![]() |
T-NAZI napomena
http://img244.imageshack.us/img244/9104/wtf7dx.jpg
ok pogledajte ovo..neka mi netko objasni ovo..zaokruzio sam crvenim ok..oni nisu normalni.. |
mjesec traje od 01.xx 00:00:00 do 30/31.xx 23:59:59
oni ochito koriste opojne droge. da se dva sata disconectiram da bi oni obrachunavali promet? i onda mi josh nedaj bozhe to obrachunali u novi mjesec? e pa da nebi. |
đubrad. fuj!!! FUJ!!! (ali glavno da kad su *vas*, telekom stručnjake pitali di bi najradije radili, velka većina rekoše HT) grrrrrr
Trebaš im faksirati da tako ne piše u ugovoru koji si sklopio s njima, bori se!! :( |
A evo baš mi frend danas šalje poruku sadržaja: "BEEP BEEP BEEP T-SCUM BEEP BEEP BEEP UKRALI 50 MB BEEP BEEP BEEP BEEP PREŠO U NOVI PAKET BEEP BEEP BEEP BEEP BEEP" : roller : : roller :
|
S obzirom koliko plaćamo usluge morali bismo imati najnajnajnajsuvremeniji sustav na ovom svijetu, odnosno bez ikakvih ograničenja.
|
ma nema šanse da se spustim s neta...imam fino programcici MAXadsl - Provjera prometa i s time lagano gledam..treba mi 5min da otvorim svoj korisnički site..koja gamad...strava..
baš to ne piše u ugovoru mogu se sagnuti..a nisu me zvali da potpisem novi.. stavit cu ja natpis: molim Vas da poslije 20h ne obavljate tranasakcije preko internet bankarstva jer sam lijen i neda mi se gledati u admin modulu u prošli dan..weeee..mislim da bi svi bili sretni..fuj..kako mi se gade.. kakve tehnicke oneogucenosti? pa coce imaju para za top opremu ovog svijeta jaaooooo katastrofa..jao kako ih volim..jedva cekam flat cable u zgradi..reko cya t nazi |
. prebacili mi 79 mb u ovaj mesec .. nije puno .. ali opet :(
|
Pih, da bar meni prebace. Prešao sam za 3mb u 3 paket...
|
Citiraj:
khm .. ne prebaciju oni promet koji ti NISI napravil nego promet koji si napravil dan prije ti prebaciju u sljedeci mesec ak si spojen recimo od 12 popodne pa do 2 ujutro ... .. barem su meni to napravili |
Sramota je da plaćamo europske cijene (i više o toga), a dobivamo afričku uslugu.
|
idem provjeriti..ako jesu idem zvati...pitati ih za zdravlje.
ok..nisu niakj prenjeli..za sada sam potrosio 20mb..sto je realno :) |
Citiraj:
EDIT: jel ima više kakvo pojeftinjenje na vidiku? T-scum bi mogao dati bar 2 gige u osnovnom paketu da mogu surfat na miru... |
a sta je s onim sto se pricalo da ce od 1.5 brzine opet ic gore
|
A što će mi veća brzina kad i sa ovom mogu potrošit cijeli paket u par sati?
|
evo ja se sinoc poslije 22h nisam mogao spojiti, mozda ima veze sa ovime.
|
nema...ovo preporucaju..a to kaj se nisi mogao spojit eee to moze biti puno toga..ili do kompa ili di nekaj..nemam pojma :)
između ostalog i meni pocnije kenjati USB adapter...inace prije kada se palio komp on se nromalno palio..blinkala je diodica za line i na poslijetku je konstantno svijetlila tj.mogao sam se spojiti na net..sadaviše ne..zatreperi par puta...onda ga ja moram ištekati (usb ne line) i onda on pronađe nekaj..užas.. probao sam reinstalirati drivere i ne pomaže :( |
Interesantna stvar, ali i meni se neki dan dogodilo da se nisam oko 22 sata mogao spojiti. Ali nije to do obračuna, s obzirom da se meni dogodilo tijekom mjeseca
|
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showpost....3&postcount=66 |
nije stvar do brzine..stvarno ovo mi je cist ok...ja trebam vece i jeftinije pakete..trebam cca 10gb mjesecno :)
|
to je samo za pakete od t-coma ili za druge(iskon,amis....)
|
pa vjerojatno kad t-com ponudi te pakete, onda ce i konkurencija pratit sa istim cijenama ili malo nizim kao sada...
|
i onda kada ja jebem majku t comu pitaju me zast sam zivcan....
|
Argh...idem sa nedelje na ponedeljak (30.4 na 1.5. ) skidat par MP3-ca jer mi ostalo 100-tinjak MB-a koje nebi ostavio neiskorišteno jer su i onak previše plaćeni...i tak se ja spojim oko 11 sati, poskidam oko 70 MB-a, diskonektam se malo poslje ponoći (točnije 7 minuta nakon) i u koji su mjesec obražunali tih 70-ak MB-a...zna se, u 5. mjesec : nono :
|
Citiraj:
Hamm slažem se s tobom, je*eš brzinu. |
Inace meni je jednom dosao racun od 2000kn i moji se poceli ljutiti sta sam ja to radio. I onda dosla isprika da su pomjesali racune
|
hmm, ljudi gledajte to s t-scumove perspektive....
vise im se isplati povecati brzine da sto prije potrosite pakete, a ujedno se onda mogu kurciti kako Hrvatska ima brzi broadband, nego davati jeftinije pakete ili nedaj boze ih ukinuti. |
Krivo. Ne isplati im se. Da imaju mozga u glavi shvatili bi da su nabijanjem cijena u ovoj državi uništili vlastiti brand-tj. dobro ime. Konkurencija (prava konkurencija, ne ova papirnata tipa iskon, h1, optima i sl.) mora prije ili kasnije doći, a onda bi im se znalo desiti da gro korisnika pređe konkurenciji samo da nisu na t-com-u... Ja znam da ću to prvi napravit.
|
Citiraj:
|
@Jelc: Evo editirano. Sretan? : hello2 :
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:00. |