PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Aplikacije (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=37)
-   -   BSplayer zarazen????? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=40344)

Hrubi 31.05.2006. 21:04

BSplayer zarazen?????

Pokusavam skinuti novu verziju doticnog playera sa BSplayer.org sitea ali mi NOD javlja da je file zarazen nekakvim Save Now virusom ili cime vec ne znam.Jel netko zna u cemu je fora?

Pomo 31.05.2006. 21:26

U nove besplatne verzije Bsplayera ugrađen je spyware, tako da ga preporučujem izbjegavat. Za dostojnu zamjenu potraži si Media Player Classic. Nije izgledom bogzna što, ali po mogućnostima predobar player.

atha 31.05.2006. 21:54

Tako je, imaju Save Now spyware koji samo radi problem.

Nema tri svrhje od novijih verzija BS Playera. Ja osobno koristim dosta stariju.
Jel vrti filmove? Vrti. :)

Pomo 31.05.2006. 22:19

Vrti filmove, dok ne naletiš na ogm ili mkv, a onda ti preostaje potražit zamjenu. Nije Bsplayer već dosta dugo ono što je nekad bio...

Hrubi 31.05.2006. 22:23

ma sve je ok ,samo me je zdunio taj viruscic,inace svi filmeki rade ok.Bio sam nedavno koristio Classic player,ali nekako mi je BS pri srcu.

Pomo 31.05.2006. 22:38

Bio je i meni najdraži player divx-a, ali su ga definitivno usrali, prvo s naplatom za pro verziju, a onda i ovaj spyware. Pregazilo ga je vrijeme, novi formati i pohlepa.

mat 31.05.2006. 23:00

ja sam jaaaaaaaaaaaako dugo koristio onu prastaru sivu verziju hehe
prije par mjeseci sam tek nabavio "novi" (ne ovaj sa save now)
sad nakon reinstala prije 2 mjeseca sam stavio 1.3.x - neznam iskreno otkad datira ali je oke.
ak hoces daj mail bum ti poslao setup.exe

McG 31.05.2006. 23:09

IMHO BSPlayer je isto ko i Winamp postal šrot, napunjen raznim glupostima i masom opcija upitne korisnosti (ovo sa spywareom je stvarno betežno).
Sva sreća da postoje playeri tipa Media Player Classic, VLC Media Player i Foobar; ne delaju gluposti po Win, ne zauzimaju (nepotrebno) masu resusra, delaju kak spada i nema brige.

Tomo 31.05.2006. 23:15

Winamp 5.094 lite (0.8MB), BSPlayer stari neki... sve super... a i ne sjecam se kada sam gledao neki DivX film....

Panzer 31.05.2006. 23:18

Link za sve verzije BS player-a

Evo link za sve verzije BS playera, barem brijem da su sve gore... Nadam se da nije link protuzakonit. ;) Ima sve, od prve do zadnje verzije. Uzivajte. :)

crn 01.06.2006. 00:16

Citiraj:

Autor Panzer
Evo link za sve verzije BS playera, barem brijem da su sve gore... Nadam se da nije link protuzakonit. ;) Ima sve, od prve do zadnje verzije. Uzivajte. :)

Iako ga već odavno ne koristim lijepo se bilo prisjetiti :)
...
http://img275.imageshack.us/img275/3...ayer8tg.th.jpg
...
Verzija 0.8x dolazi sa mojim skinom (portiran sa WinDVD) a mislim da je jedno vrijeme ovo bio i default skin...:cool:

mat 01.06.2006. 08:09

neznam sto fali winampu 5.2, isti kao savršena verzija 3.x samo s boljim pretrazivackim opcijama
classic skin ofc.

domy_os 01.06.2006. 09:45

Ja odavno ne koristim ni Winamp ni BSplayer... Zamjenili su ih MediaMonkey i Media Player Classic.

Renesis 01.06.2006. 10:02

ja koristim Winamp + MMD3, te media player classic

ako neko ima neki skin koji liči na mmd3, za neki alternativni program, neka da vamo.

crn 01.06.2006. 10:24

foobar2000 za mjuzu i MPC za video - jednostavnije ne može a bolje mi ne treba...

McG 01.06.2006. 13:52

Citiraj:

Autor mat
neznam sto fali winampu 5.2

Ovo mu fali.....Winamp ne vrti ništ, dok Foobar vrti pjesmu i nakrcan je masom playlista.

atha 01.06.2006. 14:15

Citiraj:

Autor crn
...
...
Verzija 0.8x dolazi sa mojim skinom (portiran sa WinDVD) a mislim da je jedno vrijeme ovo bio i default skin...:cool:

Sweeeeet. :)

Tooma 03.06.2006. 01:20

Citiraj:

Autor crn
...
...

daj mi reci je li onda mozda i ovo tvoj skin:
http://img342.imageshack.us/img342/9538/skin2cp.jpg

koristim ga vec jako dugo, cak san ga preradija do moze radit s bsplayerom 1.0 i jos ga malo prilagodija svojim potrebama

Gabre 04.06.2006. 12:23

Citiraj:

Autor McG
Ovo mu fali.....Winamp ne vrti ništ, dok Foobar vrti pjesmu i nakrcan je masom playlista.

stvarno mi je bitno što troši 15mb memorije, od postojećig GIGU... : hitthewa

***************e mi se ako će trošit i 50mb.. ionako ga slušam samo dok sam u windozama, a ako što igram, onda mi ide zvuk od igre....

za mp3-ce stvarno koristim samo winamp, na njega sam najviše navikao, dok mi je foobar previše običan, kontrole su premale... a stvarno mi ne treba da mi pokazuje sve moguće detalje o pjesmi, ne treba mi uređivanje id tagova, i sličnih sranja.. to mi jednostavno ne treba..

dok za video, e tu ih ima više.. BSplayer, VLC player, MPClasic, FLV player...
svaki za nešto... i svaki ima svojih prednosti...

mat 04.06.2006. 13:40

win inter video dvd ili kako se vec zove za dvd
za ostali video bs player
za mjuzu winamp
foobar je šugav..

Codiac 04.06.2006. 13:47

winamp 5 i to sa skinom da se userete :D

bsplayer ona zadnja verzija prije govana od save now

mvplayer ak ocu gledati dva istodobno i to je to uglavnom gledam dnevno 1-2 filma :D i slusam mjuzu nostop

McG 04.06.2006. 16:21

Citiraj:

Autor Gabre
stvarno mi je bitno što troši 15mb memorije, od postojećig GIGU... : hitthewa

***************e mi se ako će trošit i 50mb.. ionako ga slušam samo dok sam u windozama

Ne znam kaj te to tak pogodilo. Dobro tebi nije bitno, meni je bitno, pa taman da imam memorije ko u priči. Kak tebi ne treba sve ono kaj nudi Foobar, tak meni ne treba sve ono kaj nudi Winamp (prženje, mogućnost prikazivanja filmova, transparentnost, itd.) Ovom prilikom se ispričavam svim korisnicima Winampa, koji su se našli uvrijeđeni mojim postovima na ovoj temi.: hello2 :

Gabre 04.06.2006. 19:56

reagirao sam onako, jer ti nije baš jak argument da zbog potrošnje memorije nije dobar...

neka mi netko složi foobar da sliči na player, da je jednostavan za korištenje, neka mi ga pošalje na mail, do tada koristim winamp... jer nemam namjeru satima poštelavat, mijenjat i zahebavat sa raznim postavkama...

i onda ću ga možda i koristiti... ;)

McG 04.06.2006. 20:53

Citiraj:

Autor Gabre
neka mi netko složi foobar da sliči na player, da je jednostavan za korištenje, neka mi ga pošalje na mail, do tada koristim winamp... jer nemam namjeru satima poštelavat, mijenjat i zahebavat sa raznim postavkama...

Imaš i tu još nekolko "skinova" od strane crn-og i atha-e.
Citiraj:

Autor Gabre
reagirao sam onako, jer ti nije baš jak argument da zbog potrošnje memorije nije dobar...

Znam, ali nameću tolko opcija u njega, od kojih je samo nekolko stvarno potrebno i samim tim povećavaju zahtjeve nekad jednostavnog i nenapadnog playera.

Gabre 05.06.2006. 14:12

ne znam što vidite u tom foobaru, ali meni je to strasno pretrpano nepotrebnim informacijama o pjesmi, i preglomazno na ekranu... ponavljanje naziva iste pjesme na 5 mjesta, track info, bla bla...
daj mi play,stop, pause, volume control.. malu playlistu i to je to...

ne ovo.. nono..

mat 05.06.2006. 15:33

Citiraj:

Autor Gabre
daj mi play,stop, pause, volume control.. malu playlistu i to je to...

u potpunosti se slazem, stvarno neznam cemu sve ove p...arije ostale

crn 05.06.2006. 16:35

Za mene nije poanta u izgledu (iako ga stvarno možeš podesiti kako želiš) nego više u tome da mi recimo cijelu bazu od cca 14205 (klikni) pjesama učitava i pretražuje trenutno a Kernel Streaming plugin mi omogučava da direktno koristim hardware bez windowsa i bez ikakvih (uglavnom) loših drivera...meni dosta :D

immortal 05.06.2006. 18:25

Ja koristim winamp i media player classic.

Gabre 07.06.2006. 13:38

Citiraj:

Autor crn
Za mene nije poanta u izgledu (iako ga stvarno možeš podesiti kako želiš) nego više u tome da mi recimo cijelu bazu od cca 14205 (klikni) pjesama učitava i pretražuje trenutno a Kernel Streaming plugin mi omogučava da direktno koristim hardware bez windowsa i bez ikakvih (uglavnom) loših drivera...meni dosta :D

ok crn, ti ga voliš, i voliš pretraživati mp3-ce, katalogozirati ih po abecedi i ne znam po čemu sve ne, ali meni to NE treba, za pretragu kliknem "winamp,add folder, sve mi je u jednom folderu i fino scrolnem do nečega što mi se svidi, i add... gotovo. i svira. i meni dosta. "

;) a winamp sasvim solidno odradi i ripanje nekog glazbenoc cd-a u Mp3 format... sasvim solidan program, i nemam ga namjeru mijenjati..
a da mi treba kernel, xyx nešto drugo, da raadi bez windoza, svaka čast, meni opet NE treba..

možda u budućnosti i promijenim mišljenje, ali eto...

:D

Gabre 07.06.2006. 13:40

Citiraj:

Autor crn

i na kraju, zaboravih.... ti nikad nećeš poslušati te MP3ce koje imaš... tu ima muzike da svira danima i danima.... : stoopid

Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:15.