|
![]() |
#31 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Ma znam da oni dobrog imena kod nas nisu nikad ni imali, ali mogli su ga bar pokušat stvorit. A edit je bio šala mala da vidim što ćeš reć. Evo vraćam...
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Ja mislim da većina korisnika fiksne telefonije u Hrvatskoj i ne zna za postojanje drugih operatera osim T-coma. A bogami i dosta (wannabe) korisnika Interneta ne zna za situaciju, imaju modem i čitaju mail dvaput tjedno i plate račun za net 20 kuna pa se logično i ne žale. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | ||
Laughing Man
|
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: Pomo. 03.05.2006. u 20:08. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Kernel panic
Datum registracije: Jan 2006
|
Potrebni su veći paketi i ništa drugo...!!!
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
ma kakvi paketi...sve je to smece, jedino sta valja je flat rate ja se nebi bunio da mi daju 56k, samo da je flat... kad bi mogo, preselio bi se i uzeo kabelsku...najsavrsenije sta postoji od interneta u hrv |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
..dno
|
Flat je brutalno skup..slažem se s Astral-om..I 56k flat bi bilo puno bolje od ovog dizanja brzine..gdje je ta fuckin´konkurencija....maaaaaamaaaaa!!!
![]() |
#38 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
i eto tako ja sav sretan presao na optima telekom totalno sretan racun za pozive samo 71,64 i racunam jos dsl cca 130 + 60 pretplate i eto me odlicno..260kn telefona..ma mila majka..i stari doletava luuuud i koji je qurac ovo si ti lud..saljem i njeka u pm otvaram racun a unutra..T NAZi \o pokoln...eto finih 200kn...za prvih 11 dana 4og mjeseca..KATASTROFA..reko uplatio sam nalog..ovako glasi naravno svi podatci o platitelju i primatelju..i napisah pod opis plačanja OVO JE RAČNUN ZA PRVIH 11dana 4og mjeseca........ nadam se da su shvatili.ali znam da to njih ne hebe..e muka mi je vise od njih..jos malo pa cemo imati jedinice samoubojica koi ce se dizati u zrak ispred t nazi zgrada..koja gamad..strasno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
ja te nista ne razumijem, ubaci zareze u post sta oces reci? da ti je t-com naplatio 11 dana telefona, kojih si potrosio, tj. 11 dana koliko si jos bio kod njih ??
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
ni ja ga ne razumijem. teške droge...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#42 |
Guest
|
Pa potrosio si to i kaj sad ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
nacuo sam samo al navodno bi uskoro trebao ici osnovni paket s 512MB na 2 GB, sto bi bilo cist solidno a mislim da ce i 512 MB kao paket prestati postojati. sto se tice racuna nema tu puno filozofije. moras se odspojit par minuta prije ponoci i spojiti nakon, jer oni gledaju zavrsetak spajanja. znaci spojis se u recimo 31.05. u 23:00 i odspojis 01.06. u 00:05 ode ti promet u 6 mjesec. to je mozda glupo, al bas me zanima dali je i kod drugih operatera tipa iskon kod nas ili nekih drugih vani ista sema ili oni racunaju striktno od 01.-31. u mjesecu ali nevjerujem.
![]() |
#44 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
ali to je krada..ne mogu ti napraviti racun na nesto sto nisi napravio ok ja cu tebi doci doma i napisati ti R1 za usluge koje nisi primio..tipa..odvoz smeća ili prijevoz namještaja...to bi bilo bas cooll |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
gledan na stranici t-portal, sad im je akcija da uz ugovor na 12 mj. daju besplatno ipod shuffle. traje do 15.6, a to vjerojatno znači da nema nikakvih poboljšanja u količini prometa i brzini.
Greed, for lack of a better word, is good. Greed is right. Greed works. Greed clarifies, cuts through, and captures the essence of the evolutionary spirit. Greed, in all of its forms, greed for life, for money, for love, knowledge has marked the upward surge of mankind. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Meni je istekao ugovor sa njima prije par dana i na mail sam primio slijedece: *** Ostvarite mjesec dana neograničenog surfanja ! Poštovani korisniče, Pripremili smo Vam ponudu kojoj nećete moći odoljeti. Potpišite Ugovor za željeni paket MAXadsl prometa (2GB, 5GB, 10GB ili Flat Rate) na 12 mjeseci i osigurajte si jedno obračunsko razdoblje neograničenog surfanja po cijeni od samo 0,50 kn (PDV uključen). Kako? Jednostavno, na svojoj korisničkoj stranici podnesite Zahtjev za željeni paket MAXadsl prometa i uživajte. Pogodnost možete ostvariti i potpisivanjem Zahtjeva na svim T-Com prodajnim mjestima. Dodatne informacije o ponudi zatražite pozivom na besplatan broj Službe za korisnike 0800 9000. *** Hoce me navuc da potpisem na jos 12mj. valjda, nisam siguran, al primjetio sam da nisu spomenuli 512mb kao opciju, da li slucajno ili namjerno ne znam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Laughing Man
|
@shady: to je stara akcija prelaska na jači paket, počela je sa reklamama za svjetsko u nogometu. Da je 2giga osnovni paket, onda njega nebi bilo u ponudi.
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
Ovdje pise za bilo koji paket, na 12mj. Ja trenutno imam 2gb, i sad ako bih opet potpisao na 12mj. isto na 2gb, dobio bih 1mj. flat... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#54 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Izgleda da nema nikakvih naznaka sniženja cijena u narednih nekoliko mjeseci, zar ne? Odlučija sam potpisat ugovor i dobit bar taj prokleti ipod.
Greed, for lack of a better word, is good. Greed is right. Greed works. Greed clarifies, cuts through, and captures the essence of the evolutionary spirit. Greed, in all of its forms, greed for life, for money, for love, knowledge has marked the upward surge of mankind. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
evo meni na poslu zaključali korisnički račun......zvao ih....razlog ...neplaćenih 20!!!!!!!! kuna prometa iz 2 miseca(očito sam negdi zagubio taj račun za promet)....usto me zvali doma da će doć prominit modem ili tako nešto (nisan bija doma)....i nude wireless za 200kn i ipod.....šta oni misle da smo mi budale?....telefon sam prebacio na h1...a i internet ću ...stižu samsungovi uredjaji u h1....do kraja godine se nadam |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Laughing Man
|
Nemora bit. Meni kad su spojili bio je 18 u mjesecu i tih 12 dana sam imao flat, ali povrh toga dali su još puna 2 mjeseca, koliko je i bila akcija. Najbolje ti je provjerit prva 2 dana idući mjesec, pa vidi.
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|