nekome je to smanjenje cijena dsla, a drugome je pozvat specijalce da rastjeraju rulju.. Mi se mozemo u slucaju(valjda nece biti potrebno) prosvjeda samo nadat da je t-comu civilizirano ovo prvo....... |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Avocado
|
ma kakvi! njih niti 2006 prosvjeda ne bi navelo da mijenjaju cijene. njemackom t-comu je ovaj rebrand dobro doso, dobili dionice i sad samo obrcu pare, mozda cak i nakupe na nas stotinjak tisuca para kolko u njemackoj za sve korisnike ![]()
![]() |
#36 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
ma samo zamislite kako bi izgledalo:"t-com na masovne prosvjede odgovorio policijskom brutalnoscu" ili "t-com na nadanje o povecanju paketa prometa odgovorio, cijene ce ostati iste, bunar jos nije presusio" ja mislim da im takav publicitet ne treba jer ovise o tom nasem nadanju za flat rate. kad bi ti netko sada rekao da flat rate nece doci jos 3 god odmah bis otisao kod nekog drugog provajdera, ovako kad te drze u neznanju i iscekivanju dogodit ce se to da ce mnogi(velika vecina) cekat te tri godine da ni ne primjete koliko je proslo. joj sad sam zivcan. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
AMD and NVidia freak!
Datum registracije: Sep 2006
|
odavno sam to već potpisao a i kao da to njima nešt znači !
MBO:ASRock K7S41GX Socket A (462) CPU:AMD SEMPRON 2500+ @ 1.90 GHz VGA: ATI RADEON 9250 pro 128 MB,128 Bita,AGP 8x RAM:1x 512 MB + 1x 256 MB (obadva no name) HDD:Seagate Baracuda 80 GB Ostali uređaji:NEC DVD_RW ND-3520A,MSI subwofer (kak već) + 2 zvučnika,Genius tipkovnica,MSI Optički miš,Napajanje: NeoN 400W (suckssa i know) |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
Datum registracije: May 2005
|
Samo da kazem da se i u USA na telki vrte T-Mobile reklame...kad sam to vidio doslo mi je na povracanje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#40 |
Premium
|