Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Operativni sustavi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 22.09.2006., 20:15   #31
Matth€w
Premium
Moj komp

Matth€w's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Kaj nisi mogo veću sliku stavit? Možda 2560x1600...?
Matth€w je offline   Reply With Quote
Staro 11.10.2006., 20:24   #32
paklenik
Registered User

Datum registracije: Oct 2005
ja ne mogu instalirati do kraja pošto prođe instalaciju i dođe do restarta dalje neće neznam jeli potrebno izvaditi dvd ili nešto drugo, ako ostane dvd u njemu ponovo se pokreće instalacija, ima li tko da mi pomogne da u kratkim crtama kaže što treba napraviti kod instalacije Viste.
paklenik je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 12.10.2006., 11:04   #33
mlajo
Registered User

mlajo's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Vista

citataklenikja ne mogu instalirati do kraja pošto prođe instalaciju i dođe do restarta dalje neće neznam jeli potrebno izvaditi dvd ili nešto drugo, ako ostane dvd u njemu ponovo se pokreće instalacija, ima li tko da mi pomogne da u kratkim crtama kaže što treba napraviti kod instalacije Viste.

Pazi nakon što upišeš Product key itd.. započinje instalacija i nakon nekog
vremena setup ide u restart nakon tog ne diraj ni jednu tipku i ne vadi DVD jer se nastavlja instalacija sa njega do kraja. Mislim da sam bio jasan tako napravi i bit će sve OK.Nakon tog aktiviraj Vistu online i to je to i imaćeš vreću buha na kompu.Sretno
mlajo
Staro 13.10.2006., 13:01   #34
Vejita
Hurr durr
Moj komp

Vejita's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Ne moras zaprziti na dvd ja sam ubajio sliku u daemon i instalirao

' alt='' border=0>
Vejita je offline   Reply With Quote
Staro 13.10.2006., 22:36   #35
Buger
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
Exclamation

Microsoft je potvrdio da će uvesti povećane restrikcije što se tiče vezanja Windows Viste za hardver. Kako se sada čini, vlasnici Viste moći će prenijeti licencu svog operativnog sustava na drugo računalo samo jednom. Također će svaka veća izmjena hardvera biti shvaćena kao promjena računala. To znači da ako ste kupili Vistu, instalirali je na svoje računalo i zatim promijenili matičnu ploču na tom računalu, morat ćete prenijeti licencu na novo računalo. S obzirom na broj prenošenja licenci, s kupnjom novog računala nakon toga morat ćete uzeti i nove Windowse.

Ovakve restrikcije mogle bi se pokazati nepopularne kod privatnih korisnika, a posebno entuzijasta koji često mijenjaju hardver u svojim računalima. Nezadovoljstvo bi moglo biti veće jer su objavljene cijene novih Windowsa poprilično visoke.

Osim tako strogih hardverskih restrikcija, Windows Vista u svojim osnovnim verzijama Vista Home Basic i Vista Home Premium se neće moći instalirati na virtualna računala. To će biti moguće samo s verzijama Vista Ultimate i Vista Business.

još jedan razlog da se ostane na XP-u
Buger je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Oglas

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke