|
![]() |
#31 | |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
gdje mogu skinut igru duke3d atomic??? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Ako koga zanima potroshnja prometa kod igranja Dukea, troshi ~ 300KB po satu. Mozhete igrati mjesec dana po 5 sati dnevno i potroshit chete koliko i za 1h COD2 sveukupno ![]()
![]() |
#34 |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Evo ja sam isto za igranje samo javite kada cete igrati pa da nabacimo. Jedini problem je sto ja imam windows verziju duke-a tako da bi radje igrao u toj verziji nego u ovoj sto sam skinuo jer ipak tamo imam open gl i to izgleda pristojno. E da i u ovoj w32 verziji nemam zvuka dok je u windows verziji imam. Znaci uvijek mi trazi tu w32 verziju, vidim da nema ni jednog configa koji mogu pokrenuti da promjenim exe file koji treba pokrenuti. Edit: Koliko sam vec na windowsima dugo zaboravio sam stare trikove dos, znaci samo exe file od windows verzije sam renejmao u w32 i to je to radi ko zmaj sa openGL i speechom.
“Those who surrender freedom for security will not have, nor do they deserve, either one.” Zadnje izmijenjeno od: Bono. 18.10.2006. u 12:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Sve ti pishe u prvom postu. Morash imati Duke Nukem 3D Atomic Edition (1.5 verzija), xDuke port (trenutna verzija je 19.7.1) i DukesterX (trenutna verzija je 1.5.1). xDuke port sluzhi da mozhesh igru pokrenuti pod windowsima dok Dukester omoguchava online igranje. Postoje i razni drugi portovi ali xDuke se pokazao najstabilnijim za online igru.
![]() |
#36 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
sorry šta upadam sa OT-om, ali može li mi netko reći gdje bih mogao "kupiti" full igru koja bi radila na Win XP SP2 ? ![]() Hvala |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|