|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Final Fantasy 9, na PSone, prije par godina, cca. 13-14 sati U KOMADU!!! ( piš pauza included ) MGS3, na PS2, prošle godine, prošo cijeli u komadu, 10 sati i par minuta |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Znal sam i ja igrati i do 10-tak sati jedan dan (lan), ali smo u međuvremenu naručili pizzu, pojeli je, popili par (litara) piva... Tak da se more izdržati. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Ja nikad nisam mogao igrat duze od 2 sata,dopizdi i pocnu oci bolit ![]() Al se sjecam na PS1 Resident Evil-a Nemesis-a da sam par puta prosao BEZ ijednog save-a i to u ful kratkom vremenu samo da dobijem zlato i otkljucam sve *nagrade* ![]() ![]()
![]() |
#34 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ja sam najviše bio cca. 8 sati bez prestanka, nakon toga sam se prisilio da idem van... ne znam, nakon 4 - 5 sati se prisilim da se maknem, jer bi moglo bit sranja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
I ja sam mislio da znam dugo igrati!LOL Meni je bilo najduže jednu cijelu noć i na LAN party-u 2/3 dana!
![]() |
#38 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Hm, 5-6 sati mi je normala za igranje. Rekord mi je bio Warcraft 3, 19h. S time da mi je brat isao u ducan i donosio mi hranu. Hehe, puno cole je bilo. Sad ju nažalost više ne smijem pit. Strpala me u bolnicu nedavno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Rekord morrowind 19h,prešao igru u 4dana,al inače i dalje sam igrao po 16-17h,bilo je to zanimljivo vrijeme,sad više nije tak,možda par sati provedem na igre
![]() |
#40 | |
tualatin maniac
|
Citiraj:
lololololol
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#42 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Mah...nisam gad,ali desetci,stotine ljudi umiru svakog trena,a ovaj je došao na net zbog neobične smrti. Gran Turismo 3 za PS2 12h u komadu ![]() Prešao nekih 4 endurance utrka+GT-R challenge za to vrijeme ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
Hm, bio je jedan lan, igrao se UT, nakon 12h u komadu sam samo zaspo za tipkovnicom i digao se 5 sati kasnije sa obrisima tipkovnice na licu, inace max 3-4 sata dnevno i to ako sam vikendom navecer doma, tj. ako ne idem van... |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
redovito 6-7 sati dnevno al ne u komadu, tu su ukljucene pis pauze i odem do kuhinje i donesem di nekej za jest....najduže...za novu godinu na lan-u..od 16 do 9 ujutro sljedeci dan al je ipak bila pauza oko 1 kad smo isli kavu skuvat i nekej prigriznut ![]()
![]() |
#45 |
Registered Abuser
Datum registracije: Jan 2006
|
U 11.mj. dok sam imao flat, svaki vikend u mjesecu od 12h do 0h Call of Duty1 online. Metal Gear Solid 3 na PS2, prošao ga prek vikenda. Oblivion ![]()
![]() |
#46 |
bacc. ing. comp.
Datum registracije: Nov 2003
|
Rome total war mafija vice city tu sam defiitivno izgubio najvise vremena........ |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
nemam kaj napisati
|
Dobro u ovih 10-tak h igranja efektivno sam igrao kojih 6,5 - 7 h. Tak da se može izdržati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
-nVidiot-
|
Ja igram dnevno kad sam doma oko 3h AA i oko 3h GW. Ako imam match na AA onda zna pasti i 6h AA... Od negdje 22:00 do 4-5 AM... Najduže mi je bilo na LAN party-u od 9 ujutro do pola 2 slijedeće jutro. (bile su dvije pauze od pola sata - ručak i večera - Pizza @ Hallo Pizza & Čevap @ Hallo Klopa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
nemam kaj napisati
|
Citiraj:
: cheers2 i bubrezi budu ti odma bolje delali. Vjeruj stvar funkcionira. Jedno dnevno ti ne može preškoditi. Samo ako kroz tjedan ne popiješ nikaj ne moraš kroz vikend to nadoknaditi. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
-nVidiot-
|
Bran mogel bi se ti dofurati u Vz kad bumo opet nekaj organizirali.... Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#56 |
Premium
|
ja ne vjerujem da sam ikad igrao vise od 8 sati, negdje izmedu 6-8 i to je otislo na Baldurs Gate 1&2 i Fallout 1&2 tak da mi definitivno nije zao ni minute. a ako ikad zavrsim kao neki od ovih kaj umiru za monitorom nek to bar bude zbog dostojnog nastavka neke od gore spomenutih igara ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
-nVidiot-
|
Citiraj:
![]() ![]() EDIT: Sad si me Chuby prisjetil kolko sam xxxx sati potrošil na Final Fantasy I - IX... (mislim da ne pretjerujem sa četveroznamenkastim xxxx jer sam za VIII trebal cca 190h) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Premium
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |