|
![]() |
#31 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
@ Anđeo : U kojoj banci ili stambenoj štedionici imaš taj kredit? @ Zippo : Nemoguće je sa sigurnošću reći kako će se kretati tečaj i hrvatsko gospodarstvo, no prema kratkoročnim i srednjeročnim pokazateljima je situacija dobra koliko može biti, no dugoročni ( iza 2011.) zbog dolaska na naplatu duga nisu toliko bajni, ali ni razlog za paniku. Uglavnom, bumo vidli, rekoše slijepci. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Erste banka i ona austrijska stedionica na W kojoj ne znam ni ime napisat ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34 |
Premium
|
je, to su ti pederi. Ovako je bilo u 12mjesecu prosle godine. Kazu mi: "trebate uplatiti 5000kn da dobijete maksimalna DPS" ja kazem: "ok, koliko jos trebam i do kada?" oni kazu: "jos jednu ratu od 58 eura, do kraja godine" ja kazem: "ok, evo iduci utorak je 20.12. idem uplatiti onda, taman ce mi placa sjesti hoce li to biti u redu?" oni kazu: "naravno" dobijem izvjesce na kraju i ta rata mi nije uracunata te dobijem manje DPS-a i zovem ih a oni kazu: "nismo stigli proknjiziti uplatu" ![]()
![]() |
#35 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Vrlo neprofesionalno od njih. Jesi li se žalio? |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
|
Nisam, izgubio sam 20tak kn, skuplje bi me doso benzin i parkiraliste u centru grada ![]() Nego drugi problem, meni bitniji je da je drzava smanjila DPS za 50% i time imam 500€ na kraju manji prihod nakon 5god. Da sam znao da ce tako biti ne bih se odlucio za takav model stednje, sto je najgore ugovor je potpisan i sve je izracunano sa poticajima od 1500kn ali pise da je to procijena stednje na dan potpisivanja tako da nema pravne osnove za ista. ![]()
![]() |
#38 |
lepi
|
al ovo može http://www.oglasnik.hr/oglasi/amn/os...s-4474520.html evo slika http://www.oglasnik.hr/slike/88/99/4474520_1.jpeg mater!!!!! em sam najbrzi s tim , em sam najlepsi ! : nuts : : nuts : : nuts : |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Teško da si s tim najbrži. Osim toga ako već imaš para za BMW-a, onda ga kupi kak i de spada. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
lepi
|
da nisam najbrzi , peru me brabusi i stock ferrariji / porš. e al prekrasan mi je jos sa hardtopom je ljepsi uh svrš svrš |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 | ||
-------
Datum registracije: Aug 2005
|