![]() |
MS Industrial napajanja
Ima li netko saznanja o kvaliteti istih. Koštaju smiješno malo, karakteristike bar na papiru ko zmaj (dva venta, temp. regulacijam,anti EMi).
|
Re: MS Industrial napajanja
Citiraj:
|
Dali je to mišljenje bazirano na iskustvu (imao si dotično napajanje) ili je isisano iz prsta?
|
Imao. Doduše ne dugo ali imao.
|
Re: MS Industrial napajanja
Citiraj:
sljaka ko zvijer, posto mi je napajanje prije bilo u kurcu (ali to nije bilo znanstveno dokazano :D) kad sam stavio ovo ubacio sam u komp sav hardweraj koji sam nasao pod krevetom, OCao sve do maximuma, prikljucio 6 coolera....sve radi, voltaze ostale na normalnim razinama rak po obicaju sere :D |
Re: Re: MS Industrial napajanja
Citiraj:
|
Re: Re: MS Industrial napajanja
Citiraj:
onda bi mogli msvrtanu predloziti taj model jel ona neda lovu za ENERMAX:beer: |
Re: Re: Re: MS Industrial napajanja
Citiraj:
ali oklada da ce dva takva trajati duze nego jedan enermax i jos ce jeftinije izaci :) |
Re: Re: Re: Re: MS Industrial napajanja
Citiraj:
Mogu ta dva trajat duze od jednog enermaxa ali pitanje je i sta ce sve za sobom povuc kad prvi crkne!!!!!!:( :rambo: |
Re: Re: Re: Re: Re: MS Industrial napajanja
Citiraj:
oslabilo je ali nije nista povuklo za sobom.... problem se pojavi kod ljudi koji vide da im napjanje sve slabije i/ili da nesto kod njega nevalja ali previse cekaju na promijenu |
Citiraj:
zvučnu,ATI Radeon 8500,HDD IBM 60GB koji je riknuo kad i napajanje i ploču ASUS TUSL2-C kojoj su riknuli kondenzatori. |
Citiraj:
ja bi se prije pitao kakvu to sumljivu robu prodaje tvoj frend? vidjao sam i enermaxe koji su krepavali uostalom |
hvala sto je netko mislio na mene ali ja vec imam logic 400w koje mi je preslabo..zato hocu neko jako napajanje..
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Da pa i enermax moze crknut nije ni on neunistiv!!!:D Ako moze i mecka da crkne moze i enermax!!!! Joj ako bude para kupit cu si ja TT Pure power 420W i xaser 3 kuciste ,ali samo ako bude paraaaaaa!!!!!:D |
Citiraj:
|
Kad smo već kod napajanja šta mislite o Codegen 300W napajanju.
|
[QUOTE]Originally posted by MadBoY
Kad smo već kod napajanja šta mislite o Codegen 300W napajanju. [/QUOTE Ako su im napajanja kvalitetna kao i kucista onda bi ih preporucio! Ali ipak nisam bio nikad u mogucnosti da i isprobam napajanja nadam se da ocu:argue: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
daj neseri....i ono JNC i ovo MS koje sad imam davali su od pocetka do kraja jednaki napon na svim voltazama (setanje za 0.01 plus/minus) sto se tice snage ovo MS daje jednako ampera ko i svako drugo od 400w (ona preko 800 kn neracunam) |
Citiraj:
I nemoj mislit ako 2-3 napajanja rade super da su sva takva. |
Kad se vec raspravlja o napajanjima:
Koje napajanje je natise? Recimo da hocu kupiti dobro napajanje od cca 350 watta a da me buka jako smeta. Trenutacno imam 400watta JNC i ovaj fan u napajanju mi ide na jetra. Limit sto se tice love je recimo 400 - 600kn. |
Citiraj:
|
Mislis na onaj enermax u Formelu? Nigdje ne pise whisper...
Kad smo vec kod enermaxa sto tocno znaci FCA/FMA? Zna li netko kakav je Channel Well po buci? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Dali se isplati uloziti 650kn u Enermaxa? Moje misljenje je definitivno. Eventualno cu ga za koju godinu zamijeniti za nekih 430-460W Enermaxa ili Enlighta, ali do tada cu vjerovatno zamijeniti jos barem jednu konfiguraciju, a mozda i dvije. |
Imam chanell well 375w napajanje.Ne znam koliko je tih ventilator, ali je dosta tiši od coolera na grafičkoj.
Evo kome treba može pročitati savjete o kupnji napajanja: http://firingsquad.gamers.com/guides/power_supply/ |
ma sve to sto si ti rekao stoji..dobro i jako je napajanje samo sto je mene frka svejedno koliko jako smiju biti razlike izmedju trenutnih i nazivnih napona...naime meni je na 5V nekih 4.89 dok je na 12 zapravo 12.19 a na 3.3 je 3.5 ili 3.6 (za ovu nisam siguran)
a nije pokopcano previse toga...jedan disk i jedna ladica za disk(nema nis u njoj trenutno),graficka i zvucna,proc i cooler i 2xvent na napajanju,modem na externom i mis tipkovnica... sta bi bilo da spojim i cd-rom kontoler i 3 venta...do koliko smiju oscilirati vrijednosti ako mi tko zna za reci? tnx |
Evo da malo prosirim bazu podataka:
Ja imam 400W JNC. +3.3 - 3.40 +12 - 12.31 +5 - 4,98 CPU - 1,76 (namjesteno u biosu na 1.75) Core 1 - 3,10 (mislim da je ovo memorija) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:35. |