|
![]() |
#31 |
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Onda eSports nije bio ni blizu toliko razvijen kao danas. Sad su eFPeeS-ovi i latencije bitnije nego ikada. Vizuali samo smetaju pa se gasi sve nepotrebno kao sa trkaćeg auta na pisti radi sekundu-dvije bržeg kruga. Možda je i to faktor jer je klincima bitnije pobijediti u multiplayeru nego imati super detaljnu prekrasnu grafiku u igri. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Sve ove igre o kojima pricamo ni nemaju multiplayer. Mislim, kakav bi bio multiplayer u Dragon Age: The Veilguard ![]() ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Treba prvo uzeti za činjenicu da danas ima previše igara, i to za različite sustave: PC, konzole i handheld uređaje, i u moru bezveznih teško je naći svijetle primjere. Evo jedan primjer s bezbroj detalja u igri: Red Dead Redemption 2. Sad da ne nabrajam druge. Jbg, znamo što smo igrali u 90-ima, nije toga bilo ni blizu ko danas i sve su to bile nove ideje u gamingu, stavri koje smo po prvi put igrali koje su nam se uvukle pod kožu, i sad je teško objektivno donositi zaključke. Jebena je nostalgija. Što kaže disco, jedno je kad si imao puuuuuno manje godina, pa si jedva dočekao da s frendovima u lan-u upališ Duke3D, Dooma, Quake 2 - pogotovo The Edge mapu, Wormse itd. ili danas kad jedva uhvatiš malo vremena da upališ nešto, a i volja za gejmanjem je puno manja nego prije. Tako da, ako već treba uspoređivati, treba uzeti veći broj igara, ali generalno, moje je mišljenje da su igre definitivno posle naprijed, nude više kvalitetnog sadržaja, raznovrsnot, grafika,fizika... samo sam jedan primjer dao gore, samo smo mi nazadovali, tj. najjace pozitivne emocije u gejmingu povezujemo sa pocetkom gejminga. Zadnje izmijenjeno od: vahha. Danas u 17:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Da npr. prvi RDR je došao na PC nedavno pa sam ga odigrao i to je daleko lošija igra od dvojke...i ne pričam o grafici nego drvenim animacijama, količini sadržaja, prezentaciji priče, "sitnim" detaljima itd. Sad kad izađe GTA VI ponovno će pomaknuti granice. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|