|
![]() |
#31 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
I ja sam baš razmišljao o novom mišu...što onda ergo 525 ili g1? |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
N/A
Datum registracije: Jul 2005
|
daj kupi ergo 525 pa mi onda javi kakav je ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
.
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() Najbolje da pogledas reviews na netu. Mozda je i meni ovaj dongle za primanje signala zatrpan odotraga na kucistu pa neprima dobrosignal, al ako se mislis igrati na njemu bolje da si uzmes neki drugi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
N/A
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#43 |
N/A
|
stigo ergo 525
rano ujutro dok sam jos spavao u sobi se pojavila mama s velikom kutijom i stavila je kraj moje glave, uopce mi nije bilo jasno kaj sad oce ![]() kad sam skuzil kaj je donesla odma sam zgrabio skalper i krenuo u oslobađanje misa. na prvi pogled izgledao mi je jeftino, plastika bas i nije nekaj, a kotacic i lijeva tipka imaju malo lufta ali do tad sve je bilo ok mis je dost lagan s obzirom na velicinu i u ruci lezi dobro i lakse klizi od codegena od 25kn kojega sam dosad imao. ima 8 tipki koje su dost dobro raspoređene, svakoj se moze promjeniti funkcija(ima ih puno) nakon instalacije drivera i koristenja od par sekundi primjetio sam da se kursor nekak cudno krece po ekranu kao da je na reflektirajucoj podlozi a ne na platnu. probao sam na vise razlicitih podloga i rezolucija i situacija se popravila, al jos to nije to. makar nisam ocekivao poboljsanje promjenio sam refresh rate na 500mhz(vise nejde), spojio na PS/2 al isto sranje sve u svemu bio bi to super mis za te pare da nema problema s preciznoscu/podlogama ak ga uspijem otrijezniti javim, izgleda da je izbirljiv kaj se podloga tice |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
da to sam i ja brijem vidio da ima u linksu
![]() |
#48 |
You'll Never Walk Alone
|
evo moj favorit je BTC - odlicna tastatura za tu lovu i ima sve kaj ti treba. Evo link:http://www.centarinformatika.hr/kata...119003&gid=119 http://us.st11.yimg.com/us.st.yimg.c...1905_664736999 - nije htio prikazati tamo sliku pa sam u google puknuo...
![]() |
#50 | |
N/A
|
Citiraj:
nisam jos bas igrao, jos trazim adekvatnu podlogu...bolje da sam uzeo model koji dolazi sa steelpadom, al je 60kn skuplji |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
You'll Never Walk Alone
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#54 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
koji od ovih miseva kupiti necije iskustvo gaming uglavnom q3 i tak to treba mi novi Logitech! ovaj da help! Logitech MX 310 Optical MouseLogitech G1 opt. Gamer Mouse Logitech MX 518 Gaming Optical Mouse ili starog dobrog didu mx 500 ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
.
|
Ako ti cijena nije bitna od tih nabrojanih uzmi MX518, a ako misliš malo uštedjeti uzmi si G1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
al se meni nekako najvise svidja mx 500 ima ime ima ono pun k.... pohvala i tak ono i kosta ak se nevaram 200 kn!? |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
.
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |