|
![]() |
#31 | |
matroxfanatic
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Kako da vam kazem, ne vjerujem napajanju koje kosta manje od 400-500kn za 300-350W i moze se drzati jednom rukom. Druga je stvar sto ljudi nisu spremni dati toliko novaca za nesto tako "beznacajno".
![]() |
![]() |
#32 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
nekuzim ljude, kazu da je to nacin da sutedis pare.... ja nemam para pa opet ne radim OC proca....zasto?zato sto nema skoro nikakve koristi.gledajmo prakticno - dignem proc s za 100 mhz recimo i dobijem u 3Dmarku 100 bodova vise ako imam srece.vise dobijem ako dizem i brzinu memorije a ne samo proca ali sad pricamo o procu.... nema koristi a bezveze opterecujes komponente.bolje je stisnuti zube i skuplati za novi proc.koji ako nije duplo brzi bolje nemoj ni kupovati... prije sam i ja mislio drugacije...sad sam stavio stvari na papir i promijenio misljenje..... sto se tice napajanja - komp mi se brije s JNC napajanjem 300 (i 400)W nije htio bootati ako bi ga clockinio malo jace.s MS sada radi na koju got brzinu ga stavim (ako je normalna ![]() dakle MS nije isto smece ko JNC.nije ni ko enermax ali nije i low-end totalka |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
matroxfanatic
Datum registracije: Nov 2001
|
OCanje Athlona 1.2 bio mi je pokazatelj koliko jos ima rezerve u napajanju. Sto se tice stabilnosti napona, JNC je bio solidno stabilan, neznatno losiji od Enermaxa. Ali...
![]() |
#34 | |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
Citiraj:
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
I feel devilish today ...
Datum registracije: Oct 2001
|
Mislim da sam negdje procitao da p4 procesori podnose do 5% varijacije u naponu jezgre. Nakon toga.... trazi racun za garanciju :-)
Athlon 64 X2 4400+; Gigabyte GA-M57SLI-S4 nForce 570 SLI MBO; 2x1 GB DDR800 AData; Gigabyte 8600GTS Silent; Antec P180; Tagan 380W SuperSilent; 3x120mm FAN; 3x320 GB Seagate 7200.10; Samsung 226BW 22" LCD |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|