|
|||||||||||
|
|
#31 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2014
|
Mi imamo ovu već godinu dana, odlična i preporučam https://www.babycenter.hr/joie-autos...y-1236140.html |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Amiga fanboy
Datum registracije: Oct 2007
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#33 |
|
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Ne samo Amazon nego generalno dječji dućani po Austriji i Njemačkoj su jeftiniji od naših tu. Jedino kaj za njih treba preko frenda il mailboxa. Ugl, idealo.de i pretražit artikl koji se kupuje. |
|
|
|
|
|
#36 |
|
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Worst case, bila je u sudaru i ima ostecenja koja nemozes vidjeti. Iz tog razloga, mozda samo iz provjerenih izvora. Ali kad gledam stanje s mojim "jajetom", koristeno kakvih godinu dana, kao da je jucer iz trgovine izaslo... Kad zakljucimo da mi vise nece trebati, bit ce ponudeno potrebitima ![]() |
|
|
|
|
|
#40 |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Je je pohvalio se da ti je uvalio neki krš. . (Trolam) ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#41 |
|
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Bio sam neoprezan i napravio crtu na tom Peg Peregu pa sam se žderao zbog toga Sjedalica je tenk. Baš su je kvalitetno napravili. To im je navodno prva 360 sjedalica. Navlake smo par puta skidali s nje, prali (osjetljivo 20 stupnjeva) i stavljali natrag. Nisu se ni ofucale a kamoli ispucale. I uvijek smo parkirali auto tako da sjedalica nije na suncu. |
|
|
|
|
|
#43 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Pro tip, imati u autu veliku tetru ili najbolje neprozirnu krpu/maramu, pa baciti preko sjedalice ako mora biti na suncu. Pomogne da se ne uzari od sunca. Bude ona i dalje topla, ali ne pecka po guzici/nogama ![]() Kod mene zatamnjena + sun shade, ne pomaze kao krpa.
|
|
|
|
#46 |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
https://www.stickers.hr/ Preko škoda kluba ima popust od mislim 10%. ![]() Ako će netko ići neka me prije cimne na pm. ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|