|
![]() |
#32 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Sve preko 55°C je previše za takav jedan proc... Probaj malo proluftat kantu, novi cooler...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Tako je...i obavezno iskljuci c'n'q ako clcokas proc....1.5V moze bez beda... |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
Da pomognem malo onima što ga misle "drmati" ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Moderator
|
Ma to su fenomenalne reze. 2x2.6Ghz odlično. FX, ali 4 put jeftiniji... Daj napiši ako si si zapisal, kaj piše na procu?
![]() |
#36 |
Flajing super šiiiip
|
A nisam sorry, ako budem skidao kuler uskoro sjetiti ću se pogledati pa ti javim, ali čisto sumnjam jer nemam potrebe za tim za sada (nadam se da neću ni imati ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
makar jos odbijam vjerovati da ne ide dalje....za 1 tjedan cu ga probat sto vise dignut...i jos da vidim kak bu diso na 1.62v..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Moderator
|
Eto, nisam htio imena spominjat, ali sam si se javio ![]() Kolko volti za tih 2.5Ghz? Nemoj preko 1.55V, jer vidim da spominješ 1.62V... Khm, daj ga meni, možda te ploča koči ![]() ![]()
![]() |
#39 |
Premium
|
a kaj da se u rupi skrivam? ![]() pa na 2.5(nes sitno vise) treba kojih 1.52... i jos nisam ni provjeravo kolko je stabilan.....al skuzio sam da vecinom kad prodje vec 1mb super pi, da je onda stabilan i na 32 u vecini slucajeva stabilan...tak da mi se desava da je na jednom koraku totalno nestabilan, a na sljedecem radi totalno stabilno....wierd.... al na 1.52v ne prelazi 40-41c.... tak da ga mislim bar probat na 1.62....posto izmedju koraka nemam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Guest
Datum registracije: May 2005
|
Dajte steppinge puknite Meni je sad stigo X2 4400+ (89W), CCBIE 0610 PDWM Za 2 tjedna dolazim doma, pa onda ide malo testiranja =) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#43 |
Moderator
|
Kad proc ne dela niš, smanjuje mu voltažu i radni takt na 1.1V i 800Mhz (spusti množitelj na 4x) i smanjuje vrtnju venta na CPU-u (tako su neki rekli, makar za ovo zadnje nisam siguran). Zbog CnQ-ta, ti moš spuštat množitelj na niže (min. 4x) i smanjit napon na min. 1.1V (niže ne ide, šteta).
![]() |
#45 |
Guest
|
Mozda u potrosnji i zagrijavanju ![]() Ovi od 89W rade na manjem naponu, sto znaci da su bolji primjerci jezgara, sto znaci da bi se mogli vise clcokat.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Premium
|
iskreno brijem da je sam napon isti...a sto se tice zagrijavanja, 110w drze do max 55c, dok 89w do 65c max....110 su svi noviji primjerci kolko sam skuzio....makar sam cak nes vidio/cuo(ne sjecam se kaj od tog) da radi na 89 do 110w ovisno o frekvi na kojoj je......makar to mi ne zvuci bas previse realno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Guest
|
Ne, imas EE (Energy eficient) modele, koji trose 89W, ostali trose 110W!!! Ovi EE modeli rade na 1.3V (ili 1.2V, ne znam tocno) naponu, dok 110W-tni!!! I zato su EE modeli skuplji, ne znam sto ti nije realno ili jasno?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
crni pas
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Premium
|
Ljudi....to je prakticki potpuno isti proc.... cijena je ISTA! rade na istoj VOLTAZI! ADA4400DAA6CD - 110w - max temp 65c ADV4400DAA6CD - 89w - max temp 71c ponavljam, OBA rade na 1.30-1.35..... i kolko sam skuzio, novije su serije sve bile 110w, dok starije 89w...... tak da nije to nikakav EE model il nekaj drugo..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | ||
Guest
|
Citiraj:
Imas thread od Mgc-a "Novi socketi, ploce i procesori...." u AMD rubrici, pa nadji tablicu, jer se trenutacno meni neda trazit i sam se uvjeri da postoje EE modeli!!!!! (Za X2 3800+ postoji EE (65W) i EE SFF model (35W) ) : nono : Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Premium
|
Citiraj:
to nema veze sa EE modelima! toledo sam po sebi postoji 89w i 110w verzija! i cijena je potpuno ista! gore sam napiso i razlike u oznakama tak da ak bas netko oce lovit 89w model... i takodjer se pridruzujem dexiju sa pitanjem -kaj nisu uostalom EE sam za AM2? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Premium
|
ok, al sveusvemu, ovo ozbiljno kazem, nije rijec o nikakvom EE modelu.... i kazem, cijena je ista..... EDIT: tak nes slicno sam i ja vidio....sam kaj 110w verzija dodje nes sitno vise di sam vidio al oko 2-5 dolara, kaj je isto zapravo.... sam po toj logici bi kak kazes trebo 89w bit skuplji..... al cijena je prakticki ista......a i voltaza na kojoj rade...sam je potrosnja drugacija.... sretno svima koji nabavljaju 4400+, kao prvo da ga nadju, a kao drugo da imaju vise srece sa OC od mene..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Guest
|
Prije par dana je bila obrnuta cijena i 89W-ni model je kosta oko 25$ vise...no nema veze, zalihe se prazne/ili su vec prazne... |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Guest
|
Pa ne pise, ali EE modeli Toledo jezgre trose 89W... |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Guest
Datum registracije: May 2005
|
Ma ja mislim da sto se tice clockanja treba jednostavno imati srece, bez obzira bio to 89 ili 110W model...moj je 89W, nadam se da ide bolje od 3500+ koji sam imao, iako na google-u ne mogu naci NISTA za svoj stepping: CCBIE 0610 PDWM |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Premium
|
Moze mi netko reci do koje temperature dode bez da se kloka i sa normalnim hladnjakom koji se dobije sa kutijom! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|