Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 13.12.2024., 13:23   #31
Spikeman
Premium

Datum registracije: Nov 2008
Meni cist ok zgleda, nemam prigovora
Spikeman je offline   Reply With Quote
Staro 13.12.2024., 13:40   #32
RainZG
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2008
kud 1,2&3 tud ce i 4
RainZG je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 13.12.2024., 14:29   #33
p3r02d3r0
Premium
Moj komp

p3r02d3r0's Avatar

Datum registracije: Jul 2012
Citiraj:
Autor tuna3 Pregled postova
Već čitam komentare kako su woke sjebali Ciri da izgleda ružnije

Nisam to primjetio, osim što je ovdje bar 10g starija nego u trojci
Ružnije lol. Izgleda starije i ozbiljnije.

Vgg. Preorder će past kad bude raspoloživ iako ću vjerojatno stić to odigrat tek kad mali krene u školu
p3r02d3r0 je offline   Reply With Quote
Staro 13.12.2024., 14:44   #34
d0X
Kostolomac
Moj komp

d0X's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor tuna3 Pregled postova
Već čitam komentare kako su woke sjebali Ciri da izgleda ružnije
Ma i anti-woke ekipa je puna debila, pušu na hladno. Odličan trailer, Ciri izgleda super kao i prije, samo starija.
Staro 13.12.2024., 14:51   #35
IGoR_2803
Premium
Moj komp

IGoR_2803's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Trailer bomba, tko će ovo dočekat. Taman razmišljam kad ću trojku po treći puta prelazit. I želim li sebi napraviti to da igram sva tri dijela kao prije koju godinu.
IGoR_2803 je offline   Reply With Quote
Staro 14.12.2024., 02:45   #36
tuna3
Premium
Moj komp

Datum registracije: Mar 2009
Citiraj:
Autor IGoR_2803 Pregled postova
Trailer bomba, tko će ovo dočekat. Taman razmišljam kad ću trojku po treći puta prelazit. I želim li sebi napraviti to da igram sva tri dijela kao prije koju godinu.
Ja sam napravio baš to i nisam požalio.
A prije toga sva 3 Mass Effecta u komadu. E to je bilo zabavnih par mjeseci.

Ali za Witchera bi možda pričekao remake jedinice.
tuna3 je offline   Reply With Quote
Staro 14.12.2024., 17:36   #37
Spikeman
Premium

The Witcher IV | Official Cinematic Trailer Breakdown:

▫️ The cinematic featured in the trailer is a playable quest in the game.
▫️ It will be possible to save the girl based on your choices and actions.
▫️ Ciri can fight using Chains, which can be enchanted with different magic.
▫️ Ciri is able to drain energy from elemental sources and turn it into powerful spells (water, fire, lightning, etc).
▫️ The Chain scene is a callback to the very first trailer for The Witcher 1.
▫️ Several years have passed since The Witcher 3 - Ciri has undergone the Trial of Grasses and is now a full-fledged Witcher
▫️ The monster is a powerful creature called the Bauk, based on Serbian mythology.
Spikeman je offline   Reply With Quote
Staro 14.12.2024., 18:10   #38
mkey
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2018
Aha, sada znam odakle izraz za nešto što nije teško kao što se mislilo, da nije bauk
But there’s a reason. There’s a reason. There’s a reason for this, there’s a reason education sucks, and it’s the same reason that it will never, ever, ever be fixed. It’s never gonna get any better. Don’t look for it. Be happy with what you got. Because the owners of this country don't want that. I'm talking about the real owners now, the real owners, the big wealthy business interests that control things and make all the important decisions. Forget the politicians. The politicians are put there to give you the idea that you have freedom of choice. You don't. You have no choice. You have owners. They own you. They own everything. They own all the important land. They own and control the corporations. They’ve long since bought and paid for the senate, the congress, the state houses, the city halls, they got the judges in their back pockets and they own all the big media companies so they control just about all of the news and information you get to hear. They got you by the balls. They spend billions of dollars every year lobbying, lobbying, to get what they want. Well, we know what they want. They want more for themselves and less for everybody else, but I'll tell you what they don’t want: They don’t want a population of citizens capable of critical thinking. They don’t want well informed, well educated people capable of critical thinking. They’re not interested in that. That doesn’t help them. Thats against their interests. Thats right. They don’t want people who are smart enough to sit around a kitchen table to figure out how badly they’re getting f*cked by a system that threw them overboard 30 f*cking years ago. They don’t want that. You know what they want? They want obedient workers. Obedient workers. People who are just smart enough to run the machines and do the paperwork, and just dumb enough to passively accept all these increasingly shittier jobs with the lower pay, the longer hours, the reduced benefits, the end of overtime and the vanishing pension that disappears the minute you go to collect it, and now they’re coming for your Social Security money. They want your retirement money. They want it back so they can give it to their criminal friends on Wall Street, and you know something? They’ll get it. They’ll get it all from you, sooner or later, 'cause they own this f*cking place. It's a big club, and you ain’t in it. You and I are not in the big club. And by the way, it's the same big club they use to beat you over the head with all day long when they tell you what to believe. All day long beating you over the head in their media telling you what to believe, what to think and what to buy. The table is tilted folks. The game is rigged, and nobody seems to notice, nobody seems to care. Good honest hard-working people -- white collar, blue collar, it doesn’t matter what color shirt you have on -- good honest hard-working people continue -- these are people of modest means -- continue to elect these rich c*cksuckers who don’t give a f*ck about them. They don’t give a f*ck about you. They don’t give a f*ck about you. They don't care about you at all -- at all -- at all. And nobody seems to notice, nobody seems to care. That's what the owners count on; the fact that Americans will probably remain willfully ignorant of the big red, white and blue dick that's being jammed up their assholes everyday. Because the owners of this country know the truth: it's called the American Dream, because you have to be asleep to believe it.
mkey je offline   Reply With Quote
Staro 14.12.2024., 19:52   #39
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Staro 14.12.2024., 21:01   #40
bor1s
Premium

bor1s's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Mislim da sam u debeloj manjini onih koji su igrali sve Witchere i ovaj trailer mi je onako li-la.
Onako više casual me zanima na šta će ličit kad izadje, a ne gajim velike nade jer je hrpa ekipe koja je radila na witcher trilogiji otišla.
bor1s je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 16.12.2024., 11:11   #41
gin.tonic
Premium
Moj komp

gin.tonic's Avatar

Citiraj:
Autor bor1s Pregled postova
Mislim da sam u debeloj manjini onih koji su igrali sve Witchere i ovaj trailer mi je onako li-la.
Onako više casual me zanima na šta će ličit kad izadje, a ne gajim velike nade jer je hrpa ekipe koja je radila na witcher trilogiji otišla.
Nisi jedini bez brige, mislim da ne bude nekih bitnijih promjena u odnosu na trojku a i lik Siri bi mogli uništiti
gin.tonic je offline   Reply With Quote
Staro 26.12.2024., 18:51   #42
tuna3
Premium
Moj komp

Datum registracije: Mar 2009
Citiraj:
Autor gin.tonic Pregled postova
Nisi jedini bez brige, mislim da ne bude nekih bitnijih promjena u odnosu na trojku a i lik Siri bi mogli uništiti
Ako je to ista ekipa koja je radila Cyberpunk DLC ona nemam brige
tuna3 je offline   Reply With Quote
Staro 13.01.2025., 13:15   #43
gin.tonic
Premium
Moj komp

gin.tonic's Avatar

Žene Witcheri kolko sam sjećam lore-a ne postoje

Možda su dodali nedavno...
gin.tonic je offline   Reply With Quote
Staro 13.01.2025., 13:17   #44
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

u jebemti al vas pobrisalo
Staro 13.01.2025., 13:19   #45
Vjeko
V.I.P. član
Moj komp

Vjeko's Avatar

Cenzura hahaha
Vjeko je online   Reply With Quote
Staro 13.01.2025., 13:33   #46
gmax
Tuco “the Rat” Ramirez
Moj komp

gmax's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Citiraj:
Autor gin.tonic Pregled postova
Žene Witcheri kolko sam sjećam lore-a ne postoje

Možda su dodali nedavno...
U pravu si.

Kao netko tko je pročitao sve knjige, mogu reći da po knjigama žene Witcheri ne postoje.

Prema knjigama proces je namijenjen isključivo dječacima jer se smatra da su žene fizički manje sposobne za podnošenje mutacija i treninga. I samo cca. 3 od 10 dječaka preživi i postane Witcher.

Ti koji prežive proces mutacije, obično znaju psihički(PTSP) biti ne sasvim svoji pa nisu baš omiljeni među običnim priprostim pukom, plus fizičke mutacije.
gmax je offline   Reply With Quote
Staro 13.01.2025., 20:17   #47
OuttaControl
Premium
Moj komp

OuttaControl's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Koliko se sjecam ciri ni nema mutacije nego neke svoje drugacije skilove, ali barata sa macevima dobro
OuttaControl je offline   Reply With Quote
Staro 13.01.2025., 21:13   #48
d0X
Kostolomac
Moj komp

d0X's Avatar

@OuttaControl škicni boldano:
Citiraj:
Autor Spikeman Pregled postova
The Witcher IV | Official Cinematic Trailer Breakdown:

▫️ The cinematic featured in the trailer is a playable quest in the game.
▫️ It will be possible to save the girl based on your choices and actions.
▫️ Ciri can fight using Chains, which can be enchanted with different magic.
▫️ Ciri is able to drain energy from elemental sources and turn it into powerful spells (water, fire, lightning, etc).
▫️ The Chain scene is a callback to the very first trailer for The Witcher 1.
▫️ Several years have passed since The Witcher 3 - Ciri has undergone the Trial of Grasses and is now a full-fledged Witcher
▫️ The monster is a powerful creature called the Bauk, based on Serbian mythology.
@gmax kao netko tko je također pročitao glavni serijal, slažem se. Ali Ciri ipak nije bilo tko, ona je Izvor, Dijete iz Proročanstva itd. I Vesemir ju je šopao steroidima dok ju je trenirao
Staro 14.01.2025., 09:42   #49
OuttaControl
Premium
Moj komp

OuttaControl's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Ahaaa nisam to vidio, no dobro znaci teoretski po loreu je moguce da ona pokusa to napravit, sansa da uspije je minimalna ali ciri je ipak posebna. Za djecake je 30% za zene nek bude 3% jer sam ja tako reka

All in all approved by me, ne vidim nikakav problem, u igrama uvik i igras nekoga ko je unique, kolika je sansa da te ugrize radioaktivni pauk i da dobijes paukove "supermoći"

Zadnje izmijenjeno od: OuttaControl. 14.01.2025. u 09:47.
OuttaControl je offline   Reply With Quote
Staro 14.01.2025., 09:49   #50
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Citiraj:
Autor OuttaControl Pregled postova
Koliko se sjecam ciri ni nema mutacije nego neke svoje drugacije skilove, ali barata sa macevima dobro
Ima, dobivene krvno, ne kao witcheri, laboratorijski, to dobije tek kasnije.
Ciri kao predak Lare Dorren je naslijedila krvnu mutaciju, pa može putovati kroz realmove/dimenzije.

Plus toga, ona želi biti Witcher mada joj zakoni i gen govore da to ne može biti.
Ali kasnije postane punopravni Witcher kada završi taj Trial of Grasses.

Citiraj:
Autor gmax Pregled postova
U pravu si.

Kao netko tko je pročitao sve knjige, mogu reći da po knjigama žene Witcheri ne postoje.

Prema knjigama proces je namijenjen isključivo dječacima jer se smatra da su žene fizički manje sposobne za podnošenje mutacija i treninga. I samo cca. 3 od 10 dječaka preživi i postane Witcher.

Ti koji prežive proces mutacije, obično znaju psihički(PTSP) biti ne sasvim svoji pa nisu baš omiljeni među običnim priprostim pukom, plus fizičke mutacije.
Po knjigama da, ali lore je puno dublji.
Postoje ženski witcheri, Witcheresses.
Pričalo se u povijesti da su postojale ženske Witcherice, no nitko nije vjerovao te su se prenosile priče kao bajke s koljena na koljeno.
Ali kasnije su uspjeli laboratorijski napraviti novi potion koji je izdržljiviji kako bi ga žene mogle izdržati i tako su nastali ženski Witcheri.

Pročitaj malo o Školi mačaka ili "Cat School".

Adela je jedna od poznatijih i kasnije Zhira.

Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 14.01.2025. u 09:58.
Mommistake je offline   Reply With Quote
Staro 14.01.2025., 10:37   #51
gmax
Tuco “the Rat” Ramirez
Moj komp

gmax's Avatar

Volim se držati originalnih knjiga, dal se radilo o Tolkienu, Sapkowskom ili nekom trećem.

Općenito nisam veliki pobornik fanfictiona koji se ne drži kanona, načitao sam se raznog mishmasha i rekao nije to za mene.
Staro 14.01.2025., 10:48   #52
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Citiraj:
Autor gmax Pregled postova
Volim se držati originalnih knjiga, dal se radilo o Tolkienu, Sapkowskom ili nekom trećem.

Općenito nisam veliki pobornik fanfictiona koji se ne drži kanona, načitao sam se raznog mishmasha i rekao nije to za mene.
Ali knjige nisu prve gdje je witcher spomenut, barem ne u onim knjigama iz 1990. i novije.

Lore kreće još tamo 1985. ili 1986., gdje isti pisac kreće već s Lore-om.

Sam Lore je dokumentiran službeno, nije izmišljen kao u Rigs of Power (LOTR lore).
Staro 14.01.2025., 11:01   #53
d0X
Kostolomac
Moj komp

d0X's Avatar

Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Adela je jedna od poznatijih i kasnije Zhira.
Adela je, koliko vidim, lik iz serije, pa je ok, ali Zhira je fanfic.
Staro 14.01.2025., 11:07   #54
gmax
Tuco “the Rat” Ramirez
Moj komp

gmax's Avatar

Citiraj:
Ali knjige nisu prve gdje je witcher spomenut, barem ne u onim knjigama iz 1990. i novije.

Lore kreće još tamo 1985. ili 1986., gdje isti pisac kreće već s Lore-om.

Sam Lore je dokumentiran službeno, nije izmišljen kao u Rigs of Power (LOTR lore).
Te kratke priče se nalaze u prvoj knjizi, Posljednja želja.
Prva knjiga je skup tih kratkih priča.
Staro 14.01.2025., 11:08   #55
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Citiraj:
Autor d0X Pregled postova
Adela je, koliko vidim, lik iz serije, pa je ok, ali Zhira je fanfic.
Pa logično je da je FanFic jer je iza druge konjukcije sfera, ali za to treba otići dublje u lore i priču da bi se objasnilo zašto.

Witcher i LOTR mi je "k'o doma", tak da, meni je logično, ali vjerujem da 99% ljudi nije.

Ali ukratko, postoje ženski Witcheri.

Da ne spamamo temu, igrat će se ako neće trebati komp od 3000EUR.
Staro 14.01.2025., 13:07   #56
d0X
Kostolomac
Moj komp

d0X's Avatar

Citiraj:
Pa logično je da je FanFic jer je iza druge konjukcije sfera, ali za to treba otići dublje u lore i priču da bi se objasnilo zašto.
Nemam ništa protiv ženskih witchera ako budu kvalitetno ubačene, pogotovo Ciri kako sam poviše napisao, ali fanfic ne uzimam u obzir
Staro 14.01.2025., 13:11   #57
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Citiraj:
Autor d0X Pregled postova
Nemam ništa protiv ženskih witchera ako budu kvalitetno ubačene, pogotovo Ciri kako sam poviše napisao, ali fanfic ne uzimam u obzir
Ciri nije tehnički witcher mada je prošla kroz Trial of the Grasses, Witcher je persona koja svojom mutacijom je stvorena za jedan jedini razlog, a to je "Monster hunting". Ciri to nije.

Tako da....

Ali ok, to što ti ne uzimaš u obzir, ne umanjuje činjenicu da su postojali ženski Witcheri.
Staro 14.01.2025., 13:22   #58
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp

Disco's Avatar

''Žene Witcheri''....Witches?
Nisam igrao, čitao,gledao pa ne znam da li je on Vještac ili nešto drugo, ali ovako na prvu rekao bih da se nespretno izražavate.
Staro 14.01.2025., 13:41   #59
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Citiraj:
Autor Disco Pregled postova
''Žene Witcheri''....Witches?
Nisam igrao, čitao,gledao pa ne znam da li je on Vještac ili nešto drugo, ali ovako na prvu rekao bih da se nespretno izražavate.
Ne.

Witcheresses je službeni naziv.

"Dobar dan, ja sam ovdje s biciklom...".
Staro 14.01.2025., 13:56   #60
Disco
Prvoklasni Krkan
Moj komp

Disco's Avatar

Opet sam omašio muški....
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja