|
![]() |
#32 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2005
|
ja ne mogu instalirati do kraja pošto prođe instalaciju i dođe do restarta dalje neće neznam jeli potrebno izvaditi dvd ili nešto drugo, ako ostane dvd u njemu ponovo se pokreće instalacija, ima li tko da mi pomogne da u kratkim crtama kaže što treba napraviti kod instalacije Viste. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2006
|
Vista
citat ![]() Pazi nakon što upišeš Product key itd.. započinje instalacija i nakon nekog vremena setup ide u restart nakon tog ne diraj ni jednu tipku i ne vadi DVD jer se nastavlja instalacija sa njega do kraja. Mislim da sam bio jasan tako napravi i bit će sve OK.Nakon tog aktiviraj Vistu online i to je to i imaćeš vreću buha na kompu.Sretno mlajo
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() Microsoft je potvrdio da će uvesti povećane restrikcije što se tiče vezanja Windows Viste za hardver. Kako se sada čini, vlasnici Viste moći će prenijeti licencu svog operativnog sustava na drugo računalo samo jednom. Također će svaka veća izmjena hardvera biti shvaćena kao promjena računala. To znači da ako ste kupili Vistu, instalirali je na svoje računalo i zatim promijenili matičnu ploču na tom računalu, morat ćete prenijeti licencu na novo računalo. S obzirom na broj prenošenja licenci, s kupnjom novog računala nakon toga morat ćete uzeti i nove Windowse. Ovakve restrikcije mogle bi se pokazati nepopularne kod privatnih korisnika, a posebno entuzijasta koji često mijenjaju hardver u svojim računalima. Nezadovoljstvo bi moglo biti veće jer su objavljene cijene novih Windowsa poprilično visoke. Osim tako strogih hardverskih restrikcija, Windows Vista u svojim osnovnim verzijama Vista Home Basic i Vista Home Premium se neće moći instalirati na virtualna računala. To će biti moguće samo s verzijama Vista Ultimate i Vista Business. još jedan razlog da se ostane na XP-u |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|