|
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Hm, ajde svi ljepo jos jednom smireno procitajte tekst koji je covjek napisao. On se uhvatio termina igrica ali to nije poanta teksta koju ocito ne vide neki. Poanta je da se sasvim normalnim i uobicajenim smatra da u 20h na TV idu Sirove strasti ,Kad jaganjci utihnu, Spasavanje vojnika Rajana, Transpoting, ... i to je u drustvu opce prihvaceno i normalno. Dok igre izazivaju ovisnost, zatupljuju, to je gubljenje vremena... krive su za povecanje nasilja i masakre po skolama... itd. Ne znam sta je vise zatupljujuce, sami prosudite pojedinacno, igrati COD2 na nekom serveru svaku vecer po 2h ili ta 2h gledati emisije, serije itd. u tim terminima tipa Nasa mala klinika, Uzmi ili ostavi itd. Hm mislim da je uzmi ili ostavi ociti primjer izvanredne poucne i dinamicne emisije, svrha je otvaranje kutija! Genijalno. 30min covjek bira kutije i otvara ih. Fenomenalno! Svaki dan nesto novo i poucno ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Dokazano je da igre kod djece potiču razvoj mozga. U nekoj razini naravno, do 21 godine do kad se mozak razvija. Meni kad se rodi djete sigurno ću poticat strategije na kompjuteru. Jasno u određenoj razini, nadam se ne kao ja u srednjoj i osnovnoj skoli ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() Samo sto nije stiglo vrijeme kada ce se moliti ispred igraonica(ili igraona,neznam vise) u svrhu istjerivanja demona i prosvjetljivanja jadne djecice koja su zastranila,nes slicno kao za vrijeme koncerta Marlyn Mansona u Puli ![]()
...help me understand the best I can... Zadnje izmijenjeno od: Flood. 06.06.2006. u 23:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
Call of Duty igra Call of Duty 2, igrica Quake 3 igra UT igrica Fallout 1,2 igra Diablo igrica Stvar ukusa i ničeg više. Netko voli simulacije, netko menađere, netko FPS, netko RTS....... A o tome da netko umanjuje vrijednost ljudi koji rade te igre/igrice, boli me briga isto kako se ne zamaram kaj netko pljuje po bred pitu ili tom kruzu ili andjelini djoli koji imaju para ko blata isto tako me zaboli za neki tamo IW koji si mogu jaja hladit do kraja zivota s zaradom od samo CoD-a, ID software tocnije Carmack je imao nakon Doom-a 4 brza auta u garazi, a kakvo je tada bilo trziste naspram danasnjeg i eventualne zarade ostalih igara, a o prodaji prava za koristenje Q3 enginea (tu su i najvise para dobili), brojka ne prestaje, izmedju ostalog. CoD 2 je modificirani Quake 3 engine. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|