|
![]() |
#31 | |
The Geek Wants Out
Datum registracije: Feb 2005
|
@Gabre Nisam ja ni rekao da je winamp loš, dapače i ja sam ga godinama koristio sve do verzije 3 (stariji će se sjetiti koja je to bila katastrofa). Nakon toga navukao sam se na foobar i ... Inače autor foobara Peter Pawlowski bio je jedan od vodećih plugin kreatora za winamp : Citiraj:
...što se tiče muzike nisu te pjesme od jučer - sklupljaju se godinama a nisam ni ja jedini koji sluša muziku u kući, ima nas dosta...kad malo bolje promislim osobno cijeli život slušam 10-ak grupa od kojih skoro nijedna nije mlađa od 20-ak godina - stara škola ![]()
![]() |
![]() |
#32 |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
winamp 5/bs player v1.2xxx/power dvd 6... navikao na te programe i to koristim... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
ma sve 5, koristim i ja winamp od neznam vise koje verzije, daleko od prije 3jke.. koristim komp već jedno 13-14godina i od tada winamp... nemojte me tjerati da se idem za***************avati sa foobarom... joojj,,, ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Lika u mom srcu
|
ma krasan je foobar, reko idem ja njega skinuti, i instaliram, fino reko, idem staviti fileove ulistu, i stavim folder gdje su mi pjesme, i kad sam kliknuo ok/yes, što već, pras, odjednom, resetira mi se komp.. reko ok... pali se on, dođe do windoza, počne učitavati ikona u sys tray, i pras, opet reset.. reko ok... i tako 3-4 puta, pa onda 2 puta neuspješan ulazak u windoze sa safe modom, pa na kraju jedva nekako pomoću system restore-a se vratim dan unatrag, i sad rade windoze... a baš sam ponosan bio na ovu instalaciju, sve radilo ko podmazano, sve posloženo kako treba, nemam nikakvih dodatnih sranja instalirano, ali zato majstor foobar sve uyebe.. ma krasan je foobar, nema što.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
The Geek Wants Out
|
: roller : Prvo šta čujem da je nekome foobar s**** komp ... Gabre drž' se ti Winampa : cheers2
![]() |
#37 |
The Geek Wants Out
|
Pogledaj u foobarovom folderu ima li datoteka 'error.txt' ili 'error.log' ili tako nešto pa vidi šta kaže...
![]() |
#39 |
Drone
Datum registracije: Jan 2006
|
Sad san probal skinut novi BSPlayer 2.0, ali i on je "infetan" sa Win32/Adaware.SaveNow : baad : Evo što vele na Symantecu o tome: http://securityresponse.symantec.com...e.savenow.html Jedan je detalj privukal moju pažnju: "This adware program must be manually installed The adware may also be installed as a component of another program. In all such cases, the fact that Adware.Savenow will be installed has been made clear in the End-User License Agreement" Dalje san išal proučit BSPlayerov EULA i tamo se ne spominje niš sličnog.(možda san fulal ili nešto krivo protumačil, ali čini mi se da o Adaware.SaveNow nema ni riječi - ispravite me ako griješim) Bemti janeze. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ja rabim winamp. Nikako da predjem na foobar, makar mi se sve vise i vise svidja. @Gabre fakat sorry kaj ti to moram reči, ali koj je tebi vrag zadnje vrijeme? Nabrijan si do boli : stoopid Mislim nhf, mozda se meni samo čini? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 | |
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
imam ispite ovih sljedećih dana, pa me pere nervoza... pa sam malo brz na okidaču... khm, na tipkovnici.. : cheers2 |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|