|
![]() |
#32 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Sta ces. Kad nas zene ne hvale, moramo se sami ! ![]() ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
meni, ko zelenom u tim vodama, se cini kao da ti nista nece zamijenit komp i vjecno sjedenje za njim nikada. a kak je neko spomenuo, prije ces se ozenit neg sto mislis. ima istine u tome. moram priznat da stvarno ponekad pozelim porazgovarat s nekim ko mi je bliskiji i od roditelja. ali danas je tesko nac takvu osobu. to je problem ![]()
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
eh sa da vam recem ja sam 21. stoljeca kid kako De5tr0yer rece da "stvarno ponekad pozelim porazgovarat s nekim ko mi je bliskiji i od roditelja" opet jedan veliki a-a, nemam ja bas prevelike potrebe da mi je itko nesto pretjerano blizak,sve je na work level, blize mi ne treba po prirodi sam ateist manje vise boli me k*** za sve zivo, uvijek govorim sa mislim, zivim kako mi se svida i jos mi samo jedna jedina stvar u zivotu nedostaje "POSAO" to nakon sa mi vojska zavrsi moram naci; Kupit auto " ![]() ![]() ![]() ![]() naravno da ne mislim bas vjecno sjedit za kompom kad se zaposlim ide i dugo zeljeni hobi (komp ne racunam kao hobi to je zivot ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Isto ispadam ludak zato jer volim prckat po kompu i po muziki, kad pocnem s frendom pricat o kompu (vjerovatno jedini frend koji nekaj zna o kompovima), pocnu okretat ocima i tak... Jos kad mi pocnu pricat o nogometu, non stop... I onda nikom nis. Ili kao ja cu izgubit oci jer stalno buljim u monitor, a monitor flat na 85Hz dok oni bulje s pol metra cijeli dan u TV star jedno ili dva desetljeca... Naravno, kad treba nekaj doc popravit na kompu, furat muziku za tulum, przit nekaj onda sam super fajn... Eto, znam da nema previse veze s temom u naslovu, ali ja sam jos premlad... ![]()
![]() |
![]() |
#36 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Najbolji su mi ovi jaki na riječima. Priča ide ovako: Nađu si neku curicu, ono za izač van i pokazat se kakvog imam komada (nije bitno kaj se na slažu, ali je komad). Pa prvi put u krevet (da im ne popucaju žuljevi na rukama od višestrukih dnevnih fizikalija). Naravno piknu par puta k'o zeček i u transu zaborave izvadit. ![]() I kad ono od prve curica ostane trudna. Kud če šta če nego u crkvu dok selo ne sazna. :clap: I onda omaju ovo : giljotin : axeman :
![]() |
#37 | |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Kao sto si rekao ti si kiddi znaci nemas pojma o cemu pricas. E sad ja cu ti PROBATI pojasniti neke stvari u zivotu. Jer nebuloze sta ce ti zena / djeca jednostavno nemogu gledati... Prvo covjek SVAKI covjek tezi tome da si napravi dom da ima svoju zenu sa kojom ce se razumjeti koju ce voljeti i postovati i da prenese svojne nasljedstvo na nekoga. Jer badava tebi auto pare ma sve na svijetu kada ti na kraju nemas nista od toga, sada se ti pitas pa kako nemas pa ljepo. Ti kada ostaris i nedaj Boze padnes u krevet od bolesti pa tko ce tebe obici tko ce ti pomoci u zivotu jer remember ti nezelis se zeniti a kamoli imati djecu... cccc Mozes ti biti djete 35 stoljeca ali pisati ovakve nebuloze nemozes ako razmisljas imalo zdravo razumski. Moj cilj u zivotu je zavrsiti ovaj faks, naci posao, ako budem sa ovom curom sa kojom sam do sada ona vjencati ju i imati djecu kojoj cu pruziti sve sto bude u mojoj moci. Jer nakon SVEGA jedino sto ostaje poslje tebe su djeca nista drugo... Btw sto se tice kompa i cure ja sam joj rekao GLE bolje da sam tu nego da sam u bircu. Ona je rekla istina ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#39 | |
herr Flick
|
Citiraj:
Ako ne nauci vjerojatno ce se tuc po glavi za 20-tak godina (mozda i prije) u stilu "gdje i na sto sam stukao zivot". Ne zelim mu to ali svako sam izabire. Sam zivis, sam i krepas - malo ruzno receno ali istinito : hello2 :
![]() |
![]() |
#40 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
To sad veli. Bolje ti je da se sad kad si mlađi izdivljaš, a ne da te ulovi kad uđeš u brak... Žena treba dobiti dojam da je ona ta koja te je natjerala i dresirala da više vremena provodiš doma (pa makar visio na kompu) nego da se ti danas-sutra moraš njoj opravdavati zbog toga ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Mislim da se i nakon braka moze "divljati", naravno treba misliti na obitelj jer ako ti se nesto dogodi... A pod "divljanje" se moze smatrati LAN party, paintball... i tu bi zena trebala imati razumjevanja, ipak se za nas muske kaze da smo vjecna djeca ![]()
![]() |
#42 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
ja ću se oženit za svoj komp ako me bude htio nakon tolko vremena ![]() ![]()
![]() |
#43 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
...
Citiraj:
ma ziher sam da bu ga neka prije il poslje spustila na zemlju... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
Kompromisi i bar par stvari zajedničkih - tu počinje a kako završava..... ![]() Šalim se - ali na braku treba raditi više nego na ispravljanju bugova u windowzima a svi znamo koliko je to posla ![]() Imam 37 godina i najponosniji i najsretniji sam bio dva dana u životu - 31.07.2000. i 18.09.2003. - tada su se rodile moje princeze. Je več me sad žderu skupa sa Mrs. ali vrijedilo je - zapravo to je jedino kaj vrijedi u mom životu. Kompova za sada tri - moj, od starije khcerke i ženim lap. Mlađa je tu negdje i vidim nabavku još jednog kompa u skoroj budučnosti. Da još velim tri televizora, dva videorekordera-a i dva dvd-a ne računajuči kompove - nekad se čak i uspijemo svi dogovoriti ali svima je jasno da fale još dva videorekordera i dva dvd-a te jedan televizor : lol2 : : lol2 : : lol2 : : lol2 :
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
e ovo s televizorima.......jedan kod brata.......jedan kod staraca......jedan kod bake al taj je sony velika mrcina......a kod mene stoji tv kartica na ormaru u kutiji jer ja nekim čudom ni ne gledam televizor
![]() |
#46 | |
Pink Floyd fan
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#47 | |
herr Flick
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#48 |
Administrator
|
Recept za uspješan život zajedno: Dva kompa pod obavezno. Zatvoriš jedno oko kad ona kupuje "ono što svjetluca i miriše". Ona isto tako kad ti kupuješ "ono što se vrti i svijetli". Pomažeš u kućanskim poslovima - ipak si moderan i prosvijetljen muškarac. Ona tebi kad treba čistit prašinu u kompu. Na sve moguće načine je zainteresiraš za računala, nakon par lekcija "ovo je matična, ovo je proc" pohvališ je da nisi vidio takav talent već godinama. Sudjeluješ u izboru zavjesa i podilaziš joj s rečenicom "vau, kako dobar ukus imaš". Kod kupovine nove periferije OBAVEZNO tražiš njezino mišljenje o tome kako se boja i oblik novog miša/tipkovnice/monitora uklapa u ostatak stana. Kupiš DVB-T karticu, iznenadiš je i snimiš joj omiljenu sapunicu kad je ona ne može gledati – odmah 100 bodova na račun, a vjerojatno i dobar seks tu noć. Sigurno postoji igra koja je zanima, kad je otkriješ nabaviš sve moguće nastavke, ekspanzije, dodatke – ako treba i original. Kada mijenjaš proc, grafu ili nešto od tih stvari „koje se ne vide“ – šutiš ko zaliven. Uz ovih par jednostavnih pravila potrebno je još samo izbjegavati one dane u mjesecu za kupovinu novih dijelova, priču o kompu i sl. jer onda sve pada u vodu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#50 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
weee tor, nije loshe. a i to je provjereno najbolji recept za ugodan zhivot sa dragom. malo podilazhenja tu, malo tamo, malo pokazivanja, pa je malo pohvaliti, malo pomochi...i neche nikada biti problema.
![]() |
#54 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#56 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
onda imas ruku ko žak jebeni hudek. ![]() ma ja i moja draga se savrseno razumijemo,ona nije normalna,ja nisam normalan i cist nam je super.zajedno smo godinu dana makar je meni almost 18 a njoj 17. al mala zna igrat cod jebacki ![]() dosla kod mene ja se iso otusirat poslije tekme,vidim ona pici cod ![]()
![]() |
#57 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ja sam malčice premlad da bi pričao o nekim promjenama, frendovi mi su uglavnom ne kuže toliko u kompove, iako u razredu imam jednog frika koji je lud sa svime za 3d modeliranje (kakva čuda taj radi :O) cure i kompjutere odvajam, jednostavno, ne vidim trenutačno smisla da ja se igram a ona vrti po kući... ima i boljih načina za potrošit vrijeme ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Ne planiram brak barem još neko vrijeme tak da sam za sad sam svoj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
evo ja već skoro pola godine živim s curom, i ono što je Tor napisao je prilično točno.. mene jedino smeta što navečer kad bi ja igrao cod2 online, onda bi da se tad družimo skupa, jer radi cijeli dan. inače je lijepo, moraš podilazit, nekad prešutit.. sakrit da si kupio nešto za komp... a i mitzek Jr je dobro napisao.. uglavnom ti viče da nisi normalan - pogotovo zbog teamspeak-a... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|