|
![]() |
#31 |
Graphics Lunatic
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() mis je prestrava, uzeo sam i Steelpad 4D podlogu, razlika je velika a imao sam MX510 prije ovog, vec vidim kako mi se skil u CSS-u povecao a jos se moram naviknut na brzinu i osjetljivost, i omjer utega koji mi odgovara. ma brija prava leti ko blesav. ![]() Daj reci di si kupio tu podlogu.... i koliko košta ??? : hitthewa
![]() |
![]() |
#32 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Da ne otvaram novu temu: Ako postavis na G5 osjetljivost na max, mis bude brzi (osjetljiviji), no ako u isto vrijeme smanjis brzinu (pointer speed), hoće li miš biti bolji/precizniji od verzije kada je osjetljivost na pola, a pointer speed na default. Malo sam to pokusava (800 vs. 2000 dpi) ali nemogu reci da vidim razliku.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
Daj reci di si kupio tu podlogu.... i koliko košta ??? : hitthewa[/QUOTE] uzeo sam sve u Linksu, podloga je nekih 150 kn. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
malo o G5 vs 510 Ne znam za ostale, ali ja sam rob nekih navika i prelazak sa 510 na G5 je bio katastrofalan. Prvo sto mi se ne svidja je obavezno usb sucelje (inace nista od SetPoint-a), fali mi forward button, wheel je jako los tako da je prakticno nemoguce koristit middle button. Stvar donekle izvlaci mogucnost tiltanja wheel-a, ali nije to to. Ergonomija je (IMHO naravno) puno losija od 510 serije, tako da me nakon duzeg koristenja zna boliti podlaktica. Zgodna stvar su utezi (to je jedan od razloga kupnje), ali me nervira konstantno zveckanje sistema za drzanje cartridge-a. Sto se preciznosti tice, tu je daleko bolji od 510, jedino sto je dosta osjetlji na podloge, tako da mu treba dosta ugadjati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Guest
|
nevalja bas ta tvoja logika. |
![]() |
![]() |
#40 |
Suit up!
|
Miš postaje "brži" sa više dpi-ja.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Graphics Lunatic
|
![]() uzeo sam sve u Linksu, podloga je nekih 150 kn.[/quote] Ja sam podlogu dobio i zbilja je OK ali mislim da je cijena malo pre morbidna pa sta ona ima u sebi za 150 kn :confused:
![]() |
![]() |
#42 | |
Kostolomac
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Suit up!
|
A kako tebi pase, vise dpi-ja bi u teoriji trbalo dati finiji pomak. Probaj dignit dpi na max, a smanjit sensitivity u igri pa vidi.
![]() |
#46 | |
Graphics Lunatic
|
![]() Citiraj:
Pozdrav
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
ja imam MX518 - i meni je najbolji...prvenstveno nemam para na bacanje za G5...onda ljepši je od G5 (LOL)...i zadovoljan sam s njime...nikad me niš ne boli...nemam zamjerke...ovaj "back" button pomogao...ufff..nevjerojatno |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
fanATIčni AMDovac
Datum registracije: Jun 2005
|
MX-500 rules... imam ga 4 godine i jos nisam imao problema s podlogom ili necim... : goood :
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|