|
![]() |
#31 |
šlap
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Guest
Datum registracije: May 2005
|
Flat 1 Mb/s 269+199 = 468, di ćeš jeftinije od tog. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#35 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#36 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
šlap
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() dcm cable 1mbit/192kbit 376 kn t-com adsl 1mbit/192kbit 378 kn VM adsl 1mbit/192kbit 348 kn.. Neznam nekako mi se cini da otkad su digli brzine, dcm vise nije isplativ ![]() ![]() Ja sam isto mislio preci na dcm kada mi istekne ugovor... Sada necu: nono : . Osim ako ne odgovore vecim brzinama ili nizom cijenom ili oboje ![]() : hello2 : |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
|
Kod kabela kada ima više korisnika na istom kabelu brzina pada. Iako ni ADSL nije baš 1 Mb/s nego oko 840 kbs, barem ti brzina ne pada bez obzira na broj korisnika. A DCM se baš i nije iskazao s nekim akcijama tipa povećanje brzine ili niže cijene.
![]() |
#39 | |
Chipokemon
|
Citiraj:
znaci moglo bi se reci da imas brzinu 2500/448 kbps
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
xcitiy se plača još 50kn,a i nije pretjerano koristan,mislim dobra je fora,ali ne možeš zbrajat,nije to pravi net |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Guest
|
DCM Serviser - stručnjak
Kao što sam već napisao, internet mi svaki dan šteka barem pola sata, u neodređeno vrijeme (jučer je štekao 3 i pol sata, ali nema veze). Pričam sa serviserom, i kažem mu da ću vjerojatno biti doma iza 5, pa da onda dođe. Kaže on da će mi se javiti njegov kolega koji radi u toj smjeni pa da se s njim dogovorim. Kolega nije nazvao. Kolega je došao meni doma, mene nije bilo, a moj stari je bio totalno neupućen u problem, tako da je on lijepo testirao modem koji je u to doba naravno radio, i rekao da je problem U PROKLETIM KABLOVIMA ILI MOM KOMPJUTERU ![]() ![]() ![]() "možda oba povlače mail pa štekaju u isto vrijeme..." 3 J.E.BENA SATA VUKU MAIL PO MEGABITNOJ VEZI!!! Ja mu naglašavam da net radi 95% vremena, a on tupi da je problem u kablovima ili kompu. Pa kako može biti problem u prokletom kablu, onda ne bi radilo cijelo vrijeme! Komp ne može vući update jer je automatic update isključen, a mail sigurno vuče bez ijednog mail clienta instaliranog, da da. Ispričavam se na dužem postu ali sam frustriran ovakvom neprofesionalnošću. A ne mogu preći na drugi ISP jer sam podstanar u ovom stanu, a jedino za DCM se ne mora zvati vlasnik stana nego može bilo tko potpisati ugovor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Chipokemon
|
Citiraj:
xcitiy je u nekoj kakti testnoj fazi pa se ne naplacuje a i vrlo vjerovatno ce jos jako dugo ostati u toj "testnoj" fazi
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Guest
|
Jeste vidjeli, DCMovci povećavaju brzinu. Možete reći šta hoćete, ali ovo je SRAMOTA. Jasno mi je da nismo mi ni blizu Engleskoj gdje su sa 1 mbit prije par mjeseci povećali na 4 mbit vezu, ali da mi sa 1 mbit povećaju na 1,2 mbit, to je SRAMOTA!! I kao sad bi mi trebali biti zadovoljni korisnici, povećavaju nam vezu besplatno svakih pola godine, a plaćamo 'samo' 370kn...ma tih 250 kb nek si naguraju u pak, ako misle povećavati neka povećaju kako spada, bio bih zadovoljan sa 1500, ajde, ali 1250...bolje da uopće nisu ništa ni dirali, pa na Novu Godinu ili kasnije povećali direktno na 1500, jer ovo je SPRDAČINA! |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
sue them... : lol2 : |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
a ima stvarno s cim bit sretan...bas se razveselio sad kad je ovo cuo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Guest
|
Citiraj:
A kao drugo tko si ti da mi govoriš da šutim? Ovo je forum, i dok nisam u OTu (a ovo je DCM thread) mogu pričati šta hoću ako se ne protivi pravilima foruma. Tako da se skuliraj. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Guest
|
Citiraj:
Ali to je opet malo bzvz kad su UL 'brzine' spore, pa taj upgradeani DL ne možeš iskoristiti...al ako je besplatno neka bude =) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
EMP moderator
|
Xcity je s radom počeo negdje u 4 mjesecu i od tada su u Osijeku počeli katastrofalni problemi s vezom tipa ogroman ping, pucanje veze nekoliko puta u danu, pa nestane na par sati i sl. Prije toga je sve radilo ko sisa, imao sam vezu i po 3-4 tjedna bez prekida, ping nikad iznad 40-50... Ja sam za to da se ukine Xcity, itak nikakve koristi od toga, što god sam tražio, ništa nisam našo na njihovom hubu, a trošit vrijeme na nepotrebne gluposti koje neko ima mi se ne da. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Guest
|
I evo ga! Nakon što sam 7 puta zvao tech support, napokon su se odvažili doći i zamijeniti modem (i još su stavili nešto što pročišćava signal), iako mi je lik rekao da je on još uvijek uvjeren da je stvar u mom routeru (nakon što sam mu ja jedno 3-4 puta objasnio da je ista stvar kad modem spojim direktno na komp), i zasad sve radi super =) |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Registered User
|
Vot d fak!?! :mad: stigao mi je prvi račun DCM-a (mistral light, mjesečno 94kn+14,64 najam modema= 108,64kn). Na net su me priključili 5.7. Znači koristio sam net mjesec dana. Stigao mi račun 204,26 kn. Znači za mjesec dana korištenja neta mi naplaćuju 2 mjeseca (odnosno za 8. mjesec plaćam unaprijed, ono što još nisam potrošio). Što je još gore dospijeće plaćanja je 15.8. za oba računa. Molio bih don Živka Kustića da komentira ovo. idem po pušku... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Da...to je nažalost točno i ako odmah na platiš račun stiže opomena pred isključenje, mislim lol ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Registered User
|
ako potpišeš ugovor na godinu dana, onda platiš priključak 1 kn. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Premium
|
Mislim da ovo unaprijed-plaćanje-shemu ima i kombinacija T-Com/ Iskon ADSL, barem su meni tako prvih par mjeseci slali račun za 2 mjeseca unaprijed pa onda sljedeći mjesec sam bila olakšana. Ak si se obvezao na godinu dana, baš ti je svejedno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Registered User
|
Citiraj:
A i nije mi baš svejedno platit duplo u komadu + mobitel + stan + režije + šta ti ja znam.. šta kad bi svi naplaćivali tako po duplo.. imao bi mjesečno režija kao dinamov stadion.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#59 | |