![]() |
Koji mis kupiti...
Pozdrav svima posto me jako jako dugo nije bilo....
Htjeo bi neki mis za 100 kn pa me zanima vase misljenje,na ovom mi je otislo srednje dugme a u Auto cadu bez njega ne mogu... dali je bolje dati 100kn za zicni neki od logitecha,ako da koji,ili je bolje bezicni neki thrust,ako da koji? znaci dvojba zicni za 100kn ili bezicni? Zica nije da mi jako smeta... Thanx.... e da npr. Miš TRUST MI-3500XP ..... 73kn |
nemoj ići na te noname miševe (i trust spada u to) zemi si lipo logitecha i gotovo... a kaj se tiče bežičnih... to nije to... mogu proć samo dosta skuplji bežični oko 300+ kn...
|
ma onog bijeloh ili crnog logitecha b58 il tak neš...
|
Ako mozes, dodaj jos 50-60kn i kupi genius ergo 525 - najbolji mis do 200kn, a vjerojatno i vise (osim g5 ;))
|
U Formelu imaš vjerojatno najprecizniji miš za te nofce,točnije samo 50kn,tu negdje,kuna manje/više...A4 Tech WOP35,usb/ps2, ima super drivere, čak 800dpi rezu lasera,ja svoj imam vjerovao ili ne preko 5g...radi savršeno..podlogu ne koristim,na stolu radi..from gamer 2 gamer,recommended...:D
..ozbiljno,uzmi tog mišonju...rula... |
A zasto to pitanje ne postaviti na posebnom podforumu za kojega ste inzistirali da se otvori, a zove se "Monitori, tipkovnice i miševi".
|
Ovaj trust 3500xp je teško smeće, to nemoj uzimat....
Imo sam jednog, nije radio dobro, dobio sam novi u zamjenu i isto smeće... Uzmi neki žićani za 100kn! |
postoji li kakav jeftin logitech a da ima one tipke sa strane koje služe za "back on the last page" ili "forward" u internet browserima
okvirna cijena je 125kn |
ima za 150 kn u hg-šrotu creative koji oponaša mx518
nisam probao al mislim da je dobar |
Ima i u HG-u Creative Lite za 70 kn...Svijetli plavo i prilično dobro leži u ruci
Moja preporuka |
Moja preporuka MX500...:beer:
200 kn isplati se |
Sve preko 150-180kn za miša je suludo davat...
Recimo, Logitech MX318 u Linksu za 176kn. Optički sa žicom, nije sitan, više tipaka... Ili ipak ovaj Genius Ergo 525, 165kn najjeftiniji u A. Magnumu. Miš ne izgleda loše, a mislim da je bilo na forumu riječi da je dobar... EDIT: Ja imam doma onaj Logitech SBF96, mali crni sa 2 tipke i kotačićem. Meni ne treba niš više jedino kaj bi htel da je malo veći, iako nemam neku šapu, svejedno bi mi pasal da je veći. Mislim da dođe oko 70kn. Optički žičani. |
Logitechov B58 je sasvim solidan i fino leži u ruci, brzo se navikneš na njega.
|
Zemi si RX300... ja ga imam i full sam zadovoljan... sada ti kosta 85kn u linksu...
http://www.links.hr/index.php?option...kl=101.503.005 |
Eh Atha dugo nisam bio tu i nisam primjetio tu temu....
a sto mislite o ovome : Miš LOGITECH RX600 Cordless Optica .........HG SPOT ...143kn |
Svi logitechovi su dobri, ja preporučam još i Microsoft wireless optical 2.0
|
Citiraj:
|
Evo kupljen rx 300 za 80ak kuna,sve je super,ok pase u ruci,left i right tipke su mekane ,scrool odlican,samo mi je mrvicu tvrda tipka srednja,mislim da ce se omeksati s vremenom mislim nije strasno ali da je malo meksa kao na geniusu bilo bi idelano...sve u svemu zadovoljan...thanx na pomoci!
sory za krivo stavljen post... |
Citiraj:
|
Logitech B58 Ultra X (mislim da se tajko zove) ili Logitech G1
|
G1 se definitivno ne isplati. B58 će bit OK, a Ultra X je drugi model.
|
Citiraj:
ima mashinu od mx510 tak da je super za igranje |
A i pretpostavio sam da se nece razmeksati,sada mi je mozda mrviu zao sto nisam uzeo B58 ali dobro...nije strasno tvrda ali ono da je malo meksa ne bi bilo lose!
|
Vidim da je ime ovoga "Koji mis kupiti... " pa da bezveze ne otvaram novi thread nestho bi vas upitao...
Jel ima tko od vas mx610 i kakva su iskustva sa tim mišonjom...??? Stvarno sam se zapalio za njega... |
trebao bi biti dobar, mislim da ima istu masinu kao i G7
|
Moze li netko prokomentirati i Logitech MX310, imam mogucnost nabaviti ga za 100kn, koristen kojih 2mj pa me zanima onako informativno - iskustva.
|
@giga
jel su ti programirane tipke(od scrola; lijevo i desno) na tvom rx300 |
Citiraj:
inace ima isti senzor kao i G5 :) |
Ergo 525
Kupi definitivno ergo 525. Nije preterano skup ali je odličan komad mishonje:cool:
|
Citiraj:
mogu ti pokazat u cod2:gringo: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:20. |