|
![]() |
#31 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
selotejp = nono, ostat će ti lijepilo... imaš one papirnate trake koje koriste lakireri... lak je nužan za zaštitu farbe, a i dugovječnost... a i bolje zgleda... |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Upravo javili da su ventići došli : goood : Lak dolazi kad nazicam lovu od nekog: sweating |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() Selotejp ni u ludilu! : baad : P.S SniperWolf sad su bolje slije..jasnije! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
|
Upravo doso iz grada, nisam nasao takav tape pa sam uzeo ovaj u knjizari nekoj ![]() ![]() evo jedna od jucer (prije onog sa selotejpom) ![]() e da, i lak sam uzeo (bezbojni) zenska mi nije preporucila u shopu ovaj mat nego ovaj koji se sjaji pa rekoh dobro ![]() ![]() btw ovo sto vidite da mi se malo omaknuo sprej pa sam i po ladici posprejao je jedan stari cdrw asus, vec jedno 4god ga imam, nema garancije a ovo pored je dvdrw ![]() btw2; lak ide i na vent right? Zadnje izmijenjeno od: SniperWolf. 13.04.2006. u 14:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Ex-Gastarbajter
|
hmm ne znam kakav je taj tvoj papirnati, ali u svakoj prodavaoni boja i lakova imaš tih papirnatih traka.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
|
Upravo prelakirah kuciste (1 sloj je dovoljan, zar ne?) Stvar toliko smrdi da sam morao preko lica imati 2 rucnika. Jos moram u crno i bocnu stranicu (sa plexijem) sa tim papirnatim cu zastiti plexi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Ex-Gastarbajter
|
pa to je lak, mora smrdit ![]() plexi zaštiti tako da sa tom trakom uhvatiš novinski papir, a traku po rubu lijepiš.... i polako, čekaj da se slojevi osuše... i taj lak treba barem jedan dan da se osuši... jer može ti se činiti suho, ali ti ostane mala packa, a onda je kasno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Ex-Gastarbajter
|
zašto mi se čini da ovaj gornja stranica nije ispala kako si zamišljao ![]() šmirgl u ruke, sve skini i isponova.... polako farbaj, čekaj minimalno par sati između slojeva.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Premium
|
Yep...ima ,,ožiljke'' od prije ![]() Taman počnem iz početka i počne lagana kiša... btw, vent ima 4 sloja (1primer, 3 zeleni sprey), dali jos + 1 lak? evo baš prestaje kišica, ali glavno da sam ja sve ljepo spremio unutra ![]() and Oblivion ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Uuu, pa đe baš u zelenu, to ti je muslimanska boja... ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Uuuu...meni se sviđa što trenutno vidim...optika je hebeno ispala... Samo, gornju stranicu ćeš morat ponovo...a ovo s 2 linije mi se isto sviđa...fora je kaj je jedna deblja jedna tanja...nije onak dosadno simetrično...svaka čast Sniper... |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
0 dB is my style.
Datum registracije: May 2005
|
Ne znam bas da je pametno vent sprejat u puno slojeva jer tako postaje teži, pa se brzo sj*be ovjes i onda postaje bučan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Premium
|
chuby - Selotejpom sam zastitio sve okolo ![]() Ladica se moze nekako izvaditi, ali je to dosta *nasilno* pa ti nebi preporucio (jednom na nekom starom TEAC-u napravio, bio je R.I.P. od prije pa neznam) btw evo ventića ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
®
|
eee sorrry stho pitham jel tho tt soprano ili tsunami dream ili nestho treche...??? fala |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Premium
|
TT Soprano je, nema frke ![]() sutra dolazim sa novim fotkama. edit; spojio sam i ostale ventiche, bolesno su tihi čak i na 12v, malo je zabrinjavajuće što fan4 smartguardian prijavljuje kao 300rpm a everest kao 6k rpm (da imam takvog mislim da bi ga cuo ma kilometar) ![]() budem kasnije sve pospajao na Aerogate 2 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
®
|
ti si ili krchat nowacima ili si umobolesnik...ja to ne bi radio sa stwarchicom(narawno ako nije izguljena ili sl)koja nije wrjednija od 200 čuna...ili starija od 3 god |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Pripazi malo na izražavanje. ![]() ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
®
|
Sniper sorrryy nistha nisham kriwo mislio...trebao sham na kraju postha dodati hehe... |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
pa dobro je tommy rekao.... uništiti tako novo skupo kućište....: bonker : a prednja maskica sa optikanera i sa ladice se jako jednostavno skida... samo moraš znati gdje treba povuć. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Premium
|
*khm* update! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ovaj znatiželjni stvor mi se cijelo vrijeme motao oko nogu i bacao svoje dlake uokolo, svako malo sam ju morao tjerati, pa mi je dosadilo i dopustio maci da dođe i pronjuška. Izgleda da joj se nije svidio miris laka pa je odjurila natrag kod susjeda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Premium
|
Vidim da i ti imas prijatelja ... ![]() Nice ..keep on.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Premium
|
Odoh u chipoteku kupiti 2 fan grilla (ovi ,,obični'' su mi još i nekako najbolji) ![]() ![]() Namontirao sam plexi natrag na bočnu, a sa ljeve strane se vidi druga bočna. ![]() Sutra kad se ostatak stvari osuši kućište budem isprao vodom od svih onih popratnih ,,mrvica'' i smeća koje se nakupi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
P.S. Izmislio ga je masni s ovog foruma pa njega pitaj ak grješim... |
|
![]() |
![]() |