|
![]() |
#31 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Da to napišem u pjesmi bez rime ![]() vani -15° na ulicama zagreb grada sjevernajak puše mi kroz nedihatjuče prozore moje, došo iz vana uprvaoooooooooooo smrznuo seeeeeeeeeeeeee čekam plin iz rusijeeeeeeeeeeeeeeee ![]() ![]() ![]() još pitanja??
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
#32 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
-17 Traktor je zapalil. ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
member
Datum registracije: Jan 2003
|
sad je Prescott na cijeni ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Tomek imaš još kakve pingvine za posuditi? |
![]() |
![]() |
#40 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
...upravo sam se vratila s pauze koju sam provela natjeravajuci poreznu karticu po raznim zgradama razbacanim po cijelom gradu..:mad: ...i mogu reci da vani ne da je hladno...nego je UZASNO HLADNO !!! sad sam si skuhala caj, i malo mi se vraca osjecaj topline u obraze i u noge... ja bi proljece...ne volim ovako hladnu zimu... ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
jutros sam isao do ducana (udaljenog 10m) od moje zgrade....i ne da sam se smrzo, nego nisam osjecao udove jos pola sata od kad sam doma dosao.... sad vidim zasto neki kupuju prescotta ![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() Kutija mi je na podu pa kad sjednem do nje odma toplije ![]()
![]() |
#43 |
Moderator
|
Evo stigo doma i već je -9 i puše vjetar, ono ni slabo ni jako. Danas sam bio cca 3 sata u komadu vani i moram priznati da su mi se malo uši smrzle, ali ostali djelovi tjela su bili na toplom. Obukao sam se ko da idem na sjeverni pol. ![]() Gojzerice, termo čarape, štrample (Kineske duge gače, nešto sl. kao taice), zimska jakna ispod koje je bilo još 3 sloja odjeće. Sve u svemu bilo je OK, ali nebi htio ponoviti. ![]()
#46 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
A ja bih bas isao vani jer je danas ugodinuh +11 u 10h,a jucer je bilo proljetnih 19 stuonjeva u 13h. Jucer si mogao biti komotno u kratkim rukavima na suncu,a prosli tjedan je bilo -5. Ludo vrijeme ![]()
#51 | |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() Ovo vrijeme nije normalno, neki dan prelijepo sunčano, a danas opet prokleti snjeg, nek ide vrit vec jednom |
|
![]() |
![]() |
#52 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
U Međimurju je isto lagano napadao i postalo je hladno. |
![]() |
![]() |
#53 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() evo, vrtim wow vec 6 sati a gle temperature kompa ![]() [img=http://img105.imageshack.us/img105/407/tempvrijeme9qn.th.jpg]
#54 |
Premium
|
U zagorju Snijeg |
![]() |
![]() |
#55 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Snijeg pada ko lud , sunca li mu . ni sljemenski toranj ne vidim od snijega. ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Staff Sergeant
|
Evo i tu snijeg ko blesav pada |
![]() |
![]() |
#60 |
Magister Mundi sum!
|
hund mater i glupom pesu .. ze mi je malo prije van pes pobegel po tom vremenu .. i mene poslali da ga iščem .. po celoj krapini sam sljedil njegve tragove i na kraju su me tragovi opteljali natrag doma i našel sam ga ljepo kak h garaži spi .. e pa mislim .. pravi cucak
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|