|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Sve ko i zimi, zalmančić na cpu i na graf...od dodatnih ventova ništa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
You'll Never Walk Alone
Datum registracije: Mar 2006
|
nema druge nego neku klimu nabaviti,mi se brinemo o nasim kompovima kak im je vruce i slazemo im klimu u kucista koda u tvornici parnih kotlova rade,a nama forumasima je jos gore ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#35 |
The Man
Datum registracije: Sep 2003
|
Zaprl sam prozore i upalil 2 klime u stanu... Samo sad nema kaj kod mene hladiti jel su mi svi kompovi u dijelovima, osim lapa s kojega pišem...
![]() |
#36 |
Premium
|
Imali su branitelji pred par mjeseci na Trgu izložbu stolova ručno izrađenih od drva, i pod svaku granu staviš jednu komponentu, i sve pod staklo. PREDIVNO prirodno hlađenje, puše ti propuh svugdje i na sve, a estetski bolje od bilo kojeg vašeg moda! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Prednji usisni 120mm na 12V Stražnjji ispušni 80mm na 12V i 92mm na 12V TT big typhoon na ptocu koji hladi i grafu i rame te malo puse po shipsetu. Na grafickoj zalman VF700 danas namjeravam jos neki 92mm na 12V puknuti naprijed ![]() kao usisni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
uzeo 2 kutije apaurina u apoteci - to je naj rjesenje ,popijes jedan i bas te puca kulike su temperature . jedan 12cm iza , jedna 92mm bocno lijevo , 2x80 sa desne kod boxa sa hardovima , jos ce doci jedan 92mm lijevo i mozda jos dva 92 umjesto ovih 800 koje su stavljene tek toliko a inace su otovri za 92mm . |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Kernel panic
Datum registracije: Jan 2006
|
Jedan vent sa bočne strane i jedan iza i to je to. I naravno na grafičkoj i procu, obični box.
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
@Gabre - Zasto bi mi crknuo? Do 55°c je dobro ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#42 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
60 stupnjeva je proc dok surfam , a jucer sam bas iso vidjet kolko ce se max dic temp ,upalio sam sve programe koje imam , pokrenuo film na bsplayer u stavio ga na repeat , isto tak i u wm playr i pokrenuo program od tv kartice. ostavio i winamp upaljen . kad sam se vratio bilo je samo 64 `C zabraovio sam stavit jos da miconverta neki mpeg u avi al ***************iga brijem da bi onda izdahnuo fakat sa svojih 256 rama i 1,5 GHz : lol2 : |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() |
#44 | |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Ak su ove bolje, kakve su ti losije bile? ![]() Citiraj:
__________________ |
![]() |
#46 |
Feelin Distinctive Shit
|
danas mi se užasno digla temperatura dok sam igrao jednu igru pa sam morao odvalit stranicu, pa sad nekak radi... evo normalne kad ništ ne radim, sa otvorenim caseom LINK
![]() |
![]() |
#47 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
dvije riječi => j.e.b.o preskota ![]() To se grije da nije normalno, al neka, preko 54C ne ide ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() edit: koja plavuša kvotala sam krivu osobu *doooooh* Zadnje izmijenjeno od: Ladybug. 17.06.2006. u 20:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Ne znam koliko je stupnjeva... zadnji put kad sam gledao bilo je oko 45°C ... valjda... ![]() Uglavnom, Falconrock II na CPU, 80mm na 7v na grafi i 12cm u napajanju. Sve stranice skinute... i to je to... nema vise ventova... i ovo mi je previse... al za par dana stize novi komp... strah me da ce bit bucan ![]()
![]() |
#51 | |
Feelin Distinctive Shit
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Sasvim jednostavno- prodao stolno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Banned
Datum registracije: Jun 2006
|
Proc: TT Sonic Tower:Temp 27 2.4@3.2 Grafa:Pasiva ![]() HDD:nikoji a temp 35 Maticna:Valjda je bocni hladi:Temp 36... |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Premium
|
meni se danas opako počeo grijati hard, sauna u stanu... stranica van i sad je dost dobro |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
You'll Never Walk Alone
|
i ja sam morao maknuti bocnu stranicu od kompa,u stanu je bilo pozitivnih 30 celzijevaca ![]() ![]()
![]() |
#59 |
Pod naletima kopita zla
|
khm..evo mene u porjektu frankenštajn...naime...superunkonwn je upoznat s projektom...krcam kuciste ventovima..tolko je sve glasno da ne cujem svoje misli...ali evo sauna je u sobi..doslovno..znojim se ko faking prase...sto je dobro je topim mast ![]() ![]() proc je na 34LOAD maticna 42 grafa 48 hdd 30 mislim da moram jos poraditi na hladenju diska... |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Premium
|
Citiraj:
pogađate koji hard: lol2 : ?? |
|
![]() |
![]() |