|
![]() |
#31 | |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
prenosim neke od tvojih izjava sa threada o 9700pro... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
PC Ekspert šerif
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Odi se prvo malo hardverski obrazovat pa onda mozemo pricat. Cheers |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
..
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
1. Da, nisu stručni , bez uvrede , ali amateri nikad nemogu napraviti profesionalni rad. 2. Neka Ozren malo bolje pogleda , izgleda da mu je kvantiteta članaka važnija od kvalitete. (Na svakom drugom članku "..ovo je stoti , "...ovo je 59." "...ovo je n-ti". 3.Nemam niš za reč 4.Da , to on može za 15min ![]() 5.To je tvoje pravo 6. Totalno mi je svejedno ,bio bi zadovoljan i s jednom i s drugom 7.Ergonomija u člancima je u Q , pročitaš stranu i onda se ili vračaj na vrh pa klikaj ili izaberi iz izbornika što je na članku od 30str. fakat zamorno (zato ga niti ne čitam. ugledajte se na digit-life , članak na jednoj strani). Bilo bivrlo zahvalno uvesti "Next Page" na dnu..mislim ako imate vremena jer ste ipak volonterski sajt (da mi je znat zašto se onda baneri tolki i reklame vrte, sigurno vam ništa ne plaćaju.. :confused: )
Zenfone 9 | Zephyrus M16 | HP Chromebook X2 | Tesla Model Y LR Zadnje izmijenjeno od: CatKiller. 31.01.2003. u 22:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
PC Ekspert šerif
|
1. Tomshardware je pokrenuo stomatolog, a i dalje je glavni tamo...toliko o tome. Pricekaj par godina pa mozda bude citao nesto i iz pera strucnjaka, odnosno mene. :burn: I jos jedna stvar, sto ti smatras pod strucno? Ako je ono sto ja mislim skoro nitko ne bi citao takve clanke osim zagrizenih fanatika prema kojima smo svi mi male bebe. 2. Hmm, sad smo vec na kvaliteti clanaka... Vec jako dugo imam osjecaj da vecina ljudi sa foruma uopce ne cita nase clanke, a ovdje (forum) dolaze radi razmjenjivanja misljenja sa ljudima koje zanimaju slicne stvari. Eto ideje za sljedecu anketu. Ozrenu je jako vazna kvaliteta clanaka, ovaj kvantitativni hype ga je primio odkad se site malo "pokrenuo". Odi na http://www.pcekspert.com/stats i vidjet ces na sta mislim. 3. Nada 4. Ja ne mogu. Ajd nek mi neko baci nekakav inspirativni gif grafa da vidim na sta mislite. Ionako ste gotovi za 15 min s tim... ![]() 5, 6... 7. Clanak na jednoj strani mi je bljak, predugo se ucitava, a i ljepse mi je kad je na vise stranica. Svako ima svoj ukus, nas je ovakav, trpite. ![]() Ovaj issue sa napred nazad strelicama je primjecen, i nama ide na zivce i slicno. Problem je u tome sto su nasi web programeri i dizajneri u Irskoj (Pajo i SBP) i tamo rade, a PCeks im je sideproject za koji nemaju puno vremena. Banneri, po ne znam koji put, ne dobijamo lovu za njih. Sa svima imamo banner exchange i to je to. Daj jednom shvatite da mi nemamo bas materijalne koristi od PCEksa. Tu i tam nesto hardvera sta mozemo zadrzat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Feldwebel
|
Stvarno se vi lijepo razgovarate. A da se nađete na pivici i o istoj temi fino tamo razglabate? Brže bi se dogovorili, popili bi pivu i možda bi se ugovorila kakva suradnja. Ovako stvarno nema smisla. Koji je to put da Beren i msvrtan vode mali privatni rat? Da su članci savršeni - nisu Da mogu biti bolji - mogu Da su tablice loše - jesu Da se u zadnje vrijeme pokvarila kvaliteta - je Da ih ne moram čitati ako mi ne pašu - ne moram Samo postoji jedna činjenica. Nigdje ne mogu pročitati stručan, dobar i objektivan članak. Eventualno samo dvije od te tri stvari. Zato se ne žalim na ove. Makar su malo objektivniji od svih ostalih. Da ih pročitam ne trebam svoju guzicu niti milimetra pomaknuti. Oni su jednostavno tu. Netko to treba napisati a ja mogu samo lajati kako mi se ne sviđaju fontovi. ![]()
![]() |
#38 |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
Ja samo želim reći da da kada sam bio kritizirao kvalitetu nekih članaka odmah sam bio popljuvan i rečeno mi je da nemam pojma o ničemu. A opet ponavljam da nisam kritizirao sve članke, mislim da ima izvrsnih članaka a navodim recenziju matroxove parhelie. Taj članak je fenomenalan. Dakle samo sam iznosio svoje mišljenje o nekim člancima i to možda više s neke novinarske strane kaj je možda bila moja greška al jebiga novinarstvo mi je struka. Ali sad se pokazalo da ima malo više ljudi koji misle da članci ne valjaju. Prema tome nije istina da ja tu nekog bez veze kritiziram. Cijenim svaki rad i trud ali isto tako mislim da i neka razina pisanja i prezentiranja na pce-u mora postojati jer će upravo zato biti daleko bolji od ostalih. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
Tebi je možda novinarstvo struka ali njima nije i ne treba se to od njih očekivati. Rade kako znaju a ako ti imaš kakav pametan prijedlog ukljući se u akciju navale na pivu. BTW Drži se ti novinarstva. Hardware ti stvarno ne ide. Pamtim još danas neke tvoje bisere. Sorry, ali morao sam.
![]() |
![]() |
#40 | |
PC Ekspert šerif
|
Citiraj:
Zasto malo vise ne komentirate clanke na forumu, feedback je stvarno pozeljan?? |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Feldwebel
|
Izbjegavam komentirati članke jer poštujem vaš rad. Znam da ste nešto uložili u to. Ne očekujem previše pa mi kritiziranje ne pada na pamet. Samo nekoliko osvrta, kada već pitaš. AOPEN AK77-333 Krivo mi je da je napisano da ploča ima problema sa dizanjem. Istina je da je ploča malo bila neispravna. Malo su kondenzatori bili u banani. To je riješilo i sve ostale probleme koji su mogli biti na njoj a vjerujem i brzinu. Velika je greška da ne otkrijete hardverski kvar i idete zbog toga upgrejdati BIOS. WINFAST BIOCAM Greška je što je članak objavljen. Niti je hardver vrijedan testiranja niti je dobro napisan. Zbrka oko nForce2 sa 2 testa nije bila potrebna kao i sa onim vražjim procesorom. Test je ipak malo nespretno napisan. Zaključak je dobar ali niti nakon nekoliko čitanja nisam skužio što je pjesnik htio reči. Bogu hvala da sam je imao ispred sebe pa su mi stvari puno jasnije. Glavno da ste napisali da je mrak. Samo se to moglo napisati i u jednom redu i bez slika ali tada to ne bi bio članak. Testovi miševa su BLJAK. Takva mi ocjena jedina pada na pamet. U nekoliko sam vam puta rekao kako da se to napravi jer mi je miš jedan od 3 najvažnija uređaja tako da mi to područje nije strano. S druge strane su Sitnice koje život znaće za svaku pohvalu. Napokon je Goran bio koristan ![]() Ono kompletno računalo (iz Info-game valjda) je priča za sebe. Kaj ste to išli ovdje prodavati? Takve testove prepustite Večernjaku i VIDI-u. To je tema za njih. Samo se nadam da ste dobili za to kakve novčeke. Našlo bi se tu još nečega. Ovi su oni noviji. Stvarno mi se ne da sada pretraživati članke. U svakom članku ima nekih bljak stvari ali to su sitnice pa ih nije vrijedno spominjati. Ocjene znanja, novinarstva i slične kenjaže ne želim davati jer vam nisam dao ispit da ga napišete. Sami ste uzeli nešto raditi a ja nisam očekivao ništa. Neka se ljute koliko hoće ali mislim da su kritičari oni koji se ne slažu sa rezultatima. Ne slažem se niti ja sa svime jer sam vidio drugačije ali zato ne pljujem po tome.
![]() |
#42 |
PC Ekspert šerif
|
AK77-333 sam recenzirao ja, meni se ploca ponasala kako sam i napisao i defintivno nije bio problem oko shebanih kondenzatora. Zanimljivo je to da je kolegi Matanovicu ploca fercerala samo tako i nije imao nikakvih problema. Bit ce da je bilo do mojeg napajanja, odnosno mojeg i jos jednog sa strane. Ali opet sve su druge ploce radile kako treba tako da u ovom slucaju vidim samo plocu sa nedostatcima. Slazem se s tobom da je WinFast BioCam greska, ali nisam ja tu da odlucujem sta ide gore sta ne. S druge strane Frane u Splitu muku muci oko hardvera za testiranje posto ga nitko ne sljivi pol posto...jebiga. Zbrka sa nforceom i vrazjim procesorom?? Moze malo pojasnjenje?? Test miseva, moj, ti je bljak. Ne sjecam se da sam procitao taj tvoj famozni savjet oko testiranja miseva, ali rado bih ga cuo. E da, zasto je test bljak?? Komplentno racunalo iz Info-game, za to nisam cuo. A ni za novce. ![]() Daj ti meni pukni link jer jedinu konfu koju smo mi recenzirali je ona iz HGspota, a i nju smo rascerupali posto nam se nije svidjela ploca. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Feldwebel
|
Nije tvojem napajanju ništa. I kod mene je radila probleme. Slijedeći vaša uputstva, promijenio sam napajanje i slične papazijanije. Jednostavno je radila kada sam isključio CD. Kakon teških kemija sam skušio da su kondenzatori krivi. Malo sam popravio i sada ne radi apsolutno nikakve probleme. Čak sam išao i opterečivati stvar da vidim da sam u pravu. I bio sam. Sram te bilo. ![]() Pa da, zbrka. Ne bi ti znao drugačije reći. Zašto je bilo potrebno 2 testa iste stvari? Malo je promijenjen sadržaj i struktura testa. I prvi put sam skužio što me zanimalo. Jučer sam Ozrenu napisao kako bi se trebao provesti test. Osnova je da se uzme nekoliko RAZLIČITIH miševa od RAZLIČITIH proivođača i s njima se ozbiljno radi. Pod ozbiljno bi uključio i Solitaire jer jako dobro pokazuje koji je miš bolji. Smiješno ali istinito. Kupujem ga jedino poslije testa od 1 dan u strašnim uvjetima. Onaj test samo pokazuje da su skupi Logitech miševi dobri. Pa za to mi i ne treba test. To znam i sam a kvalitetu mi pokazuje cijena. Gdje su tu jeftini modeli, kugličari, wireless i sl.? Gdje je ergonomija isprobana na različitostima? Kada sam tako počeo još ću i sam napisati moja saznanja o miševima. Samo bi volio da to neko napravi "neutralan". Na stolu imam 4 miša i još jednog kao favorite. Test bi pokazao, za mnoge, nevjerojatne rezultate. Jozha (valjda tako da se prigorac ne naljuti) je testirao neku kantu iz Info-game i to je na člancima. Nije me briga je li rasčerupano. Rekao sam što mislim o takvim testovima. Valjda je on pokupio pare. ![]() Čuj. Ja vas nisam nikada napao. Samo ukazujem na greške koje nisam prije rekao. OK. Tko radi taj i griješi. Ne dajem vam zato ocjene iz testa i novinarstva. Ne želim ti više davati nikakva objašnjenja. Pitaj one koji grizu. Kada mi vaši članci ne budu po volji, ja jednostavno neću čitati.
![]() |
#44 |
PC Ekspert šerif
|
Onaj drugi test je bio dodatak prvom, bio je 2400+ na 133 FSB i kao dodatak 2700+ na 166 FSB. I meni ga je bilo malo glupo pisat, ali kad sam ga vec bio oteo HGspotu na par dana... Najvise mi je zao to sto smo bili prvi u HR sa testom T-bred "b" jezgre, a cak ni HGspot nije stavio link na nas test. Blah...imas free marketing, ali ne...mi cemo radije placat BUG-u za oglas na papiru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
..
|
Citiraj:
a Beren dobro znas od cega hgspot zivi...od sveznalica koje citaju bug i sl casopise i tamo procitaju ime hgspot. ti mislis da pce njima dofurava ikakav promet? mozda dve maticne i jedan mis ali to je to..mi ovdje cemo kupovati od njih citali vase reviewe ili ne...ili od ve-mila ili kinga ili koga god... iostalom bio sam u hgspotu dvaputa ove godine i ob puta su bile takve guzvetine ko da se dijeli besplatan hardware...a to su im dofurali oglasi u vecernjem,oglasniku,casopisima i sl... zao je i meni kaj je tako ali tako je cesto i vani...zato na e-zinima o hardwareima sudjeluju on-line ducani koji preko njih zive....ovi poklone komad hardwarea a ovi napisu da su dobili od tog i tog.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
![]() Za ovo bi se trebao sam sebi smijati na šta ja trošim 7 i pol minuta. Eto i sada imam gotovu "šprancu" i slijedeći graf i omjer je gotov za onoliko koliko mi treba da upišem nove brojke u tablicu u kojoj za 2 sekunde dodam ili oduzmem rubriku, ... toliko o ne imanju vremena, ne želim da se netko ne uvrijedi ali ovdje nije riječ niti o ne znanju već o čistom nemaru, zalaganje nedovoljan (1). Je ovo kičasto, puno boja, ... ali odma se vide tri najbolja, omjeri, graf je čitljiv, brojke vidljive i bez potrebe za dešifriranjem. 1) Vidi se da Xabre tehnologija ima neku budućnost jer skoro nema nikakav pad što se tiče AA bez obzira ne rezu (aj tko je to vidio iz onog "ušljivog" grafa?) 2) Odma se vidi da je G3Ti200 : G2MX400 5 i pol puta bolji, šta tome se nitko nije nadao niti je vidio iz one nakupine projki i crtica ... 3) ... da mogao sam i bolje i lijepše ali ovo je samo El Bahati u akciji da demonstrira zašto profesori djele komade u školi kada se kaže da se nije imalo vremena. ![]()
![]() |
#47 |
PC Ekspert šerif
|
Ma lijep ti je graf, ali u cemu si ga radio?? Usto, za ovo je potrebno vise od nekakvog normalnog korisnika. Ispalo je da se bahatis do jaja. Al dobro, to si i sam rekao... |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Premium
|
Nisam uvjek bahat
Citiraj:
Da se razumijem ja ovdje (na Forumu) nikog ne smatram glupim (dobro pojavi se tu i tamo koji izuzetak), samo držim da ima ljudi koji znaju i ne znaju, pa Bože moj nitko se nije naučen rodio. Bahatim se onima koji misle da sve znaju, a dosta šepaju i normalno razgovaram (tipkam) s onima koji znaju hodaju, a ponizan sam pred onima koji trće. ![]()
![]() |
![]() |
#49 | |
Caught Somewhere In Time
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Feldwebel
|
Kada već tražiš... Smao za ono što sam znao točno gdje je. Ima toga ko kenje. Slobodno ukljući ono o 128 MB RAM-a na grafičkoj. Citiraj:
![]() |
![]() |
#51 |
Premium
|
Nvidia
Kupi si ti lijepo GeForce tricu!Igr ce ti bit puno brze.Slazem se sa svima da ovisi o procu, jer sam to isao uspoređivat.kloni se ATI -a, iako mu nije losa ona radeonka 9000 pro. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ja sam na Duronu 800 imao i NVidiu i ATI. ATI je na takvom/slabijem stroju/ puno zahvalniji-govorim o igrama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Caught Somewhere In Time
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Feldwebel
|
Kada ja nekome nešto preporučim onda sam 100% siguran da je to tako. I moje je mišljenje subjektivno ali temeljeno na iskustvu.
![]() |
#55 | |
Caught Somewhere In Time
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Feldwebel
|
Da čitam skoro sve napisano na ovom forumu ali ne da bi tebe zajebavao nego da ti nekog ne bi zajebo. Malo prije nisi bio 100% siguran a sada jesi? Nemoj ti nikome davati nikakve savjete. Znanje ti je oskudno i s time se moraš pomiriti. Ne trebaš čitati moje mišljenje. Imaš masu ljudi koji ti isto to pišu. Sada se zapitaj jesi li ti pametniji od 10 ljudi.Rekao sam ti da je ono samo mali dio tvojih bisera. Ima toga po forumu podosta. Tebe sam zapamtio jer stalno valjaš. Mogu pretpostaviti da znaš neke stvari više od mene ali se onda drži toga. Znaš li programirati, piši na tom podforumu. Tamo ja ne zalazim jer nemam pojma o čemu raspravljaju. Nema ti smisla neke stvari dodatno objašnjavati. Iz tvojih se postova vidi da nećeš nikada ništa naučiti.
![]() |
#57 |
..
|
ljudi vase svadje nazalost nemaju nikakvog smisla....jedan tvrdi da je bolji amd drugi da je bolji intel...jedan tvrdi nvidia rules drugi tvrdi ati rules i ko je u pravu??niti jedan niti drugi....jer amd ima boljih proceva od intela isto kao sto i intel ima boljih proceva od amd-a...isto vrijedi za nvidia vs ati....i onaj koji tvrdi da zna tko je najbolji je takva budaletina da bolje ode doma i zavuce se u neki tamni kutak...ako je meni bolji amd to ne znaci da je svima amd bolji...i ja necu tvrditi da je amd najbolji..dva dana je intel bolji pa amd izbaci bolji proc...pa onda nakon dva tjedna intel baci bolji proc...pa onda dva mjeseca pa je opet amd...i ono sto jedan danas kaze sutra vise ne vrijedi posto se trziste tako brzo mijenja da sve sto smo danas znali sutra neznaci nista ajmo radje konstruktivno nego ovako.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Feldwebel
|
Ne razglabamo mi ovdje o AMD-u i Intelu. Tu se radi o dva konkretna modela jedne firme monitora. Koliko rasprava ima smisla govori i sama njihova cijena. Jedan je od drugog jeftiniji. Ja kažem da je skuplji model bolji a on da je jeftiniji model bolji jer se ne treba dodatno namještati i slika mu se ljepše vidi. Onda bi mu moja Belinea 103015 savršena jer na njoj nije niti bilo moguće nešto namještati. Ako odem dalje, bilo bi dobro da kupi HT konfiguraciju jer je sve već "namješteno" i "radi" kada je izvadiš iz kutije. SVAŠTA. To je samo dio. Stvarno više nisam mogao šutiti i trpiti te grozote koje pinsla servira. Ima svatko od nas svojih bisera i uvjerenja. Pinsla je takav u cjelini. Ništa njega ne smeta što mu svi kažu da govori gluposti. I svaki mu je post takav. Dobro, dobro. Što to konkretno treba razglabati?
![]() |
#60 |
Feldwebel
|
Nitko mi nije na ignore i vjerujem da neće biti. Pinsla je doduše najbliži. VASO nije bio na ignore pa ti vidi. ![]() Glupo mi se s Zmajčekom svađati kada bi morao istresti hrpu gluposti u koje niti sam ne vjerujem da bi svađa kulminirala.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|