|
![]() |
#31 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2005
|
Malo kasnije ću postati još fotki sa svime, sada nemam vremena jer bojam sobu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Registered User
|
ATX sam rezao jer ovo napajanje ima odvojen 8 pinski i 4 pinski pa da ih po potrebi uključujem... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Registered User
|
Crvena dva konektora su 12 voltni ATX, jedan konektor se koristi za 4 pinski a oba crvena kada koristim 8 pinski. Tako zbog toga ostao mi je viška jedan 12 voltni vod pa ga budem iskoristio za peltier kada si ga nabavim.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
nelose .
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
e tu se vech vidi vishe razlike ja chu svoje napajanje najvjerojatnije prek vikenda slozhit pa stavim slike (neko je jadno napajanje[od kozna kojeg proizvođača]al ima 500w pa da stavim umjesto 350w sadashnjih) |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
e sad se već vidi, ispričavam se jer po onoj prvoj slici sam mislio da je ono stock.... dovoljno govori o izvedbi, svaka čast |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Enhance ENS0520, duzi od taganovih i ima ih vise, za potpat je to posao i pol.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Registered User
|
Evo još fotki
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Registered User
|
Hvala ljudi, drago mi je a se nekome sviđa.. :-) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
0 dB is my style.
Datum registracije: May 2005
|
Nije loše. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Registered User
|
Da istina stvarno kabeli od Tagan napajanja znaju stvoriti nered, ali su mi odlični zbog toga što su vrlo kvalitetni |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Secret Undercover Agent
Datum registracije: Sep 2004
|
Ima nas dosta kojima se svida ![]() Ali moram napomenut da i ja imam tagana i takoder Shark kuciste i neam problema s kablovima uopce..jednostavno sam visak kablova stavio IZNAD napajanja ili iznad najgornjeg optickog uredaja (nikad ne popunim najgornji slot za opticki). No to da su dugacki i tvrdi (bez perverznih asocijacija molim ![]() ![]() Nego jednu stvar ne vidim kak spada, zemjenio si kompletnu straznju plocicu ili samo lijevu polovicu gdje su konektori? Cini mi se da si negdje spomenuo da si busio rupu za vent pa pretpostavljam da si cijelu plocicu zamjenio. Sve u svemu - great job ![]()
![]() |
#45 |
Registered User
|
Zamijenio sam cijelu pločicu di je unutrašnji vent i konektori. Prvu sam radio od aluminija i ona je puknula. Nakon toga sam napravio čeličnu od bočne stranice od starog Macase kučišta. Tek ta druga je ispala ok. Konektore sam kupio u chipoteci (8kn/kom). Konektori su odlični jer se laqko fiksiraju u kvadratu rupu širine 14mm, ali imaju manu svoje dimenzije pa zbog toga su jedva stali. Hvala na pohvalama..Stiči će još fotki nakon poliranja proizvoda...hehe |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
meni napajanje ok izlgeda..fino fino ![]() |
![]() |
![]() |
|
|