|
![]() |
#32 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2006
|
hvala... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Probaj Alcoholom kopirat... |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
|
E ne znam jeste li pokusavali ali sraz pokrenete tako da u windowsima ikonu sraz.exe ubacite u ikonu dosbox.exe.
![]() |
#37 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Nisam ni ja znal na pocetku di je dvotocka.Na mojoj tipkovnici je bila na č ili ć...Probaj...
![]() |
#38 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
e da ste koristili eng. tastaturu cesce... ![]() ![]() btw, neznam jel netko ikada koristio FRANCUSKU tastaturu. ja jesam kad sam bio tamo. stari moj, to je nesto abnormalno. maksimalno je 5 slova na istom mjestu, totalno preslozeno sve heh edit: http://www.sussex.ac.uk/its/faciliti...rds/french.gif ![]() ![]() ![]() edit2: tek sad vidim da sam mogao imat staru sa alt gr-om lol |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
kapetan Janez Ibrahimovič
Datum registracije: Sep 2005
|
Gle, uzmi si fino program CDCheck i ako ima ostecenje na CDu on ce ti tocno reci koji file je nedostupan. Tek toliko da znas sto ti je osteceno.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Registered User
|
Najjeftiniji način za popravak izgrebanih ili oštečenih CD/DVD medija je obična zubna pasta ili sredstvo za pranje posuđa(čarli,likvi,pur i sl.). Za najbolji učinak se preporučuje pasta koja služi za izbjeljivanje zuba. Najbolje bi bilo da koristite mekanu krpu ili još bolje vatu za ovaj proces. Pastu treba utrljati od centra CD/DVD-a ka kraju tj. od rupe u centru ka krajnjim rubovima CD-a i to utrljavati u smjeru suprotnom od smjera okretanja CD-a. Ukoliko se na CD-u nalaze jako velike i duboke ogrebotine, možete probati nabaviti sredstvo za poliranje stakala koje koriste optičari pri poliranju naočala. Iako uspjeh nije zagarantiran,ali koliko god zvučalo glupo ipak je učinkovito! *********** nikad nisam probo ali vrijedi pokusat skinuto sa http://www.xptips.tk/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
EMP moderator
|
Da, to vrijedi za poliranje poleđine CD-a, tj. one strane koja je okrenuta laseru, dok ovu stranu di je folija ne smiješ jer ćeš napravit više štete nego koristi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
kapetan Janez Ibrahimovič
Datum registracije: Sep 2005
|
Ne znam sad bas... Skeptican sam sto se toga tice. A ako nije probao sva softverska rjesenja mislim da nije bas preporucljivo raditi ovo. Jer mozda potpuno unisti CD. Ako nista drugo ne prodje mozda tada probati sa ovakvom alternativom...
![]() |
#44 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
ako se ne varam shift + č jel je eng verzija
![]() |
#45 |
Bruce Lee
Datum registracije: Apr 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
bananko banana mu šapnuo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Ima ko Sraz ? Onaj stari, ne ovo smeće od dvojke... Nostalgija me 'vata, moran malo odigrat ![]() Gugla san - 0 bodova. Svi linkovi mrtvi
![]() |
#52 |
EMP moderator
|
Ja. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|