|
![]() |
#31 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Ovo kaj se tiče nezahvalih ljudi znam kak vam je, imam ja par takvih! Imam jednog žestokog,inače frajer ima oko 35 godina negdje. Kupi neki komp ovako u dučanu, unutra klasika: celeron , 9200 itd. da ne nabrajam sad. I onda mi dođe moj je komp bolji od tvoga i pitaj Boga kaj ja znam, a imam komp X5 puta bolji od njegvog i za njega je njegov najbolji! I još mu nemreš dokazati da je u krivu, a kaj je najbolje jedan put sam si bio prepisivao s/n ove kod njega(nadam se da neću pokupiti ban sada! ![]() Mene sve neke počne stezati unutra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ma ekipa je u banani skroz.... Sve hrpa n00bova. Išo frednu u bistru slagat komp (lega iz škole) i složim mu. Noramalno radi to tjedan dana i razjebe windowse.... Pa kak si mi to složil?!! Još pizdi na mene kaj je spušil podatke jer je mislil da kad formatiraš možeš vratiti fajlove iz koša za smeće. Ma ono LOL totalni. Baš si polako kontam kak je teško ''prodat '' svoje znanje i trud. Mislim ja bi drage wolje slago okolo PCe, ali jebemu mater pa nemrem stalno radit mukte. Zaradio sam ono ništa do sad. Ništa. Možda za jednog 120mm silent fana. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Ak smijem komentirat. pod 1) bilo bi fer da si makno "Marko i stavio nesto tipa "unknown chatter" pod2) mislim da te je ipak zahebavo ![]()
__________________ |
![]() |
#34 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
@Fleks Kad treba iskeširati pare za nekolko sati rada, onda su svi škrti ko da ne velim kaj.........i oni za koje se čovek nije opće mislil. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
@Fleks Tko je taj lik. Možda ga znam.
|
|
Oglas
|