|
![]() |
#31 | |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
http://www.asrock.com/product/ConRoeXFire-eSATA2.htm |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ti si preskočio cijelu generaciju proceva..i dobro ti je ispalo ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
fanATIčni AMDovac
Datum registracije: Jun 2005
|
vec sam vam rekao da za par mjeseci ce amd lupiti takav proc da ce se intel krizati...kak ne kuzite da je to sve samo marketinska utrka??? Intel je bio dobar dosao je amd sa s754 pa sa s940 pa sa s939 pa ga je sad intel prestigao...a vi ne kuzite da je am2 samo prijelazno razdoblje...dam se kladit jer vec sad 3000+ za am2 dođe manje nego za 939... decki opustite se i cekajte kraj godine... polako ![]()
![]() |
#34 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Naravno da je kodiranje sporije nego da je samo. Lesa kaze dobro: glupo je minjat konfiguraciju samo zato sto je novija generacija brza. Ako ti nema problema i sve radi dobro, to je samo bacanje para. Moj moto je da minjam konfiguracije svake 3-4 godine, no cini mi se da cu nakon ovoga jednostavno kupit laptop, jer si barem miran sta se tice nadogradnje ![]()
![]() |
![]() |
#36 | |
Beskorisna bitanga...
|
Citiraj:
Nema razloga zašto bi radio sa 1/3 manje snage nego što može a grijanje i eventualno crkavanje me ne brinu... Jezgra u ovome od 3000+ i onome od 3800+ je potpuno jednaka, to nije OVER overclock pa da ga tjeram iznad mogućnosti njegove jezgre... Ne grije se ništa posebno a ako crkne - za to postoji garancija... I zašto bi platio duplo više za nešto što mogu dobit sa promjenom tri parametra u biosu? To ti je odgovor zašto ne kupim "jačeg a da mi treba"...
![]() |
![]() |
#37 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() Ništa Crash ne baljezga, probaj gledat neki film iz ladice ( divx) a pogotovo DVD pa mi onda reci kako ti to radi... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | ||
Banned
|
Citiraj:
![]() Samo si priznao da ti ipak treba jači proc jer nebi onda razmišljao tipa : Citiraj:
![]() Na stranu prepucavanje... dolaskom wiste će naravno i gamerska industrija izdavat takve igrice da će nas glava zabolit što se tiče systemskih zahtjeva, ovaj oblivion ![]() ![]() ili kukumaučeš... Ja uopće ne mislim da sad njega trebaju svi kupit, nek kupi tko može ( svaka mu dala kad ima ) i nek kupi onaj tkome će to zaista trebati. Normalno da je glupost kupovati tako šta ako sufaš i gledaš filmove na kompu. Nek samo cjene padaju, toliko bolje za nas - krajnje korisnike ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
e djeco moja da ste vi 1991 morali radit na PC-u danas bi ste svaki put kada upalite svoju kantu rekli "VAU KOJA PILA i to jos moja" ![]()
MSI Z77 MPower Intel i5 3570K @4,2GHz, NOCTUA NH-U12S Gigabyte GTX 1070 DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance Carbide Series Air 540, Corsair RM750i CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud DELL U2515H Synology DS413 |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | ||
Beskorisna bitanga...
|
Citiraj:
![]() Mada od viška CPU snaga glava ne boli ipak postoje neke granice razumnog... I ovaj na 3000+ bi mi vjerojatno bio dovolnjo jak (na stocku) za gejmanje ali nema razloga da ne iscjedim još malo fps-a iz njega... Ali ako te to umiruje nek ti bude - treba mi jači ali nemam para za jačeg pa kupujem jeftiniji koji se da nabrijat... Zadovoljan? ![]() E sad je pitanje ako je meni moj više nego dovoljan zar nekome uitinu treba nešto što je 5x jače od ovoga? Za što? Malo je stvari koje to traže a nekeko sumnjam da seu hrvata puno ljudi bave takvima... Citiraj:
Iako sumnjam da će nešto puno velikih naslova bit, u zadnje vrijeme samo loše odrađeni portovi s konzola izlaze koji traže bezobrazno puno z pezobrazno malo igračkog doživljaja... ![]() Ali svejedno mislim da će mi proc od 3800+ bit dosta za dvije godine, naravno grafe se moraju rotirat, a možda čak i rama bude trebalo... ![]() ali s939 ostaje definitivno, ako baš budem morao/budem u prilici kupit ću x2 zašto ne? ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 | |
Beskorisna bitanga...
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#42 | |
Premium
|
Citiraj:
ajde nije bas tako grozan bio, dao se jednostavnije umrezit od atarija ![]()
MSI Z77 MPower Intel i5 3570K @4,2GHz, NOCTUA NH-U12S Gigabyte GTX 1070 DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance Carbide Series Air 540, Corsair RM750i CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud DELL U2515H Synology DS413 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Premium
|
eto sada kada smo zakljucili da imamo miljon-miljona puta jace pile nego u 90-ima ko se je jos ono buni da mu je komp spor : cheers2
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Premium
|
evo nije da se hvalim ali sada na stolu imam mobitel koji bez problema pokrece DOOM 1 (onaj stari prvi doom sa PC-a) i uz to mobitel je star (barem model) oko 2 ili 3 godine (motorola MPX 200) a samo da se zna igra nije preradjivana za mobitel nego je instalirana na PC-u i kopirana na mobitel i uz pomoc jednog malog programcica pokrenuta : quake : je da mi baterija ode za 45 minuta igranja ali sta se tu moze ![]() mobitel ima windoze 2002 mobile da mi je neko tamo u ranim 90-im reko da cu taj DOOm igrat na mobitelu proglasio bi ga ludim ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Beskorisna bitanga...
|
![]() Citiraj:
![]() Ipak ja na telefonu igram samo tetris, za ostalo mi je baterije prešteta... Osim toga više volim doma nabijati kantu.. ![]()
![]() |
![]() |
#47 |
Mozilla Slave
Datum registracije: Feb 2006
|
evo da se i ja malo ubacim... Mislim da ljudi(pogotovo oni koji favoriziraju brand) trebaju kupiti ono sta misle da će njima biti bolje i raditi bolje, te dati novaca koliko treba za to,normalno u granicama normale. Što se tiče s939,mislim da će još malo duže ostati na sceni. Čekati? Pa koliko bi čovjek sada trebao čekati da se sve ukomponira, da dojde conroe, vista, dx10 grafe, bolja ponuda ddr2 rama i ostalog itd. + sve djecje bolesti. Tada će već izlaziti nešto novo, pa ajmo opet čekat. Po meni se sve to čekanje svodi na isto, ili ću čekat da padne cijena i nemati "komp" ili čekati da dojde i nemati "komp".Npr. grafičku sam platio 2350,no znam da će za dva mjeseca,ako ne i manje biti oko 2000 i možda da sam pričekao...naravno sve ovisi o novcima,ili bi dao više ili ako nemam kupio slabiju. Sve je to super za Conroe, no sve će se vidjeti kada dojde u ruke nas smrtnika. @stublina - nije mi jasno kako ti to gledaš na OC, pa vjerovatno svaki drugi korisnik koji ima PC je probao ili OC-ao svoj komp(pola njih bez potrebe - kao ja ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Premium
|
Citiraj:
+ sta se najde neko ko prepoznaje zvuke iz djetinsta pa se zajedno sjecamo dobrih starih dana ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
Napravio sam flash na wm2003 i mogu ti rec da puno bolje radi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Banned
|
Citiraj:
al ja kažem kakva je razlika i preskot je to bez problema podnosio... i čisto sumnjam da možeš kodirati divix, pržit, i igat cod na 100fps... možda ti se jedna nula malo omakla... ako ne vjeruješ da se meni ovo sto sam ja naveo vuče, snimit cu ti digitalcem pa ces vidjeti, i otici kod frenda gdje je udomljen moj bivsi preski i snimit istu radnju... kažem da se vuče ko crkotina |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ja sam isto nesto nacuo da 945 i 955 podrzavaju uz male modifikacije. Nista provjereno nego sam bas ono cuo. Nemogu potkrijepit nicim. Bila je vec rasprava na linksu o tome... |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Guest
|
Ja mislim da je najbolja pricekati. Zbog 3 razloga 1. Kad dodje taj famozni Conroe o kojem znamo sve, a neznamo nista. Mozda stvari nece biti tako bajne isto kao s PIV kad je dosao. 2. Kad dodje i ako ce biti dovoljno dobar, AMD ce jos srozati cijene, ta firma uvijek ocisti trzista ostataka, jer im nije u interesu gaziti starije modele novima ako to nije opravdano (citaj... bilo bi opravdano da je A64 los proizvod) 3. 19.7 je, hrpa ljudi je na godisnjem ili slijedeci tjedan ili onaj iza, nema nekihn ovih naslova zbog kojih bi poludili, a onom kome trebaju takve mrcine za rad (jako malo), sigurno se mogu strpiti par mjeseci! |
![]() |
![]() |
#57 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
molim? kako to mislis da to nemoze podnjeti, sta igra steka? cd za*ebe? mp3 steka? stvarno mi je ovo zapanjujuce? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
..ma tebe nesto ocigledano j*ebe u samim windowsima,ja na poslu imam athlona 900mhz-a na kojem doslovce sve radim (osim igara i video montaze) ...tako da ti to sve govori koliko ti imas "sirove" snage u kompu,a kamoli da dvd nemozes sprziti...druga stvar probaj vratiti clock na default pa vidi kako ti komp dise,meni je komp na via-chipsetu kad sam clockao bio totalno zagusen,probaj nista te ne kosta..
![]() |
#60 |
Beskorisna bitanga...
|
![]()
-- Have a nice day... Zadnje izmijenjeno od: yedwy. 19.07.2006. u 19:38. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas