|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Meni cist ok zgleda, nemam prigovora |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
kud 1,2&3 tud ce i 4 ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
Citiraj:
Vgg. Preorder će past kad bude raspoloživ iako ću vjerojatno stić to odigrat tek kad mali krene u školu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Kostolomac
Datum registracije: Jun 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
A prije toga sva 3 Mass Effecta u komadu. E to je bilo zabavnih par mjeseci. Ali za Witchera bi možda pričekao remake jedinice. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
|
The Witcher IV | Official Cinematic Trailer Breakdown: ▫️ The cinematic featured in the trailer is a playable quest in the game. ▫️ It will be possible to save the girl based on your choices and actions. ▫️ Ciri can fight using Chains, which can be enchanted with different magic. ▫️ Ciri is able to drain energy from elemental sources and turn it into powerful spells (water, fire, lightning, etc). ▫️ The Chain scene is a callback to the very first trailer for The Witcher 1. ▫️ Several years have passed since The Witcher 3 - Ciri has undergone the Trial of Grasses and is now a full-fledged Witcher ▫️ The monster is a powerful creature called the Bauk, based on Serbian mythology. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Mislim da sam u debeloj manjini onih koji su igrali sve Witchere i ovaj trailer mi je onako li-la. Onako više casual me zanima na šta će ličit kad izadje, a ne gajim velike nade jer je hrpa ekipe koja je radila na witcher trilogiji otišla. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Tuco “the Rat” Ramirez
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
Kao netko tko je pročitao sve knjige, mogu reći da po knjigama žene Witcheri ne postoje. Prema knjigama proces je namijenjen isključivo dječacima jer se smatra da su žene fizički manje sposobne za podnošenje mutacija i treninga. I samo cca. 3 od 10 dječaka preživi i postane Witcher. Ti koji prežive proces mutacije, obično znaju psihički(PTSP) biti ne sasvim svoji pa nisu baš omiljeni među običnim priprostim pukom, plus fizičke mutacije. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Kostolomac
|
@OuttaControl škicni boldano: Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Ahaaa nisam to vidio, no dobro znaci teoretski po loreu je moguce da ona pokusa to napravit, sansa da uspije je minimalna ali ciri je ipak posebna. Za djecake je 30% za zene nek bude 3% jer sam ja tako reka ![]() All in all approved by me, ne vidim nikakav problem, u igrama uvik i igras nekoga ko je unique, kolika je sansa da te ugrize radioaktivni pauk i da dobijes paukove "supermoći" ![]() Zadnje izmijenjeno od: OuttaControl. 14.01.2025. u 09:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | ||
Premium
|
Citiraj:
Ciri kao predak Lare Dorren je naslijedila krvnu mutaciju, pa može putovati kroz realmove/dimenzije. Plus toga, ona želi biti Witcher mada joj zakoni i gen govore da to ne može biti. Ali kasnije postane punopravni Witcher kada završi taj Trial of Grasses. Citiraj:
Postoje ženski witcheri, Witcheresses. Pričalo se u povijesti da su postojale ženske Witcherice, no nitko nije vjerovao te su se prenosile priče kao bajke s koljena na koljeno. Ali kasnije su uspjeli laboratorijski napraviti novi potion koji je izdržljiviji kako bi ga žene mogle izdržati i tako su nastali ženski Witcheri. Pročitaj malo o Školi mačaka ili "Cat School". Adela je jedna od poznatijih i kasnije Zhira. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 14.01.2025. u 09:58. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Tuco “the Rat” Ramirez
|
Volim se držati originalnih knjiga, dal se radilo o Tolkienu, Sapkowskom ili nekom trećem. Općenito nisam veliki pobornik fanfictiona koji se ne drži kanona, načitao sam se raznog mishmasha i rekao nije to za mene. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Premium
|
Citiraj:
Lore kreće još tamo 1985. ili 1986., gdje isti pisac kreće već s Lore-om. Sam Lore je dokumentiran službeno, nije izmišljen kao u Rigs of Power (LOTR lore). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Tuco “the Rat” Ramirez
|
Citiraj:
Prva knjiga je skup tih kratkih priča. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Premium
|
Pa logično je da je FanFic jer je iza druge konjukcije sfera, ali za to treba otići dublje u lore i priču da bi se objasnilo zašto. Witcher i LOTR mi je "k'o doma", tak da, meni je logično, ali vjerujem da 99% ljudi nije. Ali ukratko, postoje ženski Witcheri. Da ne spamamo temu, igrat će se ako neće trebati komp od 3000EUR. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Kostolomac
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Premium
|
Citiraj:
Tako da.... Ali ok, to što ti ne uzimaš u obzir, ne umanjuje činjenicu da su postojali ženski Witcheri. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
''Žene Witcheri''....Witches? ![]() Nisam igrao, čitao,gledao pa ne znam da li je on Vještac ili nešto drugo, ali ovako na prvu rekao bih da se nespretno izražavate. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |