|
![]() |
#32 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
I ja popušio foru. Kaj onda nek reći sretno i uživaj u vožnji i želim ti puno djece. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Hmmm... TB ovaj auto mi opce ne lici na tebe, kad bi morao slozit psiho profil gledajuci sto vozis pomislio bih da imas bar preko 50 i 4 djece, da ti auti nisu vazni vec ono cisto zbog potrebe i kao toyota je najpouzdaniji auto i te penzionerske fore. Nekak, rano si poceo s tim dizelima karavanima, za mene nije cudno sto sam presao sa BMW-a na Senica ipak 36 kuka je na grbaci a tu je i voljena zenica i djete. Sry, ali "ljubav prema autima u toyoti" to meni zvuci ko oksimoron, bar je toyota poznata ko i svi japanci po konfekciji iako u zadnje vrijeme se trude sa nekakvim personalitijem npr. toyota ajgo. P.S. Daj pitaj tatu kako se planira obitelj da nemoras grist nokte svaki mjesec. Hoce li tvoja cura pomislit da je ova toyota neki znak za prosidbu? P.P.S. I nemoj ovo shvatit kao provokaciji ili pljuvanje, ali ipak nekak mi prebrzo staris . Zadnje izmijenjeno od: AC Thunder. 11.03.2006. u 21:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
Dizel karavani rulaju. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
pun si love ![]()
![]() |
#37 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Premium
|
Citiraj:
Prerano starim?Ne slazem se,ali je cinjenica da sam malo ozbiljniji od gotovo svih vrsnjaka,pa i starijih,drustvo mi je pretezito starije i mnogi od njih spavaju tokom tjedna do 2 popodne,a ja iz navike ne mogu vise od 7.30,ne treba mi ni budilica... Jebiga cuj,ciji si-takav si...Mene su samo malo ranije naucili "zivotu" i "pameti",ne zalim za time,dapace...ponosim se...Jer sam kao "pubic" bio huligan i dobro sam se "istreso" u tim godinama ![]() ![]() @Someone je nabacio komentar "pun si love",nisam,samo firma dobro radi... Inace,imam mali update ![]()
![]() |
![]() |
#40 | |
GTO²
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
ak imas para ... DLS ak nemas previse para ... JBL ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Samo ga nemoj prodavat za mjesec dana ![]()
![]() |
#44 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
A ja mislio da stvaro dobio sina ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Sad si mi dao ideju da potražim svoju staru temu i izvjestim o autu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
I tebi je to puno? Ja sam vise napravio od 3 mjeseca do sada, a uopče se ne vozin tak puno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Premium
|
Kvarovi??Šta je to?!Još nije bio ni na prvom servisu...ma auto je metak,do ZG-a 220kmh drži cijeli put,ima puno snage uzbrdice i vjetar mu ne rade probleme,nizbrdo kazaljka pokaže 230kmh i tu staje,ali kad se pusti gas i ponovno doda osjeti se popriličan boost i brzo se vraća na 230kmh,imam osjećaj da može još da nije blokiran...potrošnja max 8 litara po već spomenutoj vožnji do ZG-a,inače zna max na 8.5l,najčešče je na 7-8l... fantastična mašina,prije par dana sam išao s bratovim novim Saab-om 9-3 vector 150ks u italiju,toyotina je mašina PUNO mirnija,u vožnji nema šanse da pomislis da je dizelaš,poprilično okretnija (moment),odmah ubrzava,dok saaba moraš natjerat na okretaje da potegne,kao kod TDI-a,u 5. brzini ide 210kmh,neznam sta da kazem vise...ako jos nekog nesto zanima pitaj
![]() |
#51 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
![]() |
#52 | |
Premium
|
Citiraj:
A za Saab-a ti mogu samo jedno reći,platili smo ga 36000 eura,auto ne vrijedi ni 25k,osim alfine mašine jtd,oboliš od klaustrofobije,iznutra izgleda kao jeftini opel,mrtvo...a nije mu ni ukupan izgled nešto posebno,da nema ta xenon svijetla taj nos,bio bi tipičan prosječni Opel,što kad pogledaš guzicu auta i pomisliš...ali boli me,budala je kupovao auto preko interneta (preko slika),svidio mu se i naručio,idiot...
![]() |
![]() |
#53 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Ma znam ja da je Toyota pouzdana... No čuo sam svega, čisto pitam informativno. Što se tiče Saaba... Kupiti bez sjesti u njega... Loše!!! Još i dizel... TB jedino smije biti u tom autu... .-)
![]() |
#54 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
"Corsa 1.2 20 000km grubi rad mjenjača, teško ubacuje u prvu" ovo nije nista cudno, Corsi zapinje mjenjac i dok je u salonu... katastrofa od mjenjaca....
![]() |
#55 |
Premium
|
![]() |
#56 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Imam Toyotu Yaris, 7g., 88.000km. Jedini 'kvar' koji sam imao na njoj je bila crknuta žaruljica na komandnoj ploči koja je označavala upaljena svjetla. Doduše, moj Yaris je origigi japonez. Iz**bo sam se dok sam uopće našao kapacitet akumulatora (**bi ga, profesionalna deformacija ![]() Znam da će moj slijedeći auto biti Toyota.
![]() |
#59 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() EDIT: Nove sljike,stavih znak toyote na felge http://www.imagesforme.com/images/9968DSC03752.JPG http://www.imagesforme.com/images/881DSC03753.JPG http://www.imagesforme.com/images/7325DSC03755.JPG http://www.imagesforme.com/images/904DSC03756.JPG
![]() Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 22.12.2006. u 21:39. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|