![]() |
Peticija za smanjenje cjena DSL-a
http://www.petitiononline.com/stopht/petition.html
potpišite peticiju! |
Peticija
pogledajte link bit ce vam jasno
http://www.petitiononline.com/stopht/petition.html |
Citiraj:
|
evo bacio sam mail i komentar...
uz sve pokusaje koji su bili do sad, nece nas ubit potpisat i jos jednu! |
Citiraj:
kao sto FlowMaster kaze treba jos 100 puta!! |
I to ce nam puno pomoč.
|
Pa da goli plesemo pred t-comom nece nam nista pomoc
|
baš puno koristi od toga...
|
ma nikad neznas :)
|
Opako uzaludno (bar IMO)...
Sniziti ce cijene kada budu morali ili htjeli. To sto ce oni ce tada reci "jer ste vi trazili" ono... LOL |
a i zbog ovakvog mentaliteta nam je kak nam je....
nemojte se uvrijedit, samo mislim da vam je lakse ovdje flajmat topic nego otic tam i potrosit 38 sekundi, sto je zalosno ali ocigledno istinito. samo moje skromno misljenje. |
Citiraj:
|
Well ja sam kliknuo al i dalje ono protiv monopolista sa petitiononline? Pf... Brijem da bi prije pomoglo da smo pokrenuli peticiju sa ono pozurimo optimu. Tada bi to cak i imalo smisla da se skupi dosta ljudi ovi bi rekli gle kolko njih nas podrzava i ceka, ovako.
|
ajte stanite isprid konzuma i donesite im peticiju u kojoj piše da bi vi idioti tili da vam smanji cjene kruha sa 5.50 kn na 1.50 kn.
Siguran sam da će ih smanjit:D:D. Vi ljudi stvarno niste normalni sa tim peticijama |
sumnjam d bu to kaj pomoglo .. ali etho i mojeg potpisa ..
.. nego zake nebi probali napraviti slicnu peticiju .. tj prije ko zamolbu koja bi bila upucena nekakvom puno vecem internet provideru nego t-com , da dojde u našu zemlju .. mislim da jedan pogatiji internet provider nebi imal problema sa postavljanjem svoje infrastrukture a i makar bi dal manje cjene nego t-com opeb bi bil na dobitku jer bi vjerojatno puno ljudi preslo na njega .. |
da ali pitanje je nakonj koliko bi mu se to isplatilo?
|
mislim da mu nebi trebalo dugo jer on moze metnuti cjene nize od t-coma a opet više nego kaj ima u drugim zemljama .. tak da mi dobimo barem nekaj jeftiniji internet a ona opet može i "zaraditi" na nama ..
makar mislim da mu to nebi bilo potrebno .. |
lol @ petition author:
2358. Draga djeco prestanite skidati gigabajte ilegalnih stvari i cijene ADSLa æe vam biti prihvatljive |
potpisao sam ju. : goood :
|
Kad bi bar smanjili cijenu flat rate na 200 kn to bi bilo podnošljivo za platit.Triba ukinit naplačivanje prometa,to je obična pljačka.
|
neda mi se .
cjene su prevelike i tako ce i ostati od prvog mjeseca sljedece godine . naime tada optima daje dsl . |
Treba im ponudit Ponudu koja se ne odbija
|
Citiraj:
E pa usporedba Ti je zaista prava.Dobro da si Ti normalan. : baad : |
Ja sam vec rekao, dok netko ne poludi i baci bombu na hitler kom, nece se nista promjeniti, zao bi mi bilo ljudi koji bi stradali, ali mislim da jedino to moze promjenit!
|
ovako se ništa ne mijenja.. Ali kad bi se htijelo, moglo bi se! napravi se prava peticija i nju potpišu svi ljudi koji nemaju pretplatu za adsl i u peticiji se navede da ako ne ispune zahtijeve za smanjenje cijene da če svih npr 20 000 korisnika koji su potpisali peticiju otkazati adsl..
|
Citiraj:
jer najvise se zale oni koji su u adsl vode srljali, tj potpiali su pa su tek onda skuzili koliko je to zapravo skupo i koliko plackaju ljude... |
Citiraj:
pa zato se i ništa nemože kada nebi ovo, nebi ono.. Pa nek nam onda guraju adsl za četri milijuna eura.. |
bla bla bla evo i ja sam potpisao : roller : ....nemoze skoditi..... evo imaju oko 3000 "potpisa" do sad
|
mislim da bi bio red da spuste cijene vise, i kad bude flat oko 200kn uzet cu ga, samo nas tako deru treba doc konkurencija pa ce im bit.
|
i 200 kn za flat je previse, vodatel daje flat za svoju optiku za 100kn...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:33. |